Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pasikonik74

Idealny kochanek

Polecane posty

mam pytanie do doświadczonych w tym obszarze kobiet i mężczyzn. Jaki jest wasz ideał kochanka, kochanki? Jakie najbardziej pozytywne doświadczenie dostarczyła wam kochanka (ek). Co najbardziej Was kręci, kręciło w takim związku. Oczywiście jest to sprawa czysto indywidualna, chętnie poznam opinie innych osób mających doświadczenie w tej materii.

dla mnie kochanek kochankiem a darzyc go uczuciem tez musze...poza tym rznac musi doskonale bo byle co mnie nie zadawala...lubie zboczonych facetow..:)

Gość nieprzewidywalność
to jest sedno sprawy

Gość wójekstaryhuejk
idealny to taki co zwiąże o pierze pasem wsadzi wibrator w pupę a w drugą pytę łapą połechta i piersi posie a jak skończy zapłaci i pójdzie

Gość aguśka2222
Miałabym pytanie do panów aby się wypowiedzieli co daje im kochanka, czy podnosi się wasze "ego"?, co ofiarowujecie od siebie kochankom?, co dają wam kochanki od siebie? czy fajnie miec kochankę?jakie to uczucie od strony męskiej? czy myślicie często o kochance? czy tylko przed spotkaniem z nia? Mogą się też wypowiedzieć panowie ktorzy nie maja kochanki (wyobrażajac sobie sytuacje że ją maja), a najbardziej proszę by wypowiedzieli się panowie którzy żyją w takich ukladach.

Gość Zadzwoń do męża
Aguska trudno powiedzieć jak ten twój myśli, jedni się aż zakochują inni traktują je jak wor na nasienie. opowiedz nam o nim