Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam gdzie nie ma już dróg szla

Wejdźcie proszę i powiedzcie czy też tak macie

Polecane posty

Zawsze gdy noszę pełne buty, a mam pomalowane paznokcie (nawet jeśli pomalowałam np. dwa dni temu) to ściera mi się lakier z dużego palca :O Wkurza mnie bo muszę ciągle poprawiać, szczególnie latem, gdy chce po pracy chodzić w japonkach :O

Gość mi palec odpada

Gość nie macie

Czemu tylko ja tak maaa? 😭

to czemu latem nosisz pelne buty po malowaniu paznokci? dlatego ci sie zdrapały:/ ja tak nie mam bo w lato chodze w japonkach:) i nie maluje paznokci bo mam żelowe:) polecam sa najbardziej wygodne i nie musisz sie cackac z lakierem:)

Gość macie macie
tez tak mam, wiec zrezygnowalam z malowania paznokci w stopach na kolorowo. pewnie zalezy od ksztaltu stopy. jak duzy palec jest lekko 'zawiniety' do gory to bedzie sie ten nieszczesny lakier scierac i tyle... nie ma rady, chyba, ze buty peeptoe :-)

Bo było deszczowo i ubrałam. Poza tym lakier już dawno wysechł, bo malowałam dwa dni wcześniej. Ale przecież zimą ludzie też malują paznokcie i chodzą w kozakach i jakoś im się nie ściera :O

Gość też tak mam u jednej stopy
po prostu palec nieco idzie do góry. Mam większy proble. Posiadam buty czarne skórzane, które po deszczu pięknie farbuja. No i ten czarny kolor brudzi paznokcia - tego od wystającego palca. Wygląda to tak, jakbym pelcem w ziemi grzebała - no i trzeba bardzo mocno szorować to szczotką, zby noga sie umyła...

oczywiscie ze sie sciera! kazdemu sie sciera! moja siostra zawsze maluje a potem przychodzi i juz wrzeszczy ze gdzie moj lakier!!!!!!! aaaaaaaa kiedys ja udusze:/

Gość macie macie
do -> tez tak mam u jednej stopy - hehe, wlasnie dzis przeszlam przez to z moimi nowonabytymi czarnymi butami. koszmar jakis. musialam spilowac paznokiec.