Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mareczeq

Moj wspollokator placze.. tragedia

Polecane posty

Gość Mareczeq

Uswiadomilem dzis mojego wspollokatora, ze chcialbym zeby w ciagu 2-3 miesiecy sie wyprowadzil poniewaz mieszka u mnie z dziewczyna i mieszkanie jest dla nas za male (ona niby jest tu tylko gosciem ale jest tu non stop) jak mu o tym powiedzialem to sie rozplakal i ona sie rozplakala, zachowywali sie conajmniej tak jakby stracili dziecko, no po prostu padaka i masakra. w zyciu nie czulem sie tak glupio, czulem sie wlasciwie jak jakies bydle............. no po prostu jestem tym rozwalony totalnie...

To tym bardziej skłoniło by mnie do pożegnania się ze współlokatorami.Delikatnie rozchwiani emocjonalnie albo sie czegos nałykali;)

Gość vedere
A czyje to jest mieszkanie? Bo jezeli obojet wynajmujecie tam pokoje, to ty spadaj stamtad jak cos ci nie pasi

Gość Mareczeq
Moje, mieszkalismy razem 5 lat,

Gość jestem waszym narratorem
usmialam sie :D autorze, nie przejmuj sie, tez wynajmowalam kiedys pokoj osobie, ktora non-stop miala goscia (czyt. chlopaka swojego). wcale Ci sie nie dziwie.

no jak twoje to masz pelne prawo, poza tym tez nie chcialabym mieszkac z rozchwainymi emocjonalnie ludzmi, ktorzy placzem chca cos na kims wymusic.

Gość Mareczeq
no dzieki bo juz sie zastanawialem czy jestem zlym czlowiekiem;]

"no dzieki bo juz sie zastanawialem czy jestem zlym czlowiekiem;]" Tak, jesteś złym człowiekiem ponieważ nie potrafisz rozpoznać szantażu emocjonalnego ;)