Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyczka herbaciana

do studentow- urlop

Polecane posty

Gość rozyczka herbaciana

jak wyglada urlop na waszych uczelniach. wiem, ze istnieje dziekanka urlop na rok, czy sa jeszcze jakies inne? jesli ak to ile max czasu wynosza?

Gość aaaawwwwwwpoooooooo
sa jakies urlopy zdrowotne i inne, jak dobrze zakombinujesz, to i ze 2 lata możesz mieć urlop ;), raczej zbytnio tego nie sprawdzają, ale radzę nie kombinować z urlopem zdrowotnym, bo los była złośliwy i faktycznie może się jakaś choroba przyplątać...

Gość rozyczka herbaciana
tak, nie chce ze zdrowotnym sciemniac bo to moze wrocic do mnie... a orientujesz sie ile taki urlop moze maksymalnie trwac? nie chce brac dziekanki, chce ciagnac rok tyle ze z urlopem.

Gość rozyczka herbaciana
czy na zaocznych urlop tez obowiazuje?

Gość tikitikitikitak
ja brałam urlop i w podaniu napisałam że chce zaliczać jakieś zajecia wiec dostałam urlop a zajecia normalnie w sesji zaliczałam

Gość aaaawwwwwwpoooooooooo
nie wiem ile może trwac urlop, ale w sumie nie wiem, czy poza zdrowotnym, to jakiś inny istnieje. A co za różnica czy dziekanka czy inny urlop, jak chcesz mieć aż rok, to chyba nie masz wyjścia. Na zaocznych też są urlopy.

Gość ja miałam zdrowotny
ale faktycznie byłam chora :) teraz ciekawi mnie, czy będą chcieli jakąś historię choroby, zaświadczenia z czasu urlopu, czy wystarczy im to co dałam przy podaniu o urlop.

Gość rozyczka herbaciana
ja wlasnie bym nie chciala roku tylko okolo 2,5 miesiace wiec dziekanki mi szkoda brac.. wiec albo urlop na kilka tygodni albo sama nie wiem... zbyt malo mozliwosci

Gość rozyczka herbaciana
bardzo mi na tym zalezy, wiec jesli cos wam przychodzi do głowy to piszcie :)

Gość aaaawwwwpooooooooo
jeśli jesteś na zaocznych, to miesiąc, to by się na pewno nic nie stało bez chodzenia, no chyba, że masz nie dwa, a cztery zjazdy w miesiącu. wiesz myślę i 2,5 miesiąca by uszło z niechodzeniem na zajęcia bez specjalnych urlopów, nie na każdych zajęciach liczy się obecność, tylko zdanie egzaminu, no najwyżej musiała byś zaliczać zaległy materiał no ale nie miałabyś roku w plecy. a na jakich jesteś studiach?

Gość rozyczka herbaciana
jestem na turystyce, z tego co wiem to sa 2 nieobecnosci mozliwe na semestr, mam nadzieje ze z 1,5 miecha moze bym dostala urlopik jakis a reszte by sie mozliwymi nieobecnosciami zatkalo. dzieki za odzew!