Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolalola

facet fryzjer

Polecane posty

Gość kolalola

co o tym sadzicie??? dla mnie fryzjer jest jakis nie meski ;/ facet powinien naprawiac auta, budowac, nosic karabin...a nie grzebac we wlosach obcym ludziom i dopasowywac kolorki :P

Gość hahahahahahah taaaaaakkkkkk
wiesz ze jest rok 2009?

Gość kolalola
i co z tego? to i tak pedalskie zajecie. wiekszosc fryzjerow to geje :P

wcale nieprawda... tak samo jak mezczyzna jest lepszym kucharzem tak samo i fryzjerem tez moze byc. moim zdaneim obcinaja nawet lepiej niz niektore fryzjerki

Gość taaa wiekszosc fryzjerow to
dziecko za duzo filmow amerykanskich sie naogladalas ;/ z reszta w polskich reality show, tez zawsze na stylistow, fryzjerow biora gejow, wiec mozna sobie takie zdanie wyrobic. Znam kilku fryzjerow i gwarantuje Ci, ze gejami nie sa ...

Gość vzvzvzvz
facet lepiej obetnie ponieważ oni są prości (nie w negatywnym sensie) mówisz mu że chcesz skorcić 2 centymetry to robi. A kobiety nie biorą wszystkiego dosłownie. Niestety, czasami trzeba.

Gość kolalola
wiem ,ze sa lepszymi kucharzami i lepie j tna. moze nie wszyscy to geje - wiem ,ale osobiscie nie chcialabym miec faceta fryzjera. to malo ambitne zajecie. za wiele umiec nie trzeba. nie trzeba studiowac :P taki troche osiol

Gość ty jestes oslem
Wole byc fryzjerka i zarabiac kilka tysiecy zloty, niz studentem i narzekac (jak mnostwona tym forum), ze ledwo wiarze koniec z koncem ;/

Gość a gdzie ci fryzjerzy zarabiaj
ą te kilka tysięcy ?

Gość jiliann**
... nie zgadzam sieze to mała ambitne zajęcie, nie każdy moze wykonywać ten zawód,trzeba mieć jakieś predyspozycje, talent o zmysł artystyczny,poza tym tez sie zapewne doszkalają,biorą udział w róznych targach itp,by być na bieżąco;muszą dbać o rozwój zawodowy.

Gość jiliannn** cd
teraz juz nie ma takego podziału na zajęcia typowo męskie czy typowo kobiece więc dlaczego nie??

Gość jakieś masz dziwne zdanie
ja mam faceta fryzjera, facet męski i przystojny, jest doskonałym fryzjerem choć pewnie na początku nowe klientki leciały na wygląd

Gość jiliann**
ja mam znajomego,bardzo jestem zadowolona,ładnie mnie obiął i wogóle jest dokładny

Gość jussssiiaaaaa
to jakas bzdura w salonch fryzjerskich broadway group pracuje kilu facetow i sa bardzo dobrymi fachowcami,niejednokrotnie lepszymi od kobiet www.studiobroadway.pl

Gość Przyszłyfryzjer
Wszedłem na ten wątek, po właśnie zapisałem się do szkoły fryzjerskiej, a jestem... facetem. Oczywiście hetero, w żadnym wypadku "gay". Chce się uczyć w tym kierunku z kilku powodów. Po pierwsze duża styczność z Kobietami, już w szkole, jak i później w pracy. Po drugie od zawsze sie tym interesowałem i myśle, że można całkiem dobrze zarabiać, na pewno lepiej niż w fabryce 1000zł na ręke :) Pozdrawiam, trzymajcie kciuki za mój sukces ! :)

Gość Przyszłyfryzjer
*przepraszam za drobne błędy

Trzymam za Ciebie kciuki, sama chodzę do faceta-fryzjera, jest rewelacyjny i doskonale wie, w czym kobiecie będzie najładniej :) I nie jest żadnym gejem, jest męski, błyskotliwy i bardzo komunikatywny.

I zarabia raczej dużo ;) Ale to oczywiście zależy od salonu w jakim się wyląduje. Jak się mocno postawi na rozwój w tym kierunku to naprawdę można zdobyć świat.

Gość etewerty
FACET FRYZJER-W OCZACH KOBIETY ''Jeju jak on mnie masuje a jak on mnie czesze a jak sie na mnie patrzy jeszcze powiedzial mi ,ze bedzie mi pieknie w grzywce,chcę miec grzywke. W OCZACH MĘZCZYZNY ''KUR.. PEDAL JEDEN BEDZIE MNIE MASOWAL CO ON MI BEDZIE PIER...JAK MI BEDZIE DOBRZE CHCĘ MIEĆ BOKI NA ZERO I JUZ lub poprostu facet z fryzjerem pogada o imprezkach o laskach o samochodach i leci bajera A KOBIETA siedzac u fryzjerki mysli ale ma szm. paznokcie przesadzila z tym rózem ...tapeciara jedna napewno bez makijazu wyglada jak potwór, co ona mi zrobila za kolor i grzywke jak ja wygladam jeszcze mi mowi ze jest super. FACECI FRYZJERZY MAJA ŁATWIEEJ A FRYZJERZY GEJE SĄ '' KOBIECY'' I ROBIA NP TAK ''pani teresko jaka ma pani piekną torebke ,no reweeeelacja,a jak pani swietnie wyglada, o nowe cienie ma pani na powiekach itd. kobiety lubia komplementy od męzczyzn.

Gość Francis 123
Jestem uczniem na blacharce samochodowej nigdy się nie interesowałem samochodami i moja wiedza na temat mechaniki samochodowej jest bardzo nikła i Majster się nade mną znęca ponieważ jestem facetem i nigdy nie wymieniałem koła nigdy nic nie robiłem przy samochodach .I zastanawiam się nad zmianą zawodu na fryzjera Powody: 1 mój majster pewnie nie będzie idiotą 2 zawszę lubiłem se zmieniać fryzury zawszę jak z***********m do fryzjera to prosiłem o co innego 3 Nie lubię se rozpierdalać dłoni o byle kawałek metalu 4 jak czuję zapach smarów to mam mdłości Nie jestem gejem XD ( przepraszam za przekleństwa )