Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za_niepokojona.....

co to za uczucie...

Polecane posty

Ale żebyś nie marudził - Twoja połowa została nienaruszona. moment moment, jaka moja polowa??? a od kiedy to mowiane bylo o rownym podziale, to raz? dwa, nie przeczytalas statutu, ktory wyraznie mowi o tym, ze bez zgody wszystkich czlonkow inny czlonek sobie dogodzic nie moze

A kto mój drogi powinien zadbać żeby mi ten status dostarczyć? nie status tylko statut, i przepraszam bardzo, to nie chcialas sie dowiedziec jakie sa zasady klubu tylko tak w ciemno ten teges?

Tak, z naiwności ;) No oczywiście, że chciałam ale to świeży temat przecież. Żadnych zobowiązań jeszcze nie podpisywałam. A statut proszę przesłać na adres mailowy to się zapoznam. Na wytłumaczenie mojego karygodnego zachowania dodam, że to wszystko przez mój wczorajszy kryzys. A że miewam go rzadko to możesz być spokojny o następne składki.

Też tak myślę. A na przyszłość nie używaj jako argumentu czegoś czego nie ma czyli w tym przypadku statutu. Cóż za wyrafinowana kara :)

A na przyszłość nie używaj jako argumentu czegoś czego nie ma czyli w tym przypadku statutu. na przyszlosc, to nie wychodz z zalozenia, ze jak czegos nie widzialas to znaczy, ze nie istnieje :-) zapraszam do topiku o porazce malzenskiej, jako nowa czloniki klubu masz okazje tam sie wykazac :-)

Ależ zapewne istnieje - w Twojej głowie. Z mojej perspektywy oznacza to, że dla mnie go nie ma. Więc dopóki nie mam czegoś na piśmie nie wymachuj mi tym przed nosem :) Podaj link :)

Znowu wymachujesz ancymonie :P Znalazłam od razu, był na górze na szczęście, ale zanim dołączę (o ile w ogóle to nastąpi) muszę przeczytać wszystko. 'powinno sie zdecydowanie wprowadzic nagrode nobla za solidarnosc jajnikow' hahaha, zapraszasz mnie tam bo chcesz sobie pogadać czy tylko po to żeby dobitniej udokumentować swoją tezę?

hahaha, zapraszasz mnie tam bo chcesz sobie pogadać czy tylko po to żeby dobitniej udokumentować swoją tezę? pamietasz jak to ostatnio bylo z wyciaganiem asow z rekawa? :-)