Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonatyfacet

FACECI OGLĄDAJA SIE ZA MOJĄ KOBIETĄ W CIĄŻY!!!!

Polecane posty

Gość zonatyfacet

nie wiem co z tym zrobić . moja żona jest bardzo pociągającą kobietą nie lubiłem z nią wychodzić do klubów bo zawsze kończyło kłótniami bo jestem zazdrosny.. Zaszłą w ciąże i jestem strasznie szczęśliwy i myślałem że chociaż na okres ciąży nikt żaden facet nie będzie się za nią oglądał ale się przeliczyłem w markecie gdzie kolwiek zawsze się za nią obracają. jestem zajebiście zazdrosny i boję się że mógłbym ją stracić albo ona mogłaby odejść

Gość żeby ona nie odeszła
to sie o nia staraj. Bądź troskliwy, cuły, delikatny, wyrozumiały i jednocześnie męski. A tak poza tym to ciesz sie że masz taką atrakcyjną żonę. Jest Twoja - a nie dziesiatek facetów, którzy sie za nią ogladają!

Gość Pewnie niedługo zaczniesz
ją bić za każde spotkanie z facetem skurwielu . Pewnie nawet nie pozwalasz jej wychodzić na dwór . Najgorszym gównem na w tym świecie są tacy ludzie jak ty .

Gość nia martw się
jak urodzi to zrobi się brzydka i będziesz miał problem z głowy.

Gość zonatyfacet
ja nie wiem dlaczego mieszacie mnie z błotem strasznie się martwię że ją stracę ... a ona jest w ciąży!!! a dalej się za nią oglądają!!!!wydawało mi sie że żaden facet nie chciał by kobiety w ciąży....

Gość znowu wielki problem
i właśnie dlatego ładne kobiety powinny się wiązac z przystojnymi facetami i na odwrót bo jak nie to sa własnie takie wynaturzenia,za pare lat ją zdradzisz żeby jej udowodnić że chociaz jestes brzydki "też potrafisz" ....

Gość znowu wielki problem
a co to kobietga w ciąży to kosmita? że nikomu nie powinna sie podobac?

Gość zonatyfacet
żaden kosmita poprostu ja się nie oglądam za kobietami w ciąży bo bym jej nie chciał a inni się oglądają za nią!!!!!!!!! pocieszam się tym że faceci wolą kobiety bez dzieci... a jestem zazdrosny bo ją kocham.. ale wkurza mnie że na każdym kroku słyszę pilnuj żony że ładna że piękna. ostatnio zapisała że się na jakiś kurs to się mnie pytali czy się nie boję jej puścić bo mi ją ktoś zabierze...

Gość przyszły_uczniak
i tak Cie ona zdradzi albo Ty ja . . . nawet bez wzgledu na to czy macie slub koscielny czy cywilny!!!!!!!!!!!!!!!

Gość martynoska_23
Zwariowałeś/??? wiecej wiary w siebie człowieku, ciesz sie ze jest piekna i pociagajaca i pamietaj ze skoro jest z toba, bedzie miala z toba dziecko to na pewno kocha cie do szalenstwa i nie w glowie jej inni. Pochamuj zazdrosc bo wlasnie przez ta wstretna ceche rozpadlo sie wiele szczesliwych zwiazkow.

Gość a moze zona zachowuje sie
prowokujaco o dlatego sie za nia ogladaja?

Gość etve v
oglądają się bo wiedzą, że jak stukną i tak nie zajdzie w ciąże !! :P dobra zdobycz ! :D

Gość martynoska_23
tak mąccie mu w glowie niech popada w jeszcze gorsza paranoja- kobieta w ciazy chodzi po markecie i zachowuje sie prowokująco dobre sobie..ma pewnie interesujaca, przykuwaja uwage urode i na tle bezbarwnych, szarych, otyłych polek wypada niezle- dlatego budzi zainteresowanie co nie znaczy ze w zdradzi lub zostawi swojego meza...litosci

Gość etve v
oglądają się bo wiedzą, że jak stukną i tak nie zajdzie w ciąże !! dobra zdobycz !

Gość zonatyfacet
Wiem że żona mnie kocha ale boję się ze ktoś inny mi ją zabierze. Sam się dziwie że na mnie spojrzała jest moją pierwszą partnerką . Ja jej również. Nie chcę jej stracić

Gość etve v
i tak ją stracisz :P jak urodzi odechce jej i tobie się wystkiego

to ja kochaj szanuj i ufaj. ale nie bądz proszę zazdrosnym oszolomom, ktory kontroluje swoją żonę na każdym miejscu.bo możesz w ten sposob więcej stracić niz zyskać. i ciesz się, że masz piękną żonę.

