Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal123456

dziewczyna

Polecane posty

Gość rafal123456

hmmm w sumie to nie wiem czy to jest problem, ale postanowiłem skonsultowac z wami :) moja dziewczyna jest bardzo kochana, kocha mnie, ale czasami dziwnie się zachowuje :o mianowicie czasami jak nawet w żartach powiem jej "sciemniasz" albo "co znowu jej (koleżance) nasciemnialas" to bardzo się obóza. w ogole zarzucanie jej kłamstwa jest dla niej od razu powodem do focha - jak to robie, to ona mowi ze jej nie ufam, ograniczam itp :o i dzisiaj taka sytuacja - mowi ze caly czas bedzie w domu, nigdzie nie wychodzi, ale dzwonie do niej i slysze ze jest w autobusie, pytam gdzie jedzie to mowi ze do apteki bo ją gardlo boli, a mogl ją zawiesc brat albo ojciec. pytam czy z kims sie umowila, to mowi ze nie i ze znowu zarzucam jej klamstwo :o mieszka na wsi i generalnie do autobusu ma kilometr, wątpie zeby o tej porze chcialo jej się jechac do apteki :o czyli albo była gdzies i nie chce powiedziec gdzie i z kim, albo dopiero jedzie :o i raz zrobilem jej scene zazdrosci jak spotkala sie z jakims "kolegą" :o powiedziala ze sie z nim umowila przez tel, a jak sie spotkalismy to zrobilem z tego powodu awanture :o to tylko przykład, ale jak mam reagowac na takie akcje? tzn jak ona mi zarzuca nieufnosc i zarzuty klamstwa?? Nawet jak złapie ją na drobnym, nieistotnym kłamstewku, to wole przemilczec niz znowu sluchac jaki to jestem okropny, ze podejrzewam ją o klamstwo :o mamy po 25 lat i mieszkamy ze sobą od dwóch lat

Gość 70 latka
to już szydełkowanie jest ciekawsze od tego co tu napisałeś wnuczku

Gość dziewczyna włóczykija
daj jej odetchnąć od twojej zazdrości. jak ją tak sprawdzasz, zarzucasz kłamstwa, to nie dziwię się jej, że się oburza.

Masz 25 lat a zachowujesz sie jak dziecko, chorobliwa zazdrosc niszczy zwizek zapamietaj. A co do tej akcji zapteka to wspolczuje dziewczyne bo Ty jej najzwyczajniej w swiecie nie ufasz...tak naprawde nie miales powodu do zazdrosci.

Gość rafal123456
ufam, chyba... no nie daje mi powodów do zazdrosci, ale tak juz mam... co mam robic?

Gość dziewczyna włóczykija
staraj się kontrolować swoje emocje, by jej nie krzywdzić...

Gość rafal123456
a cos konkretniej, jak pracowac nad sobą, zeby jej nie stracic?