Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi-seksualistka

Larwka jesteś? Rady dla biseksualistek.

Polecane posty

Gość bi-seksualistka
okolice Torunia :)

Hej dziewczynki👄 Halohaa ma racje..włóz całe i spoko..nie zgubisz je..Teraz tym bardziej jak ma przyjsc do Ciebie kolezanka to załóz i cwicz mimo woli miesnie kegla..zasciskaj pochwe to hmm sama rozkosz..Ja zakładam je po prysznicu ale nawet w pracy,jak mam stresa:-P To mnie odpreza;-) Ja kochanek szukałam na czatach i w portlalach społecznosciowych.. Chyba przyciagam kobietki bii do siebie, mimo tego ze nie mam napisane nigdzie , ze pragne pieszczot z kobietkami;) Co domkulek..to wszadz je całe i nie boj sie jak nie bedzie widac sznureczka...wyciagniesz pozniej podobnie jak tampon:-P do dziela z kulkami rozkoszy mmmm

Gość Ja233
kurcze niema larwki ani halohaaaa spróbuję na próbę je wsadzić obie do środka ,jeszcze przed przyjściem kumpeli ,zobaczę efekt bo jedną wsadziłam ale z dużymi oporami aż mnie ciary przeszyły i na razie chodzę z nią ,znikam ,udanego wieczorku życzę forumkowiczom ,jak będziecie mogły to przed 15 kuknę na forum

Gość Ja233
wiesz na razie jest super ale mam stresa bo jak patrzę do lustra to oczy mam szklane i nie wiem jak wsadzę drugą co będzie się działo, jak kumela zareaguje a jeszcze jak wyjmujesz to nie masz bólu,bo przy wsadzaniu troszkę boli bo ja wsadzałam na "sucho ",choć i tak byłam wilgotna w środku ,to dziwne uczucie?

Nie poczujesz bólu przy wyjmowaniu:-P Dostaniesz orgazmu tylko sie rozluznij i zaciskaj miesnie..od czasu do czasu..to samo przyjdzie..znasz swoje cialko..wiec do dziela:-P Szybka: ja tylko pragne odrobiny rozkoszy w tym szarym swiecie;-)

Gość bi-seksualistka
Ej, szybka klacz, a gdzie Larwka pisała, że zmienia facetów?? To mnie też uważasz za nimfomankę? :) hehe. Ja też kocham jednego faceta, a kobiety lubię prawie wszystkie normalne :) Larwka 👄

czesc laski witam cie Larwko i tutaj :-) ja tez mam kulki ale jakos nigdy nie doprowadzily mnie do orgazmu, fakt czulam ich drgania ale baaardzo delikatnie.. spragniona kobiety ja tez szukam kobiety i tez marnie mi oda te poszukiwania.. choc z jedna mailuje wiec 3majcie kciuki!

Hej Czar..jak załozysz kulki nie szukaj odlotu od razu..rozluznij sie ...musisz sie nauczyc jak je do konca exploatowac:-P Co do zblizenia z kobietka..to extra i powodzenia zycze👄

larwka a ja głupia zakładam różowe okulary. :) bi-seksualistka pisząc faceci nie miłałam na myśli że zmienia. raczej że w jej życiu też byli mężczyźni zanim.... pojawił się ON ;)

Gość bi-seksualistka
No ale co w tym złego/dziwnego, że w życiu kobiety był więcej niż jeden mężczyzna? :) Popatrzcie jak zmieniają partnerów w Modzie na sukces i lansują nam taki model życia. Brooke była już z Erykiem, Ridgem, Thornem, Deaconem, Nickiem i chyba jeszcze paru mniej ważnych się przewinęło :P

czarowniczka wspomnienia to nie dla mnie. :) chociaż nie powiem wydarzyło się co nie co w życiu, to jednak jestem ciekawa co będzie dalej. ;)

Gość Ja233
Było cudownie Jasio wędrowniczek bardzo smakował i kumpela też mi bardzo dobrze zrobiła ,teraz bierze prysznic ale głupio mi tam wchodzić ,a kuleczki pełna rozkosz aż żal było je wyjmować i nie wiem kiedy zasnęłyśmy ,teraz delemat czy mówić o zdarzeniu mojemu misiaczkowi

