Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniciazowa

mąż za granicą....

Polecane posty

Gość paniciazowa

jak wy sobie radzicie???

Gość a mi to sie wydarzylo
wspolczuje bo nie wierze w szczerosc takiego zwiazku....

Gość paniciazowa
jestem w ciąży w 3 miesiącu. mąż wyjechał dwa tygodnie temu a wraca dopiero za 3 miesiące. czy któraś pani jest w takim związku?

Gość przykro mi to mowic
ale napewno cie zdradza , koledzy , nowe miejsce on jest jak kawaler z odzysku :O moj pojechal 2 miesiace po slubie i to byl naprawde dobry czlowiek i szczery nie jest juz moim mezem skurwil sie

Gość paniciazowa
nie straszcie mnie.... i tak mi źle tu samej . siedzę cały czas w domu i czasem dopadają mnie myśli czy mnie nie zdradza itp

mowie ze ci wspolczuje bo wiem jak zycie tam wyglada....mezow i wyglodnialych sucz...kazdy nowy facet jest idealnym kaskiem...

no a moj cala cize mnie zostawial sama w domu i wluczyl sie hooj wie gdzie i tez taki dobry chlopak i wogole mu juz nie wierze....i dzieckiem tez sie sama zajmuje ....

ale jesli jestes pewna swojego faceta, ze np. umie "poradzic" sobie z takimi sucz to sie nie martw:-)

taki cwaniak ze w oczy mi sie nie potrafi przyznac ze na gogo byl..... klamie do utraty tchu .....dziad ja mu dam.... a my kobiety skrzywdzone i zranione co mamy robic /???? jeszcze z dziecmi przy dupie...

zależy do jakiego kraju wyjechał. jak na zachód to raczej nic nie zdziała. a jak wyjechał na wschód (do kraju biedniejszego niż Polska) to pewnie nie może opędzić się od adoratorek.

Gość paniciazowa
aha to nieźle... teraz kiedy go potrzebuje to go nie ma...:(

Gość nie panikuj kobieto
a dla kogo on tam pojechał? dla Ciebie i dla dziecka. Nie on pierwszy i nie ostatni...

tesknota jest straszna ale tu sie mozesz wygadac co ci jest...

Gość paniciazowa
no fakt dla mnie i dla dziecka...mam do niego zaufanie ale teraz tyle się o tych zdradach mówi...

Gość nie straszcie jej
Kto opowiada pierdoly,ze kazdy facet musi sie sku..wic na wyjezdzie??? Mieszkam za granica jau ponad 4 lata,poznalam wiele osob,w tym takze mam znajomych ktorzy w PL maja rodziny,dziewczyny,zony,i uwazam ze jak ktos ma sie rozgladac za innymi i romansowac to taka ma nature i bez wzgledu na to czy w domu,czy na wyjezdzie,zrobi to samo.Facet dla ktorego priorytetem jest rodzina nie zdepcze jej godnosci-to zauwazylam.

Gość nie panikuj kobieto
a moja rada dla Ciebie jest nast: nie wchodzić na kafeterię!

Gość POSŁUCHAJ inni też
z powyższym się zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zanim zaczełam tu wchodzić to byłam normalną osobą ale po pół roku dostałam pierdolca i rozwaliłam związek więc nie wchodź tu . to jest dla ludzi o żelaznych nerwach:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jestem w takim zwiazku.jestem w 7 miesiacu. niema go tydzien. wyjechal na 4-7 tyg. i nie radze sobie. w padlam w jakas nerwowke. koszmar.nic mi sie nie udaje.... ehh ryczec tylko

co za bzdura. mieszkalam za granica kilka lat. owszem byli tacy co chlali i zdradzali. ale bylo pelno facetow/mezow ktorzy tesknili za swoimi polowkami i rowniez walczyli z tesknota. wcale nie powiedziane ze zdradza. poza tym czasem z kolegami popili i to ostro ok...a czy w polsce bedac przy zonach,dziewczynach tego nie robia?