Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi-seksualistka

Larwka jesteś? Rady dla biseksualistek.

Polecane posty

Gość bi-seksualistka

Cześć Larwka, ostatnio pisałaś w moim temacie - o tym że umówiłam się z mężatką z ogłoszenia. Jest boska, piszemy do siebie coraz goręcej, za 2 tygodnie mamy się spotkać. Obie jesteśmy blondynkami, mamy wygolone cipki, ja już marzę o zrobieniu jej minetki. :) Pokazała mi swoje zdjęcie z plaży, wygląda fantastycznie, a przy tym nie jest jakąś tipsiarą, tylko normalną, miłą kobietką. Larwka, jak masz jakieś rady co do tej minetki, pisz śmiało proszę :). 🌼

Gość bi-seksualistka
Oj Larwka kusisz!!! Dziewczyno działasz na mnie! Ostatni raz tak działała na mnie panna w 2006 roku, moja jedyna kochanka ;) Nie mam więc doświadczenia i martwię się.

Kusze..pewnie ze tak;-) Tego sie nie zapomina..co do minetki to wczoraj Ci pisałam i zwiałas..a ja juz czekałam na Ciebie:-P Wiesz ciesze sie bardzo, ze znalazłas extra dziewczyne..bo w sumie duzo kobiet marzy o takich pieszczotach a mało je realizuje..a to niezapomnianie przezycia sa.My kobietki znamy tak dobrze swoje ciała ze lepiej je umiemy rozpalic niz mezczyzni..Wiadomo ze penetracja to tylko przy uzyciu wibry..ale jezyczek tez jest extra.Ja osobiscie uwielbiam jak moja partnerka całuje mi piersi..mmm A Ty masz jakis swoj dodatkowy punkt g na ciele?

Gość Ja233
Witam dziewczyny może napiszecie coś podniecającego ,bo wróciłam z pracy po ciężkim dniu wzięłam prysznic swoją puśkę wygoliłam i nie wiem dla kogo bo mojego nie ma do środy i też pozotał mi mój drgający króliczek ,też teraz pragnę by jakaś wypieściła mi moją perełkę i piersi -od jakiegoś czasu marzą mi się pieszczotu z kobietą ,nie wiem co się ze mną dzieje?czy to jakieś zboczenie???

Hej malenka to nie zboczenie...otworzyłas sie na nowe extra doznania...Musisz spróbowac bo warto mmm... Ja mam udane pozycie ze swoim mezem ale nie podnieca mnie tak jak widok pieknej wijacej sie z rozkoszy dziewczyny...jedrne piersi..sterczace sutki..wilgotna muszelka...drgania ciala pod wpływem pieszczot..to cos trudnego do opisania;-)

Gość bi-seksualistka
Larweczko :) Mój punkt g to zdecydowanie łechtaczka i stopy :) potrafię bez problemu mieć orgazm podczas masowania stóp. Myślisz, że to dziwne?? ale buty itp nie są moim fetyszem ani stopy same w sobie, po prostu lubię jak ktoś mi je dotyka... rozmarzyłam się... Jak zobaczyłam zdjęcie mojej nowej znajomej z plaży... temperatura wzrosła mi o kilka stopni i bicie serca też :) Skoro się sobie podobamy, to jestem już prawie pewna, że do czegoś dojdzie... Larwka, z jakiego województwa jesteś??? Bo o Tobie też skrycie fantazjuję. ja kujawsko-pomorskie. ;)

Gość Ja233
to znaczy że jestem normalna nie wiem jak kobieta by mi wypieściła łechtę ale na samą myśl mam ciary na ciele ,parę razy sobie wyobrażałam jak mój pieści perełkę że zamiast jego klęczy nade mną blondi rozsuwając swoje długie włosy ssie moją,tak jak pod prysznicem golę swoją puśkę {bo nie mam chęci iść do kosmetyczki na brazylijkąę- bo już mam odrosty}koło łechty to przeszywa mnie dreszcz i golę coraz szybciej i nieraz chciałam zostawić jakiś cienki pas startowy a wyszło totalne zero włosków,też tak macie przy goleniu czy depilacji?

