Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaa22

chcę żyć ale boję się ,że

Polecane posty

Gość Olgaa22

w końcu sobie cos zrobie jak nie wytrzymam :( ja już nie mam sily. dlaczego niektorzy mają takie piekne zycie ,a niektórzy ciagle płaczą?Czuję się taka brzydka i nieatrakcyjna, nie podniecam mojego faceta czuję to ,żadnego chyba nie podniecałam. Od dziecka mam problemy z życiu .Nie chodzi tylko o wygląd ,ale traumatyczne wspomnienia , toksycznych rodziców , niespełnione ambicje. Ja już nie daje rady po prostu . Poza tym mam wrażenie ,że brzydnę z roku na rok. Nie wiem co bedzie dalej..

to biegnij do SPA , kosmetyczki,idz na disco wytancz tłuszczyk...jak go masz...zbierz sie do kupy.siłownia,basen rób cos ze soba a nie lej łez :) kup zajebista bielizne i wyskocz facetowi na stole:) jak ma szklany to zapal swiece pod stolikiem ....ufff tyle sposobow na faceta....ojej :/

Gość Olgaa22
wszyscy mówią ,że wygląd nie jest najważniejszy. Ale owszem jest bardzo ważny. Jak cię widzą tak cię piszą.Nie chce być cale życie sama , nie mieć męża, dzieci.. Przez ten mój nastrój nie mam motywacji do niczego , wiele rzeczy np egzaminy zawaliłam...

Gość Olgaa22
nie mam tłuszczyku do spalenia, szczupła jestem. I staram się dbac o siebie.. już nie bedę się z nim kochać bo on się do tego pewnie zmusza więc jaki jest sens?A jest ze mną bo żadna inna na niego nie poleci też nie jest piekny delikatnie mówiąc

Gość Olgaa22
a jeszcze 3 lata temu byłam taka ladna..

oj olgaa 22 - to Ty wzbudz w nim pozadanie:) czemu uwarzasz sie sie zmusza? to niech spada do innej:/ dziewczyno wez sie w garsc..mowi sie ze zadna kobieta nie jest brzydka,sa tylko zaniedbane...to czemu czujesz sie az tak nieatrakcyjna? jakbym miala siedziec i myslec ze jestem eznadziejna to dostalabym szału.wole w tym czasie popracowac nad soba,posiedziec na cafe ;) heheheh nie no.bierz sie w garsc .idz na zakupy.kup cos dla siebie ladnego to zawsze poprawia humor.zycie jest piekne!!!!! szkoda czasu na doły:)

Gość Olgaa22
bo mam brzydkie rysy twarzy po prostu. a uważam ,że się zmusza bo widzę ,że nawet nie ma za bardzo z tego przyjemności i wiecznie mu coś jest jak akurat do niego przyjadę np coś zje i się zatruje. a kocha się tak na odczep się ja muszę go zaczrpić albo coś o tym wspomnieć żeby coś z tego było. nawet czasem ma problemy z seksem. ale żeby to był tylko ten problem to było by w miarę ok, a ja mam ich cała masę i już nie wytrzymuje czasami

Gość Olgaa22
mam 22 lata i studiuje. na razie kiepsko mi to studiowanie idzie właśnie przez moje problemy ze sobą... ja staram się byc entuzjastyczna ,ale mam wrażenie ,że ludzie często oceniają mnie po wygladzie i nawet nie chcą mnie bliżej poznac przez to.. Dlatego zaczęlam ich unikać.. Boję się ,że jeszcze bardziej mi dowalą słowami np i już zupełnie sie wtedy załamię... Już miałam parę razy tak ,że bylam bliska popelnienia spamobojstwa i boje sie ,żeby mi cos glupiego kiedyś nie strzeliło do głowy

Gość Olgaa22
nie wiem tylko co sie stało ,że tak bardzio się zmieniłam z ciagu tych 3, 4 lat. .. ludzie nawet jak mnie nie znają i rozmawiamy w grupie to sie na mnie nie patrza ,a ni nic , tratują mnie jak powietrze. Niestety czesto tak jest. albo w ogóle nie chca ze mną gadać , opowiadają zdawkowo

Gość Olgaa22
up