Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi-seksualistka

Larwka jesteś? Rady dla biseksualistek.

Polecane posty

Niom..:-P ale za to wesoło mi :-D takie bleblanka tez sa fajne:-P

Gość Wredniaku
naprawde myslales,ze one sa na poziomie ? :O

Gość Ja233
Dzięki za redę też pomyślałam o clotrimazolum i nią posmarowałam,dzisiaj już ok.ale wczoraj tragedia się stała ,chciałam przed przyjazdem mojego zmienić fryzurkę ,po południu umówiłam się z fryzjerką i pozłam chciałam włoski obciąć coś ala bob z odsłonietą szyją ,ok. fryzjerka stwierdziła że musi troszkę szyję podgolić ,no w porządku,jak się zabrała to już mi dziwne było że ,tak długo ,no ale nic potem cięła ale wszystko za długo ,głupio było pytać jak to długo potrwa wkońcu skończyła poprostowała i koniec ,w lustrze zobaczyłam na fajnie z przodu do wysokości brody tył krótszy tak jak chciałam ,poszłam do domciu i jakoś mnie kusiło popatrzeć do lustra ,jak zobaczyłam tragedia.......z tyłu wycięte do wysokości uszu ,dobrze że mam ciemne włosy bo jeżyk który zrobiła z tyłu przy innym kolorze byłby widoczny dziewczyny tragedia myślałam że tam zajdę i ją ukatrupię kumpeli sie bardzo spodobała moja fryzurka ale mój misiek bedzie tak jak ja załamany a w salonie nie wyglądało to tak żle?

Gość kjbsjvbj
larwka :-) hihi,jak zwykle zaspokojona w pełni przez meza i majaca mnostwo kolezanek i znajomych ;-) ;-) ;-)

Witaj moja przyjaciółeczko👄:-D Ja 233 jezeli fryzurka z przodu ładnie wyglada to juz dobrze;-) Mnie kiedys fryzjerka na kopernika obcieła ..tragedia normalnie:-0 Kilka tygodni musialam spinac włosy na wszelkie sposoby.. Wiesz mozliwe ze krwawiłas bo zadrapala Cie Twoje p.. paznokciami..;-)mialam podobnie.. Łomatko jak mija dzionek? teskniłas?👄❤️

Gość też bi
marze o tym fantazjuje ale nie robiłam tego na żywo i nie wiem jakby to było gdyby miało to sie stać, ale chętnie popisze właśnie z taką dziewczyną/dziewczynami na początek sam wirtual ewentualnie przed kamerką mam 26 lat jestem ze śląska.

Gość też bi
często fantazjuje że np umawiam sie z jakąś dziewczyną poznaną z czata a jakimś fajnym hoteliku. najpierw pijemy kawke rozmawiamy flirtujemy a potem przechodzimy do pokoju hotelowego ja się opieram bo jestem nieśmiała za to ona wie co robić jest doświadczona:) podchodzi do mnie od tyłu całuje mnie w szyjkę ja się odwracam i nasze usta się spotykają po pierwszym pocałunku już nie jestem taka nieśmiała czuje że zaraz wybuchnie moje pożądanie czuje jak twardnieją mi sutki a z myszki lecą soczki w momencie jestem strasznie wilgotna.... i w tym momencie to ja już dochodze zanim zdąże wyobrazić sobie dalszą część :) teraz jestem w pracy i na samą myśl o tym robie się mokra eh

Napisałam na naszej klasie do mojej pierwszej dziewczyny, jakoś ją odnalazłam :) Przyjęła zaproszenie i jestem bardzo ciekawa, czy i co odpisze... ;) Jak ubrana w cieplutki płaszcz i szalik, przed wyjściem w mroźny wieczór zimowy z mojego pokoju w akademiku, mnie pocałowała na pożegnanie, świat zawirował pode mną. To było najpiękniejsze ze wszystkich przeżyć, bo w Niej pierwszy raz w życiu zakochałam się w dziewczynie i to dosłownie od pierwszego wejrzenia. Wystarczył moment, sekunda i wiedziałam, że to na Nią czekałam, i teraz moje życie diametralnie się zmieni... nie pomyliłam się... Znam piękniejsze i zgrabniejsze dziewczyny od Niej, ale dla mnie Ona jest ideałem. Szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie 😭

Bardzo milutkoczyta sie Wasze fantazje...poprosze o dalsza cześc;-)

Gość Lessi Bi.
Widzę że większość z obecnych tu pań woli gdy są zdobywane niż gdy same zdobywają ;-) Dobrze że są też kobiety którę uwielbiają "łowić" dziewczyny które im się podobają ;-)

Gość wiedzmy tez robiły na wzajem
sobie dobrze , wiec po co ten sarkazm:-D

Gość no jasne że wiadomo
ale szczerze powiem ,że dołaczyłbym sie do igraszek bab jag:-D

Gość Ja233
Witaj larwko wczorajszy dzień tragedia ciągle nie umiem przyzwyczaić się do nowej spieprzonej fryzury,przód miałam pod kontrolą więc jest oki. ale ten tył mnie przeraża nie lubię mieć z tyłu tak wysoko wygolone,w pracy byłam w biurze to meni nie wiem czy z litości chwalili" ładną "fryzurkę ,amerykance też się podoba ,była wczoraj u mnie ,smutna że w niedzielę nie przyszłam wieczorem do niej,chciałam jej powiedzieć że musimy z tym skończyć bo może się to żle dla mnie skończyć ,boję stracić mojego misiaczka który dzisiaj wraca,ale nie mogłam było mi głupio miała takie dziwne oczy ,mówiłam jej także o krwawieniu ,chyba jej paznokcie gdzieś mnie drasnęły ,przepraszała i skończyło się nad ranem w łóżku , nie mogłam jej odmówić,ale tylko delikatne pieszczoty ,ssanie, lizanie wzajemne naszych pusiek wibratorek w jej dziurce,boję się uzależnienia od kobiet,ja nawet nie miałam chęci na golenie mojej ,ale dziasiaj będę musiała zrobić się na bóstwo puśkę ,ślicznie i dokładnie wygolić bo na depilację włoski są za krótkie

Gość dcedhvqewdhv
Łomatko Boshe :-) no,jestes przyjaciółka larwki :[-)...wirtualna :-)

Gość Ja233
też bi a dokładnie z jakiego miasta bo ja z Bielska

uuuu, nawet bym nigdy nie pomyślałam, że ja tez potrafię "łowić" kobiety :d sa sa sa okazuje sie,ze potrafie. życie jest cudowne...

Ajron zrób wypad padalcu , boli cie że nadal sam musisz jechac na recznym?:-P hejka laseczki i miłego dnia zycze👄 wiedzma:-D