Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobićczy to ja jestem

dziwna lub niemodna

Polecane posty

że nie chcę puścić 30letniego męza na dyskotekę , z tym że ja nie mogę bo nikt nie zostanie z dzieckiem a jesteśmy teraz na urlopie i mąż bardzo by chciał isc zobaczyć jak się teraz bawią bo 2 lata już nie był w ogóle nasze życie towarzyskie rółwna się zero bo mieszkamy sami i brak opieki do dzieci, pozwolić mu jechać??

sukienka dzięki za odpowiedz ale chyba jesteś mężczyzna i stąd ta odpowiedz twoja a myślaąłm że inne kobiety by nie puściły męża na dyskotekę a ja z dziećmi w domu dlaczego mam być gorsza w końcu dziecci wspolne i wspolna konsekwencja.............

Gość dziewczyna włóczykija
nie puszczaj go! albo nikt, albo razem.

Gość diablica i juz
dokladnie!!~!! albo razem albo wogole!!! dlaczego to TY masz siedziec tylko z dzieckiem??!!! chyba nie o to chodzi w zyci dwojga ludzi!!! PARTNERSTWO!!! to podstawa!!! razem tez moe bys super...mimo ze to tylo raz na rok.... cyba ze...dla niego wazniejsze est towarzystwo niz relacje z zona i dzieckiem....

Gość nie puszczaj go
razem albo wcale ale dziwne ze ma 30 lat i balety mu w glowie moj ma 31 i juz sie wyszlal jak idziemy to razem tez mamy dziecko roczne

najlepiej zamknij go w słoiku - jak się zmieści - i koniecznie zakrętkę zabezpiecz sprężynką...

dzięki dokładnie ma 32 a cały czas aby dyskoteki gdyby szedł z kolegami na piwo to nie ma sprawy ale z przyjaciółmi u nas krucho dokładnie mamy dwójkę dzieci ale to młodzsze z nikim nie zostanie , on mi też pozwolił jechac na dyskoteke nawet mnie zawiezie ale co ja tam sama bede robić, moze jak dzieci za 2 lata podrosna to można wyskoczyć raz na dyskę ale teraz sama nie wiem nie chce być konserwatywna nudną zrzedna starą żoną-jestem młodsza od niego ale jak mu wytłumaczyć ze to trochę nie fer jak on pojedzie a ja zostane w domu bo nikt nie bedzie z małym zreszta ja bym sie nie potrafiła bawić myśląc cały czas o dziecku najgorsze że teraz jestem u teściow i co oni pomyśla jak on pojedzie nawet mojej mamie nie powiem bo mi głupio ja rozumiem że mieszkamy za granica saMi ale dzieci kiedys wyrosna a my nie bedziemy tacy starzy-najgorsze że sie szykuje już a ja co ?eeeeeeeeeh chciałabym być modną żoną a co zrobić jesteśmy 9 lat ze sobą a on taki dorosły dzieciak dzięki za porady