Autorko pewnie ze dojdzie;-) po to sie spotykacie... zreszta takie pieszczoty z extra kochanka to cos boskiego..dla zmysłow, oczu echhh.Ja jestem z mazowsza , jak bedziesz przejazdem to zapraszam na pogaduchy o naszych pragnieniach i ciałkach..zrobie Ci masaz stopek..wycałuje je..pojade jezyczkiem wyzej ...a dalej to sie domyśl;-)

Wiesz ja tez miałam kiedys paseczek..bardzo cieniutki ale teraz juz gole sie cała..lepiej utrzymac higiene i ładnie moja muszelka tak wyglada:-P Proponuje Ci zakupic kulki gejszy..jak bedziesz zaciskała miesnie pochwy to przy delikatnych fantazjach dojdziesz szybciutko sama..ja czesto je nosze..nawet w biurze;-) Taki mały odstesowywacz plus zacheta dla mojego mena..jak widzi zza biurka moje rozmarzone oczka...to zaraz podchodzi i cos miłego mi szepce:-) Musisz zealizowac swoje ukryte pragnienia..bo warto!!!👄

Gość bi-seksualistka
Noż kurdeee! A jak studiowałam 6 lat w Warszawie, nie mogłam Cię poznać?? ;) Wtedy co prawda też poznałam pewną laskę, super z wyglądu, ale okazało się, że ma charakter wiedźmy :D tak że do niczego nie doszło. Dopiero w 2006 coś przeżyłam i było to jak objawienie. Ja tam nie jestem żadną pięknością, zwykła blondi, ale moja kochaneczka wyglądała jak modelka z wybiegu. Nie da się ukryć, że to działa na podniecenie... nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak z nią, po upojnym seksie zasypiając wtulona w jej nagie ciało... dlaczego takie przygody zdarzają się tak rzadko... 😭

Gość do larwki
Czemu piszesz o swoim partnerze mąz skoro nim nie jest?

Ze mnie tam zadna modeleczka ale ciałko mam extra:-P Mieszkam pod Wawka 4 latka..ale pracowałam tam wczesniej..no wielka szkoda...ale pamietaj jak bedziesz sie wybierala to kliknij..zarezerwuje nam hotelik..i sobie wiecej czasu dla nas..Nie zapraszam na pieszczoty tylko, ale przede wszystki na pogaduchy o pragnieniach..a co wyjdzie to juz bedzie nasze i nikt nam tego nie odbierze..nawet moj mój maz:-P{usta]

Gość Ja233
kurcze a jest jakiś rozmiar tych kulek? bo w pracy to nie za bardzo by się sprawdziło bo jestem przedstawicielką handlową i ciągły mam kontakt z klientami ,a przez nie myślami była bym chyba w innej przestrzeni ,ale muszę spróbować ,a na depilację jak już wcześnie pisałam chodzę do superowej kosmetyczki,robi brazylijkę prawie bezboleśnie,czasami jak nie mam chęci iść i mam odrosty to lubię się golarką pobawić ,zrobić jakiś wzorek dla mojego misiaczka ale przeważnie nic z tego nie wychodzi ,bo jak dochodzę to usuwam wszystkie odrościki

Gość bi-seksualistka
Hmm, Larwka, a jest opcja, że np. Ty wyskoczyłabyś na weekend do mojej pięknej miejscowości uzdrowiskowej? :) Z moją kochaneczką podjęłam ryzyko, poznałam ją na czacie i przyjechała do mnie na weekend znad morza. Opłaciło się ryzykować. :) Larwka, mogę do Ciebie na maila? 👄

Ja juz po kapieli..mam te dni i zle mi:-( Rozmiar kulek mam mały bez zadnych dodatkowych stymulantów..zakupilam w wysyłkowym slepie w necie i nie zaluje. Masz tu link, ja mam podobnehttp://www.e-sexshop.com.pl/produkt-1252-sexshop-Erotyczne_Kulki_dopochwowe.html Autorko pewnie ze napisz mi @...ja musze sie połozyc bo ..chyba rozumiecie buu Udanego wieczorku;-)👄

