Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2mktek

2-miesieczny kotek

Polecane posty

Gość 2mktek

mój kotek ma dwa miesiące i dziwi mnie jedna rzecz ...on przed spaniem nie drepcze w miejscu :D no wiecie nie udeptuje sobie miejsca na ktorym chce spac czy on to jeszcze bedzie robil czy juz nie doczekam sie tego?

Gość 2mktek
nikt nie wie?????? :(

Gość vvvvv
nikt nie wie, bo koty robią co im siezywnie podoba. Może będzie depytał, może nie. Jak mu sie zachce.

Gość jggh
to wie tylko twój kotek :P ja na twoim miejscu bym sie cieszyła. Sama mam 4 koty i dostaje białej gorączki kiedy kot wskakuje mi na kolana i przez pół godziny mnie ugniata, wyciąga nitki i robi siniaki zanim spokojnie usiądzie :D

Gość 2mktek
no spoko tylko ze wszystkie koty to robia...tylko moj nie :O

Gość moja kicia tak robi
a ma 4 latka,ale nie zawsze,byl okres ze tak fajnie maiukala inaczej niz zwykle smieszne dzwiegi byly typu>> ołiiii o łiiii caly dom sie smial i juz tego nie robi:(:D to prawda kiciulki robia to na co maja ochote,ale moze mu to wroci;)

Gość 2mktek
jggh to juz moj drugi kotek wiec tez juz sporo tego ugniatania w zyciu doswiadczylam i niekoniecznie za nim tesknie martwi mnie tylko ze moze to byc oznaka tego ze kotek jest nieszczesliwy..nie wiem moze cos mu nie pasuje :/ wychowuje go sama od 10 dnia zycia...krotko przebywal z kotami..moze sam biedny nie wie ze sie tak robi

Gość vvvvv
"Udeptywanie podłoża ma swoje źródło w bardzo wczesnym dzieciństwie. Już maleńkie, jeszcze ślepe kocięta zawzięcie udeptują swoją matkę podczas ssania. Drobne łapki masują brzuch kocicy, pobudzając jej sutki do wydzielania mleka. Rzecz jasna, w przypadku ledwie chodzących maluchów jest to „operacja” zupełnie bezbolesna, natomiast u dorosłego kota masaż mocnymi, ostrymi pazurami może być nieco bolesny. Mimo to odruchowa oznaka czystego zadowolenia często ujawnia się także w dorosłym życiu. Całkowicie zrelaksowany, ufny Mruczek depcze więc także po nas, często przebijając pazurkami ubrania i zostawiając ślady na ciele."

a moj kot jest takim leniem,ze pada tam gdzie akurat zachce mu sie spac,i nie w glowie mu udeptywanie miejsca:) Za to wszyscy musza na niego uwazac,bo potrafi walnac sie na srodku dywanu,i trzeba go omijac.

Gość 2mktek
"Już maleńkie, jeszcze ślepe kocięta zawzięcie udeptują swoją matkę podczas ssania" no tak..skoro karmilam go z butelki od 10 dnia zycia to juz jednak chyba sie nie doczekam tego dreptania dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi :)

Gość jggh
doczeeekasz się ;)

moja kicia tez nie robila na poczatku a teraz jest stara jak beret i caly czas tymi łapciochami przebiera. ja mam inny problem- ona nie lubi sie przytulac:( zawsze taka byla od malenkosci:( mialam 10 kotow juz w domu i kazdy byl milusi , a ta chce tylko jesc,bawic sie sama i spac.i tak ja kocham:)