Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domi789

Powiedzonka nauczycieli

Polecane posty

Gość dsdeer
wstań i wyjdź :p

Gość Domi789
Na lekcji Laska cały czas gadała. Na co nauczyciel po pewnym czasie: N: Asia albo przestaniesz gadać albo dam Ci pałę, a ja z doświadczenia wiem, że pała najlpeiej zamyka usta "ty łysa blondynko";)

Gość bmnbvbyhfvyhj
" Wstań i zobacz jak siedzisz" :D:D:D:D

Gość hgfrde
Czwartek:P.G od Geografii.:''Jeju jakie ja miałem koszmary w nocy te kilka dni przed rozpoczęciem roku szkolnego''wtem odzywa się koleżanka''pewnie ja się panu śniłam'' Lub ten sam Pan '' Stawiam na Waszą klasę na koniec roku średnią 4.00'' a kolega odzywa się z oburzeniem że On nie da rady ''No nic koleżko musisz liczyc na koleżanki,jeśli koleżanki dostaną 5 no to ty tą 1 możesz mieć'' Lub sytuacja przed wyjazdem do Hiszpanii''Będzie Pani (nazwisko) to Ciebie(imię) przypilnuję żebyś się kąpała(ta sama od koszmarów).

"Milcz jak do mnie mówisz"-- młoda nauczycielka j.polskiego 1 rok pracy - a jak stawiała pierwsze w swojej karierze jedynki to płakała :O z czasem się jednak wyrobiła ;) Facet od matmy zawsze jak gąbka do wycierania tablicy była sucha walił ten sam tekst "Ila mam wam powtarzac,że ja lubię mokre szmaty " Pamiętam jeszcze goscia od fizyki, codziennie był innym zwierzęciem- a to potworem z Loch Ness a to strusiem pędziwiatrem, kogutem, ale jak się otrząsnął z tej fantastyki swojej to nauczyc fizyki też potrafił ;) A rekordy śmieszności biła kobieta od chemii. Na stole pokazywała nam jak się pływa żabką :O do CHŁOPAKÓW ciągle mówiła "słuchaj dzieweczko a ona nie słycha ". O niej to mogłabym książkę napisac... Ehhh, troche tych śmiesznych powiedzonek było ale już minęło tyle lat, że mnie skleroza dopadła ;)