Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie zemna dziejjeeeee

Dziewczyny.Ja zaraz zwariuje.Schizy ze moge byc w ciazy.

Polecane posty

Mam takie schizy ze moge byc w ciazy.Normalnie dostalam okres w terminie.Trwal 4 dni tak obfite krwawienie5 dnia takie resztki.Teraz jestem w 9 dc.I strasznie zle sie czuje.W 5 dc zrobilam wieczorem test i wyszedl negatywny.Strasznie boli mnie zolodek juz od 6 dni.Ciagle mysle ze moze to byc ciaza.Ja jestem 5, 5 miesiaca po porodzie.Nie karmie juz piersia.Zauwazylam ze powiekszyly mi sie piersi i zrobily mi sie rostepy, niewiem moze wczesniej juz byly tylko ja nie zwrocilam na to uwagi.Od kilku dni nie mam apetytu, prawie nic nie jem.Normalnie nie moge.Teraz zapalilam papierosa i zrobilomi sie strasznie slabo i zaczelo mna trzes.Pomocy co to moze byc??????? Dodam ze z moim partnerem zabezpieczamy sie.Prezerwatywami.I pamietam ze miesiac temu w ostatnim dniu miesiaczki na poczatku sierpnia kochalismy sie i byl stosunek przerywany.Ale partner skonczyl poza mna.

Gość a skąd mam wiedzieć
Może anemię masz, kiedy ostatnio robiłaś morfologię ? Żołądek może boleć od papierosów, albo złej diety. Stres nic ci nie pomoże, zrób jeszcze jeden test :) To normalne, że ci się zrobiło słabo po papierosie jak mało jesz, to normalne objawy stresu, ból brzucha też. Też tak miałam :) Wypij herbatkę z melisy, albo łyknij tabletki z walerianą takie z apteki za 5 zł, pomagają.

Bo gdybym miala byc w ciazy to juz powinnam w tym miesiacu nie dostac okresu a dostalam.W 1 ciazy jak zaszlam w ciaze to odrazu zatrzymal sie okres i w dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test i wyszedl pozytywny.Zaszlam w ciaze jakos 16.x a okres powinnam dostac 28.x i niedostalam zrobilam test i 2 kreski.A teraz co to ma byc.

Gość a skąd mam wiedzieć
nie jesteś w ciąży, proste :) ale jak chcesz sobie jeszcze poschizować, to śmiało, nie krępuj się :)

Ja jestem tak zeschizowna ze maskara.Ciagle o tym mysle.

Gość ja miałam w drugiej ciąży
okres do 4 miesiąca, tez sie czułam źle, ale myłśałam ze to opieka nad maleństwem tak mnie wykańcza... A tu już "rosło" kolejne

Gość a nie chcialabys
miec drugiego bobaska??ja bym chciala choc jednego :( Zazdroszcze Ci Twojej sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak - jesteś w ciąży
bo na ogół ból żołądka oznacza ciążę :):):)

Gość takale kolezanka
zrobila test i wyszedl negativ-moim zdaniem NIE JESTES W CIAZY!!!!!!!

Ale ja zrobilam test i bylo by to w 5 dniu i spodziewanej miesiaczke i wyszedl negatywny.Nie cche miec 2 dziecka.Al ten zolodek boli mni caly czas tylko z przerwami.

Gość turutu
to jak Cie nonstop boli zoladek, idz do gastrologa przeciez...:)