Gość sprit on
Larwka ty suczko

Gość Ja233
Witam jestem już po pracy i mam prośbę ,larwko kupiłam w sex shopie kulki nie dość że facet tam sprzedawał ,głupio mi było go pytać jak je używać ,tzn. czy wkładać obie do środka??proszę powiedz bo mam ogrome chęci je użyć a podnieta jeszcze większa,mam takie żelowe z małymi wypustkami i jeszcze czy je czymś smarujesz jak je wkładasz? i czy jak idziesz na miasto to też je używasz i czy one nie wypadną bo muszę wyskoczyć do centrum Handlowego i chcę je założyć odpowiedz please??????czekam

Gość halohaaaaaaaaaa
wiem ze pytanko nie do mnie było skieriowane ale tez uzywam kulek;-).Załóz obie do srodka..i zacznij cwiczyc z nimi miesnie pocgwy..poczujesz wtedy jak działaja..Przy chodzeniu tez od czasu do czasu sciskaj miesnie pochwy..fajne uczucie. A wieczorkiem połóz sie wygodnie lub usiadz z nogami zaplecionymi i sciskaj mocno miesnie...odlot gwarantowany:-)

Gość halohaaaaa
Wsadz bez żadnego lubrykantu....to i tak podnieca, wiec powinnaS i tak zrobic sie mokra;-) Spoko nie wypadna..zaciskaj tylko od czasu miesnie..Udanego buszowania po sklepach:-)

Gość Ja233
Dzięki za podpowiedz bo niedość że faet sprzedaje to jeszcze coś tylko pisze po chińsku a ja mam średnie i boję się czy mi wejdą i kurcze wzięłam te z dodatkową stymulację -wypustki ,a ty je zakładasz po kąpieli ?i czy lekko ci wchodzą do środka i rozumiem że sznureczek czy żyłka nie wejdzie cała do środka -odpisz i na pewno nie wypadną bo byłby obciach jak cholera i lepiej chyba strinów nie ubierać?co?

Gość też bi ale niedoswiadczona
Jesteście super dziewczyny... Larwka, jak czytam te posty to aż dreszcz mnie przechodzi... Jestem jeszcze młodziutka, 20 lat, wierzę, że uda mi się spełnić moje marzenie o pieszczotach z dziewczyną...

Gość bi-seksualistka
Ja dałam ogłoszenia na portalach randkowo-erotycznych :) I znalazlam :) nawet z mojej miejscowości :)

Gość szukaj nawet tu na cafe
jest wiele takich temacikow :)) ja znalazlam na " cche sprobowac z dziewczyna...gdzie poznac lezbijkę " zycze powodzonka :)))

Gość Ja233
kurcze chyba nici z włożenia kulek do srodka -odwiedziny kumpeli,wróciła z USA ,za godzinę jest u mnie i gadanie pewnie skończy się nad ranem i po przyjemności ,bo boje się je wkładać jak dają taki odjazd halohaaaaaa co sądzisz? ona kiedyś była bi?ale dawno z nią nie przebywałam może się coś zmieniło a może i z nią spróbuję

Gość bi-seksualistka
Spragniona :) jak lubisz trochę starsze, to ja mam 29 :) Nie jestem piękna, ale zadbana :) kiedyś poznałam dziewczynę młodszą na odległość i przyjechała do mnie na weekend :) Było bosko :)

Gość szukaj nawet tu na cafe
bi-seksualna a jaki region polski reprezentujesz ? :) bo szukam też kolezanki z mojego miasta

Mmmhmm :) Ja też pięknością nie jestem, ale dużo ćwiczę, więc jestem wysportowana i również dbam o siebie.. :) A gdzie mieszkasz?.. Ja studiuję w poznaniu, ale pochodzę z woj. łódzkiego