Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietą być

Kobiety jak często się podmywacie,tak szczerze ????

Polecane posty

Gość Kobietą być

Ja rano, wieczorem i (w miarę możliwości oczywiście ) zawsze po "załatwieniu" się :-) Ciekawa jestem jak inne kobiety dbają o higienę intymną...

Gość ja tak samo

Gość regerg
to samo, zawsze po zalatwieniu sie czy to siku czy kupa to sioe podmywam do tego prysnic rano przed uczlenia i praca i wieczorem po powrocie

Ja zawsze rano i wieczorem. W ciągu dnia to w zależnościu od potrzeby (po załatwianiu, przy okresie).

Gość regerg
pry okresie to ja latam do lazienki sie myc co godine :/

Gość rano i wieczorem obowiazkowo
w ciagu dnia czasami myje sie chusteczkami nawilzonymi dla dzieci, a kiedy mam okres to 3-4 razy dziennie sie podmywam

Gość oranzasd
rozbawil mnie kogos wpis. tak zawsze po skorzystaniu z ubikacji sie ''myje'' nawet jak to tylko siku to bys musiala w takim razie prawie co 3 h sie myc.

Gość rano i wieczorem obowiazkowo
no przegieciem jest podmywanie sie po zrobieniu siku :O tak jak ktos napisal, trzeba by bylo latac co 2-3 godziny pod prysznic. Jak dla mnie jest to NIEWYKONALNE.

Gość xeniaa
Ja raz na 2 dni. I nie krzyczcie na mnie ale nie chce pozbawic sie flory bakteryjnej.

Gość
A ja naiwna ,myslalam ze wraz z poczatkiem nowego roku szkolnego z koncza sie te idiotyczne pytania! Ja chyba powinnam dzieciaki przeprosic!

Gość efdEF
Nie trzeba biegac pod prysznic,wystarczy miec bidet.Tylko,ze z bidetu korzysta sie wtedy gdy jest sie w domu lub w jakims miejscu ,w ktorym ten bidet sie znajduje. Ja ogolnei podmywam sie rano i wieczorem(biore prysznic)a gdy jestem w domu to w zaleznosci od okolicznosci.Uzywam takze chusteczek nawilzajacych do intymnej higeny(poza domem)

Gość ja gdybym się podmywala po
każdym zrobieniu siku to musiałabym robić to nawet co pół godziny:o Mam pęcherz nadreaktywny i baaaaaaaaaaaaaaaardzo często latam do wc:(

Gość lekkaprzesadda
Za częste podmywanie tez nie jest zdrowe, sprzyja infekcjom. Jak juz musicie 15 razy dziennie sie namaczać, to moze lepiej zainwestujcie w jakis antybakteryjny papier toaletowy? Mola ma taki ziołowy.

Gość ccccdddd
raz na dzien

Gość przecież są płyny do higieny
intymnej które dbają o florę bakteryjną... Ja lubię te Ziaja :-)

Gość dklesrfey
raz na 5 dni

Gość ghjk
raz na miesiąc

Gość nawet plyny do higieny
intymnej jak będzie sie ich używało co pol godziny(czyli po każdym siusianiu)mogą zaszkodzić:o Dlatego uważam,że podmywanie sie po kazdym oddaniu moczu to przesada...ja chodzie na siku bardzo,bardzo czesto wiec same wiecie:o

Gość alibabcia
Ja używam właśnie tej moli antybakteryjnej, a podmywam się rano i wieczorem

Gość ja sobie nie wyobrażam
Podmywać po każdym sikaniu. Przecież normalni ludzie na co dzień pracują lub uczą się czyli są poza domem minimum jakieś 9 godzin a po pracy czy szkole również często wychodzą jeszcze gdzie indziej więc nie wierzę że się podmywacie po każdym sikaniu bo człowiek nie miałby nawet ku temu fizycznych możliwości w ciągu dnia. Ktoś wyżej napisał że: "Nie trzeba biegac pod prysznic,wystarczy miec bidet.Tylko,ze z bidetu korzysta sie wtedy gdy jest sie w domu lub w jakims miejscu ,w ktorym ten bidet sie znajduje." Ja osobiście brzydzę się bidetami, ponieważ trzebaby je chyba czymś specjalnym dezynfekować z racji takiej że korzysta z nich więcej niż jedna osoba, a przecież środki dezynfekcyjne to znów jest kolejna chemia która bezpośrednio może się stykać poprzez wodę z moim ciałem. A już w ogóle nie do wyobrażenia jest dla mnie korzystać z jakiegoś bidetu w innym obcym miejscu poza domem. Przecież nie wiadomo kto się w tym podmywał.

Gość ja sobie nie wyobrażam
Dlatego ja generalnie podmywam się w trakcie brania prysznica albo jak chce się tylko podmyć a nie myć cała to nachylam się nad wanną albo brodzikiem i używam tej słuchawki prysznicowej ze strumieniem wody skierowanym między nogi i wtedy jestem spokojna że leci na mnie sama tylko woda a nie woda która obmyła przy okazji jakiś bidet albo miednicę, które nie były niczym zdezynfekowane i nie wiadomo jakie pomyje wcześniej w nich były.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkiku
Ja rano i wieczorem.Jak mam okres to po każdej wymianie tampona.A jak nie jestem w domu podczas koresu to przecieram się chustkami do hihieny intymnej. oprócz tego zawsze po kupce :) i przed bzykankiem :P

Gość ja podmywam się też po
byzkaniu,nie używamy gumek,ja biore tabsy,mój facet konczy w środku i muszę jakoś zmyc to nasienie:P

Gość Ppatunia..
Czyli większość kobiet dba o higienę

Gość ja najczęściej
podmywam się raz dziennie wieczorem gdy biore prysznic. Gdy mam okres zwykle dwa razy plus chusteczki. Po sikaniu się nie podmywam bo i po co? Od tego mam papier toaletowy, przy kupie też zwykle nie - papier zwykle mi wystarcza. W lecie często zdarza mi się dwa razy w ciągu dnia - bo biore dodatkowy prysznic i wtedy się podmywam bez płynu. Po seksie różnie, jeśli kochamy cię w ciągu dnia to zwykle ide pod prysznic, jeśli wieczorem to chusteczka i do spania :p Jedyny płyn jaki używam to nivea różowa - nie mam zaufania do kolorowych płynów ziaji i innych - trudno mi uwierzyc że coś o tak chemicznym kolorze może być delikatne. W przypadku papieru, podpasek i wkładek nigdy nie używam tych pachnących, po których np moja mama miala wieczne infekcje, dopiero jak jej zwróciłam uwage i je odstawiła okazało się że to po tym pachnącym świństwie.

Gość ja najczęściej
Dodam że nigdy w życiu nie miałam infekcji czy narządów plciowych czy moczowych.