Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla98789

ZAMIERZAM ZDRADZIC.....

Polecane posty

Gość blablabla98789

Witajcie drogie Panie. Pytanie do was: jestem z partnerka juz kilka lat i oboje jestesmy dorosli, w dodatku niedlugo sie pobieramy. Bardzo ja kocham i jestem pewny ze bede dla niej dobrym mezem. Jednak narzeczona jest moja pierwsza partnerka seksualna, nigdy nie bylem z inna kobieta. Od pewnego czasu wciaz mysle, jak by to bylo z inna kobieta. Nie chce zdradzac osoby ktora kocham, jedyne co chodzi mi po glowie to jednorazowa przygoda z kims innym, zebym poczul odmiane..... Powiedzcie prosze,zarowno kobiety jak i mezczyzni, czy warto przespac sie z inna ? jedyne czego sie naprawde boje to to ze pozniej nie bede juz potrafil tak na prawde kochac mojej narzeczonej jak kochalem dotychczas, z drugiej stony czuje ze jak nie przespie sie z inna to moje zainteresowanie do innych kobiet w koncu urosnie do takich rozmiarow, ze zniszczy nasz zwiazek.....

Gość looozik
idiota jestes!! jestem facetem ,mam 29 lat i gdybym mial kobiete ktora kocham to nigdy bym nawet nie pomyslal o zdradzie. Jak ty sobie wyobrazasz spojrzec pozniej jej w oczy? Nie jest ciebie warta ta twoja partnerka 🖐️

Gość looozik
przepraszam,ty nie jestes jej wart!!!!!!!!!!!!

Gość i to wlasnie podstawowy blad
wielu mlodych par,troche odwrotna kolejnosc sobie wybrales,najpiew sie szaleje,eksperymentuje,pozniej zawiera zwiazki a pozniej je legalizuje,lepiej dla nie j by do tego slubu nie doszlo!!!

Gość blablabla98789
tylko proszę nie bluzgać na mnie, pod uwagę brałem także psa albo owcę, tylko z tą drugą gorzej bo większość przechodzona i daje góralskim serem... a pies znowuż śmierdzi rybą, no psia kość :(

Zniszczysz wszytko, co jest między Wami! I to nie będzie jednorazowa przygoda... potem będziesz chciał spróbować czegoś, czego Twoja partnerka nie będzie chciała i... kolejny skok w bok a potem to już poleci. Nie rób jej tego...

Gość ja nie sądzę żeby
to był dobry pomysł ? Naprawdę myślisz że to da ci szczęście ? Jeśli seks z inną kobietą okaże się dla ciebie niespecjalny i uznasz że wiążąc się z jedną kobietą właściwie nic nie straciłeś i powrócisz do niej jak gdyby nigdy nic to pozostanie do końca życia poczucie że nie jesteś wobec niej czysty, że okazałeś się skurwysynem. A jak będzie przeciwnie. Jeśli seks z inną ci się spodoba to również spieprzysz sprawę, bo pozostaną ci dwie możliwości. Rozstania z narzeczoną w celu dalszego poszukiwania nie wiadomo czego, a wszystko dla jakiejś iluzji szczęścia, dla wytrysku nasienia. Lub dalsze trwanie przy narzeczoną a później żonie i jednoczesne rozglądanie się za innymi i szukanie możliwości dupczenia na boku. Która by chciała mieć takiego męża ? Przecież taki mąż to przynosi tylko cierpienie i poczucia oszukania i zmarnowania sobie życia ze skuwyrysynem.

Gość ja nie sądzę żeby
sorry za moje błędy w stylistyce, ale mam nadzieje że zakumałeś o co mi chodzio

Gość jjuy
"Nie chce zdradzac osoby ktora kocham, jedyne co chodzi mi po glowie to jednorazowa przygoda z kims innym, zebym poczul odmiane..... " ta a przygoda to nie zdrada trzeba było sobie wcześnie poużywać życia a potem się żenić

Gość jak ci się spodoba
będziesz swoją porównywał do tej od przygody

Gość blablabla98789
To nie takie proste... Jestem z kobeta, ale czasem, gdy sie klocimy mam ochote umowic sie z inna, tylko tak na jeden raz. Czuje, ze po takiej jednorazowej przygodzie, jak to sie mowi, spuszcze cisnienie i bede mogl w 100% skupic sie tylko na tej, ktora kocham, nawet gdy jest miedzy nami zle. Czy to cos zlego ? Nie zamierzam jej regularnie zdradzac, chce tylko jednorazowego seksu z inna

Gość robie up
up

Gość powiedz o tym narzeczonej
Ona Ci wytłumaczy, czy to coś złego, czy nie :P

Gość ej chlopie
Nie zamierzam jej regularnie zdradzac, chce tylko jednorazowego seksu z inna Jasne. Od takiego niewinnego tekstu sie zaczyna, ale to dopiero poczatek...

Gość czy jest na tym
czy jest na tym forum osoba ktora miala cos podobnego i ktora moze powiedziec ze czuje/czula podobnie ??

A ty jesteś pierwszym facetem swojej narzeczonej? Jeśli tak, to życzę ci z całego serca aby ona wpadła na taki sam genialny pomysł jak ty.

Gość leśny dzban
mój niedoszły mąż wpadł dokładnie na ten sam pomysł co autor ^^ i nie dość ze ów jednorazowy skok w bok okazał się totalną porażką to jeszcze ja się o tej zdradzie dowiedziałam i pogoniłam chama ;) płaczom i błaganiom z jego strony końca nie widać a było to już dawno temu ;) a ja ułożyłam sobie życie z kimś wartościowym ^^

Gość kic123
ciekawość to pierwszy stopień do piekła! Jeśli nawet miałaby to być jednorazowa przygoda, to tak czy siak byłaby to zdrada, i sumienie gryzłoby Cię do końca życia(o ile je masz).Niewarto narażać prawdziwej miłości (i wierności co zawsze idzie w parze) dla chwili przypadkowej przyjemności z inną. Skup się na swojej narzeczonej i na tym co was łączy, a nie głupoty Ci w głowie!