Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiala

chlopak

Polecane posty

Gość nieśmiala

mam chlopaka, ukladało nam sie bardzo dobrze bylismy oboje szczesliwi.. tylko ze ostatni miedzy nami sie popuslo troche, on poszedl do nowej szkoly i mamy coraz mniej czasu da siebie... jak sprawidz zeby nadal nam sie dobrze ukladalo?

Gość przyszły_uczniak
wychodzi z tekstu, ze to nie jest prawdziwa milosc z mojego dlugoletniego doswiadczenia!

Gość to chyba normalne bo
wszystkie pary przeżywają takie spadki musicie się przyzwyczaić do nowej sytuacji,jakoś to sobie zorganizować i będzie coraz lepiej 🌼

Gość nieśmiala
ale oboje chcemy to odbudowac i nadakl czujemy to samo do siebie..tylko problemem chyba jest ten nie pokuj ze cos sie moze zmienic...

Gość nieśmiala
myslicie ze to sie zmieni??i sie wszystko ulozy?

Gość zlosnica dzisiaj jestem
po prostu jestes zazdrosna o niego i sie martwisz czy w tej nowej szkole ktos mu wpadnie w oko....

Gość mini hunter
nieśmiała----->w dodatku zauważłyłam,ze moj ojciec od czasu gdy podrosły mi piersi ma wyraźną erekcję (widze po daszku gdy stoi w slipach), wiem,ze sie mastrubuje w nocy i wiem,ze wacha moją bródnom bielizne. Hmmm to rzeczywiście może być pewien problem - ale z drugiej strony gdybyś się dogadała z ojcem to mógł by Cie nauczyć paru fajnych sztuczek w łóżku..... Nabrałabyś doświadczenia a Twój chłopak by to pewnie docenił....;) Ps. Ile masz lat? Mógłbym Ci podradzić co nieco w tej kwestii ;)

Gość nieśmiala
do tego dziwnie na mnie patrzy i mowi do mnie 'lodzia', nie wiem co o tym wszystkim myslec...

Gość mini hunter
fajny podszyw "nieśmiała" to co jedziemy dalej?

Gość przyszły_uczniak
a Twoja matka z ojcem juz nie spolkuje? musicie sie udac do seksuoologa we trojke (w czworke znaczy sie albo wymienic sie partnerami "poswingowac").