Gość asdasdasdaawawa
na kobiety w ciąży ludzie się gapią bo kobiety w ciąży po prostu przykuwają wzrok. moja siostra jest w ciąży i ludzie bez ptrzerwy się na nią gapią, wszyscy. więc daj sobie spokój zgłupią zazdrością, szkoda życia

Gość to bzdura
ze nikt by nie chcial kobiety w ciazy,znam pewna pania notariusz i pana z zarzadu jednego z duzych bankow,poznali sie gdy ona byla w ciazy,sa razem,juz wiele lat.... No,i ja sama tez poznalam kogos bedac w zaawansowanej ciazy,gdy nawet nie bylo mowy o sexie,ze wzgledow medycznych,wiec to ze TY BYS NIE CHCIAL-to nieznaczy ze nikt,lub ze jedynie odpady i desperaci,ciaza to jedynie krotki czas w zyciu,cos normalnego i naturalnego

Gość Gamonie
Cyba lepiej miec ladna zone a nie jakiegos maszkarona. Jakbys mial paskude to by nie zazdroscil...Ale tez nie mial bys sie czym pochwalic przed innymi. To ze sie ogladaja tzn, ze jest ladna i ciesz sie z tego zamiast doszukiwac problemow. Chcialbys zeby przestala o siebie dbac albo przytyla z 30kg? Ja nie wiem dla mnie to brzmi tak jakbys ja, ze tak powiem zaplodnil, zeby nikt sie za nia nie ogladal...ale dupa nie wyszlo i teraz jestes zawiedziony. Skoro ona jest z toba i nosi twoje dziecko, tzn ze cie kocha. Boze faceci dlaczego jestescie tacy gamoniasci!!!

Gość widia
a niby jak zabierze?Weżmie i do torby schowa?Chorobliwa zazdrość jest bardzo niszcząca dla związku.Czy żona daje tobie powody do zazdrosci?To zupełnie naturalne,że mężczyźni ogladają się za atrakcyjną kobietą.słuchaj kolegów to żona spakuje torbę i podziekuje za wspólnie spędzony czas.

Gość też byłam kiedyś w ciąży
i na parkingu pewien cudzoziemiec łamaną polszczyzną powiedział : "ale piękna Polka". Było mi jak w niebie! Tym bardziej, że ojciec dziecka mnie zostawił i miał nas w dupie. Kochaj nadal swoją żonę!

" też byłam kiedyś w ciąży i na parkingu pewien cudzoziemiec łamaną polszczyzną powiedział : "ale piękna Polka". Było mi jak w niebie! Tym bardziej, że ojciec dziecka mnie zostawił i miał nas w dupie. Kochaj nadal swoją żonę! " Pewnie chciał abyś została przez niego wykołowana:P.A autor czemu nie posłał żonki na skrobankę:P?Jak wyśle to się skończy i nie będą się oglądać za żonką w ciąży:classic_cool:.

to sie staraj 5 razy bardziej bo Cie zostawi nie dla innego a dlatego ze ma dosyc Twojej chorej zazdrosci.

Gość kornellawallenrod
Co to znaczy "boję się, że ktoś inny ją zabierze" co to, kobieta jest bezwolną zabawką którą można odebrać komuś? Ona wybiera z kim będzie, jest z tobą więc Cię kocha i będzie z Tobą pod warunkiem że nie wpadniesz w paranoję i nie zniszczysz jej zazdrością

Gość do zonategofaceta
no to co, że się oglądają - na pewno - mimo ciąży wygląda atrakcyjnie, w końcu ciąża to tylko powiększony brzuszek, a nie rogi na głowie, czy trąba zamiast nosa... mnie w tym czasie jeden rwał tak aktywnie, że musiałam mu powiedzieć "człowieku opanuj się ja jestem w 7 m-cu ciąży" - i...dopiero przestał, przecież musiało być widać.... Ciesz się, że masz fajną babkę, jeśli się kochacie niekoniecznie ją stracisz...:). Nie panikuj na zapas, aalllee...jeśli będzie miała odejść.....i tak odejdzie... Małpa jestem, nie?

Gość przez to mozesz ja stracic
nie ma nic gorszego jak chorobliwie zazdrosny facet! mialam takiego i go rzucial po 6 miesiacach !!!nie do wytrzymania zaufaj jej

Gość utmjuyjy
uyuky

Gość zonatyfacet
Drogie panie może tak mówicie bo nie macie takiego problemu. Ja na jej tle wypadam dość szaro..