Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleć

.......jesteśmy parą ale on mnie ignoruje na imprezach.........

Polecane posty

Gość co o tym myśleć

mówi, że możemy się zobaczyć sami i razem zawsze spędzić czas, ale na imprezie chciałby z innymi porozmawiać, bo ich bardzo lubi... ok, rozumiem - nie trzeba być jak papużki nierozłączki, ALE on ze mną zamienia w ciągu kilku godzin dwa zdania, a resztę czasu spędza wśród samych kobiet:/ Co o tym sądzicie...? :( Mnie jest zawsze bardzo przykro:/

Gość
chyba mu na tobie nie zalezy iszuka kogos innego

Gość to chyba parą nie jesteście
To tylko są Twoje marzenia...

Gość malaadesperatka
up

a jak on traktuje wasz zwiazek? bo jak na razie to Ty traktujesz to powazniej niz on. On W ogole chyba nie ma w stosunku do Ciebie zobowiazan...

Gość słuchaj to bardzo źle świadczy
o facecie. Taki ktoś nie nadaje się na miano chłopaka. Nie wiem czy zauważyłaś ale normalne pary nie opuszczają swojego towarzystwa na imprezach tylko dotrzymują sobie towarzystwa, a jeśli twój pseudochłopak przebywa z innymi laskami to sorry ale nie kocha cię, lecz kocha siebie i kocha bycie duszą towarzystwa. Ja miewałam takie problemy kiedyś, że mój chłopak lubiał zapominać na imprezie o moim istnieniu, ale uwierz mi, że każde takie jego zachowanie nie przechodziło bez echa z mojej strony. Robiłam mu z tego powodu prawdziwe awantury. Prawie zawsze po czymś takim była kłótnia lub groźba zerwania. Obecnie on jest moim mężem i ma świadomość że na weselu czy jakiejś imprezie ma obowiązek dotrzymywać mi towarzystwa bo jak nie to wychodzę z imprezy lub nie idę wcale a ponieważ jemu zazwyczaj zależy żebym szła to się dostosowuje. Ja zdaje sobie sprawe że takie zachowania u faceta nie są normalne bo jak się rozglądam wokół siebie i widzę jakieś parki to żaden facet nie zostawia swojej dziewczyny na imprezie samej sobie. Nigdy! Dlatego ja robiłam mojemu takie awantury i zawsze mojemu pokazywałam palcem na inne pary i na innych facetów, że tak się zachowują normalni faceci a jak on nie potrafi tzn. że widocznie mnie nie kocha i że powinniśmy się rozstać. Hasło "Rozstanie" zazwyczaj go otrzeźwiało.