Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petitttka

Przespał sie ze mną i przestał się od tamtego czasu odzywac, jak dac mu nauczke?

Polecane posty

Gość petitttka

Wiem wiem, zrobilam zle ale tak jakos wyszlo. Bylo wszystko pieknie, staral sie do czasu az przespalismy sie. Fakt, nie kochalam sie kilka lat i chyba beznadziejnie wypadlam :-o ale on przestal sie odzywac. Jak dzwonie nie odbiera, jak dzwonie z innego i on mnie slyszy wylancza sie. Na sms nie odpisuje :-o Jak dac mu nauczke bo nie chce tego tak zostawic 😡

Gość daj mu jeszcze raz
heh....

Gość jaką nauczkę chcesz mu dać
? Wyluzuj...

Gość a co to
olej go . dostał co chciał i tyle. jak będziesz sie narzucać to żle o tobie będzie swiadczyc

Gość dobrze radząca
Napisz mu że jesteś w ciąży :)

A jaka tu nauczka?Chyba wyraźnie daje Ci do zrozumienia że nic z tego nie będzie...a Ty jeszcze dzwonisz, piszesz:o upokarzasz się strasznie, a faceci tego nie lubią-módl się, żeby sie nie wkurwił i nie zaczął rozpowiadać o Tobie plotek na mieście:o za to twoje narzucanko:)🖐️

Gość petitttka
ja narzucałam sie wczesniej. Teraz odpuściłam, ale nie chce tego tak zostawic bo facet ma satysfakcje. Moze nastraszyc do ciaza ? I naciagnac na kase jakos ? :-P A co, niech sie boi zlamas jeden :-p Tylko jak to zrobic ?

Gość oj widze jasno ze mamy tu
do czynienia z idiotką...

Gość a co to
gupia jesteś i tyle. daj mu jeszcze raz ...

Gość petitttka
Z idiotką ? Dlaczego ? Bo chcę dać mu nauczke ? Pewnie myslisz cepie jeden ze mam byc dumna ze ze mna sie przespal a ze olal pozniej to juz mam siedziec cicho:-o

Gość winrar
ile masz lat?

sama mu wlazłaś do łózka to ponoś teraz tego konsekwencje-ale Ty a nie ON-on sobie tylko podupcył, a przecież za pewne o to mu chodziło.żadna zemsta tu nie podziała:)ż a d n a Nie rozumiesz?

Gość czesia z węgorzewa
Pewnie, że się zemścij. Idź do kafejki, załóż fikcyjne konto powysyłaj mnóstwo maili do wszystkich jego znajomych, pracodawcy, współpracowników że to oszust wyłudza pieniądze od ludzi i nie oddaje, że sprawa jest na policji. Tylko napisz to wszystko wiarygodnie, podpisz się fikcyjnym imieniem i nazwiskiem. Koniecznie z kafejki! Mówię Ci wstydu się naje!!!

cepie? Narzucałas mu sie- sama przyznajesz... Przespał sie z tobą...chyba o to ci chodziło... Nie chce mieć z toba do czynienia...czego sie spodziewałaś?

wyżej opisaną zemstę dobrze przemyśl, bo to ty możesz mieć problemy na policji...

Gość nie napisze pod stałym nickiem
Jak ma ochote to niech sie msci, przeciez ona tu nie kaze osadzac swojej moralnosci ani nie chce sie uczyc jak byc zolza...tylko pyta jak sie zemscic... masz 2 wyjscia 1. jedz do niego i powiedz ze jestes w ciazy i czekasz na oswiadczyny 2 rozpusc dla zartu plotke ze bylas w egipcie i zlapalas jakas egzotyczna kile 3 jesli ktos ze znajomych wie o typ poim formuj ze takiego malego h.. jeszcze na oczy nie widzialas, nie dosc ze tyci to nie wie jak uzywac amen

jeszcze raz powtarzam. sama tego chciałaś. potraktował Cię jak laskę na jeden numerek, a Ty masz nadzieje na wielki happy end? Dziewczyno...:o o czym w ogóle mowa!

Gość nie napisze pod stałym nickiem
przepraszam... 3 wyjscie jakos tak samo przyszlo;) powodzenia a na przyszlosc nie wlaz byle komu do wyra....

Gość czesia z węgorzewa
No więc właśnie dlatego jej każę pisać z kafejki. Nikt jej wtedy nie namierzy, bo policja czy sąd dotrą po IP do kafejki i dalej utkną. Tylko niech wybierze dużą, najlepiej w jakimś centrum handlowym- tam się tłum ludzi zwykle przewala. Ja tak kiedys zrobiłam- facet miał kłopoty a mnie nic nie zrobili:DDDD

czesia z węgorzewa No więc właśnie dlatego jej każę pisać z kafejki. Nikt jej wtedy nie namierzy, bo policja czy sąd dotrą po IP do kafejki i dalej utkną. Tylko niech wybierze dużą, najlepiej w jakimś centrum handlowym- tam się tłum ludzi zwykle przewala. Ja tak kiedys zrobiłam- facet miał kłopoty a mnie nic nie zrobili DDD no tak, ogromny powód do dumy:o

Facet Ci niczego nie obiecywał, wiedziałaś na co się piszesz idąc z nim w tango, to teraz daj facetowi spokój i przemyśl sobie swoje własne postępowanie

Gość a ile on ma lat