Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraaaaaaaaa 21

Moj Brat bawi sie dziewczynami

Polecane posty

"no wlasnie za tam ta idealna moi rodzce tez stoja murem i chca zeby on poszedl po rozum do glowy i sie staral zeby ja odzyskac. nawet raz malo go nie wyrzucili z domu jak sie z nia poklocil" Acha, czyli to u was rodzinne wtrącanie się w sprawy osobiste brata :D :D

Gość siostraaaaaaaaaaaaaaaa21
To nie o to chodzi a ty jakbys sie zachowal jak by twoj syn majac 22 lata przyprowadzal do domu jakies nie normalne dziewczyny ktore nawet dzien dobry nie umieja mowic i sa chamskie a jak sie trafia nagle taka w porzadku ze i pogada i pomoze itp to co bys sie nie wtracal tylko patrzyl jak twoj syn rujnuje sobie zycie?? Apotem narzekac na synowa?? chyba nie

Gość sssymby
cala rodzina na terapie powinna sie zglosic...

Gość Mika/plakac plakac nie mam sił
w sumie jak ma dobry kontakt z rodzina - to takie rady i trzepniecie w glowe sie przyda. ale on i tak zrobi jak mysli. glupi jest!!!!! moze kiedys bedzie zalowac..........niech sie bawi, ta fajna znajdzie szybko kogos wlasciwego i juz na brata nie spojrzy.

Gość siostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa21
Wiecie co to chya bylby najlepszy pomysl mam dosyc ciaglego sluchania o moim bracie i o tym jak sobie uklada zycie i ze to tylko odbija sie na mnie i na moim zwiazku. najlepeuj by bylo ajk bym zniknela z tego domu a oni niech sobie robia z nim co chca

Gość oj dziewczynoooo
najwyrazniej twoj brat odczuwa taka potrzebe, jest mlody jeszcze, i chce sobie pouzywac, Mnie rowniez nie podoba sie takie zachowanie, ale wiekszosc facetow taka wlasnie jest..........!!! :O ale to z czasem CONIEKTORYM przechodzi:) miejmy nadzieje, ze i Twojemu tez uda sie wydoroslec:)

dajcie spokoj autorce. ile jest rodzin ze wszystko maja gdzies, w ogole nie rozmawiaja, siostra ma prawo "wtracac" sie w pewnym stopniu w zycie egoistycznego brata. tylko bez przesady!!!!! pamietaj!!!!!!!! zycie jeszcze wszystko zweryfikuje, sam musi sie porzadnie przejechac. mlody jest.......

Gość fsdfsdf
wsplulczuje twojemu bratu jebnietej siostry ktora wie najlepiej z jaka dziewczyna byc powinien i moze mu jeszcze bedzie wybierac;]

Gość siostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa21
No wlasnie z tego co wiem to juz znalazla... ale ona jest taka ze nie zaluje zadnej chwili spedzoenj z moim bratem i cieszy sie ze poznala moja rodzien i zyczy mojemu bratu aby w koncu sie jakos ulozyl.. ale sama jakos nie zamerza sie z nim wiecej kontaktowac i ze niby zapomniala o nim juz ale jakos nie wierze za bardzo jej zalezalo.. ale sie ciesze ze ona jets teraz z kims kto ja szanuje i zaluje ze to nie moj brat. A ty Mika masz kontakt jeszce z rodzian swego bylego??

Gość Siostraaaaaaaaaaaaaaaaa21
Ja jestem jebnie** a co to ja do niego przychodze i sie chwale coraz to nowymi podbojami czy on...?? nawet ani arzu nie powiedzialam tego co mi mowil rodzicom bo to jego sprawa.. ja nie wyszukuje mu dziewczyn bo wiem ze przeciezs nie bedzie sie spotykal z taka kotra mu sie kompletnie nie podoba... Nie wiem o co wam chodzi ?? chcialam tylko wiedziec jak mam postapic zeby go nie urazic ale powiedziec ze nie chce ingerowac w jego zwiazki

Autorko - pisalam jego siostrze zaraz po rozstaniu smsa, 2tyg temu:( teraz mam ochote odezwac sie do jego mamy (zawsze mi sie z nia dobrze rozmawialo, ex mowil ze rozmawial z mama o rozstaniu i ona po mojej stronie) mam ochote zadzwonic ale nie chce sie narzucac, nie chce ofiary z siebie robic:O brakuje mi ich - bo polubilam ta rodzine. on chyba dzis u nich- ze swoja nowa moze.....buuuuu:O

Gość Sostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa21
wiesz jjak ty mi przypominasz tam ta dziewczyne norlamnie jestescie w takiej samej sytuacji tyle ze ona jakos po rozstaniu nic do mnie nie pisala to sja sie do niej odezwalam bo ja lubie i tez oni sie rozstali nie dawno bo chyba jkis miesiac temu a ja znia pisze do dzis rtyle ze ona unika tematu mojego brata i gadamy na rozne tematy jestesmy jak przyjaciolki tyle ze wiem ze ona nigdy nie bedzie mila ochoty zeby do mnie przyjechac bo jest brat:(

a Ty mi przypominasz Jego siostre:O smiesznie - sporo faktow sie pokrywa. 1. jego wiek 2.dlugosc zwiazku z pierwsza dziewczyna i ze mna 3.czas i powod zerwania ja juz nie chce go znac:O

Gość tjaaaaahhha
up

Gość siostraaaaaaaaaaa21
Dokladnie sporo ale to raczej zbieg okolicznosci niestety:( Ona tez nie chce znac mojego brata nawet nie chce rozmawiac o tym co sie stalo.. Podziwiam ja bo ja bym chyba nie byla tak twarda na jej miejscu To jest dziewczyna ideal po prostu

Gość -Bin Laden-
Nic ci do tego, co robi twój brat. To jego sprawa i jego życie. Zajmij się swoim.