Gość halohaaaaaaaaaa
Nigdy nie mów do konca wszystkiego swojemu facetowi..wykorzysta to na swoja modłe, jezeli tak bedzie mu wygodnie:-)

Gość halohaaaaaaa
Zgłos do usuniecia i poczekaj ..moderatorzy zrobia to jak tylko odczytajaca

Gość halohaaaaaaaaaa
Powtórz zgłoszenie i odczekaj:-) Nie jestem moderkiem , wiec nie wiem dokładnie.

Gość Ja233
Jednak pokusiłam się i weszłam do łazienki zapraszała mnie do wspólnej kąpieli ,ale teraz patrząc na trzeżwo co zrobiłam mam wyrzuty sumienia,choć nie żałuję tego co robiliśmy z naszymi ciałami,ma świetną figurę ciałko gładziutkie -jest po depilacji laserowej {paseczek tylko nie depilowany}a pusia gładziutka ,sama radość pieścić co nie można powiedzieć o mojej teraz golona ,a wieczorem już czuć odrosty ,,używałyśmy króliczka z perełkami i moich nowych kulek ,gadałyśmy o naszych menach ,o pieszczotach,mówiła że w stanach ma różne ciekawe zabawki ale nie brała je do Polski bo celnicy głupio patrzą na nie ,ale jak przyjadę do niej do USA to się zabawimy ,jestem zaproszona na wieczór do niej ,ale chyba zrezygnuję -obawiam się mojego dalszego postępowania i boję się że może nie być mi dobrze z moim misiaczkiem ,bo to teraz jest całkiem inne przeżycie i może mnie za dużo wciągną ć i mogę nie wybrnać z tego -z charakteru jestm uległa-doradzcie co zrobić???please

Gość podszywacz wrzesniowy
larwka - ;-)

Ja233 extra!!!! Wyszła z Ciebie prawdziwa kobiecosc...nie walcz z tym i ciesz sie zyciem i spotkaniami z koleżanka:-) Nie opowiadaj swojemu o tym co robiłas, odczekaj i podpytaj go najpierw , jakie mam zdanie o pieszczotach kobietek;-) Miłego wieczorku;-)

Gość Ja233
Startuję do pracy ,a wczoraj nie poszłam do niej ,miałam jakieś śmieszne i bolesne krwawienie ,chyba nie okres bo jeszcze nie te dni a obawiam się czy aby nasze zabawy z kulkami i wibrą czegoś nie uszkodziły,albo jej palce za głęboko nie wiem i jeszcze pieczenie w środku -fatalne samopoczucie,a wczoraj parę odlotów tak świetnie było wy też tak macie że potem już nie jest tak dobrze-bóle jakieś ?

Gość podszywacz wrzesniowy
larwka - czy ja moge zarezerwowac hotelik ? :) Obiecuje ze bedę baaardzo niegrzeczny,ale subtelny 👄

Ja 233 mozliwe ze otarcia jakies masz..kup masc clotrimazolum i posmaruj pochwe;-) Podszywacz:-P a co to za propozycja:-P?

Gość jarzebina
waw.ale sie podjaralam czytajac to .Dziewczyny jestescie MEGA :***

Gość jarzebina
jej czasem tez sobie mysle ,ze mam TAkIE sklonnosci,tzn wiem ,ze mam.od zawsze podniecaly mnie zabawy dwoch laseczek.jestem w zwiazku 5 lat,szczesliwa i zaspokojona .ale lubie sobie poczytac takie historie .i zrobic sobie dobrze przy filmikach z lesbijeczkami.cudo mniam,mniam.niestety chyba jestem za bardzo tchorzliwa zeby zrobic cos takiego w realu........ .choc skrycie marze .... :P .cmokam was wszystkie mokrym jezyczkiem :PPP

Jarzebinka i tak wyjdzie kiedys z Ciebie to całe skrywane pragnienie:-P wiec nie zwlekaj tylko daj upust wyobrazni i do dziela;-)Czar pozdrawiam👄