Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolomonfirmor

kobiety bez faceta

Polecane posty

Gość kolomonfirmor

tracą sens życia

Gość coś w tym jest
ale naprawdę niewiele jest kobiet które są samotne z wyboru.. i niewiele odpowiednich facetów..

aaeś wymyślił.. Chyba że się zakocha to już go potrzebuje. Ale jak baba nie jest zakochana to jej facet tak potrzebny jak rybie ręcznik.

Gość Ewellinka
dzisiaj gdy zepsuło mi się auto, przekonałam się jak bardzo potrzebuję faceta 😭 :( pogróżę się przez weekend w smutku oooooooooooooooooooooooooo :(

Gość Ewellinka
*pogrążę :O

Gość hjhjjhjhggjhhh
Współczuję ci, jeśli nie mając faceta tracisz sens życia :/ Facet sensem?

Gość linoletka
nie facet sam w sobie sensem, ale cale zycie ktore buduje sie wspolnie, rodzina dom dzieci bezpieczenstwo poczucie milosci zaufania

Gość lamka 2
Mi nigdy facet nie dal poczucia bezpieczenstwa, milosci, a tym bardziej zaufania, wiec ta wspolnota nie zawsze sie sprawdza.

Gość linoletka
ja mialam to czasowe szczescie budowanie wspolnej przyszlosci to na prawde budujace wiesz ze to co robisz w zyciu nie robisz tylko dla siebie co daje ci dodatkowe szczescie z wszelkich sukcesow chce sie pracowac awansowac starac sie zaskakiwac.. jest inaczej

dlaczego tracą sens życia? ja jestem szczęśliwa pierwszy raz w życiu czuję, że jestem szczęśliwa

Gość kolomonfirmor
Ja wysysam sens życia z wagin moich podopiecznych chomiczyc :classic_cool:

Gość 78765
Czarna podkowa - masz rację, dokładnie tak jest, przynajmniej w moim przypadku :) linoletka - dokładnie tylko że musi być ktoś kogo kochamy i kto kocha nas i wtedy możemy budować wspólne szczęście :) No ale jeśli takiej osoby nie ma na horyzoncie to przecież nie będę z tego powodu tracić sensu życia, no bez przesady ;)

Gość vete
Jesli czyims sensem zycia jest facet, to szczerze wspolczuje, bo to oznacza, ze jak faceta zabraknie, to ktos nie widzi sensu zycia:O

Gość Ewellinka
ja widzę sens życia w czymś i kimś innym niż facet, jednak coraz częściej miewam chwile, że mi go brakuje. A nie mam bo tak zadecydowałam po ostatnim rozstaniu - czas na zmiany:)

Gość linoletka
mi nie chodzilo o to ze tylko z facetem mozemy odczuwac zadowolenie czy jak to nazwal autor sens zycia..ale to tez mozliwe :) najwazniejsze to miec cos co pozwoli nam zyc niezaleznie czy ktos nas kocha czy nie cos co zawsze trzyma na powierzni.. ja mam super studia i zawod ktorym zyje i psa mam wspanialego.. facet do tego hmm nie jest konieczny ale to zawsze pelniej

Gość linoletka
nie mam mam chyba osobowosci singielki marzy mi sie dom rodzinny mila atmosfera dzieci, cos czego sama nie mialam. to chyba naturalne.

Gość czarna maria
maja wibrator jak pala policjanta