Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka999

Brazowo - zolty nalot na jezyku???????

Polecane posty

Gość desperatka999

Czy ktos wie co to moze byc? brązowy nalot mam od jakiegos czasu i ciagle ma ten sam ksztalt a tuż za nim jezyk jest lekko zółty? Co to jest?

Gość desperatka999
Tylko prosze bez zartów ja naporawde się martwie. Nie mam kolczyka mam za to aparat i dbam o higiene

Gość mysle ze to grzybica

Gość desperatka999
z tego co czytałam w internecie biały nalot to grzybica a o brazowym za duzo nie pisze;/

Gość jjjjjjjjgjjjjjjjjjj
A palisz papierosy?Może poprostu umyj to szczoteczka do zębów i już :P

Gość mysle ze to grzybica
" Brązowy język bywa oznaką niedotlenienia organizmu, czego przyczyną są problemy z układem oddechowym. Zwykle tak wygląda on u nałogowych palaczy."

Gość wiesz co obrzydliwa jestes
od kawy od pepsi i od roznych rzeczy ktore jesz i pijesz,jak mozna nie plukac buzi plynem i nie myc jezyka specjalna szczotka tak samo jak i zęby??? jestes brudasem i tyle,feee:o

Gość desperatka999
ale z niektórych tępaki myje zęby kilka razy dziennie, płucze płynem, uzywam nici i myje język to nie jest od braku higieny ! Nie pale a ten nalot mam od 3 tyg.

Gość janekzjanowa
Przyczyny moga byc rózne...

Gość desperatka999
Lubię zlizywać dojrzałe sery spod napleta Wieńczysława Fleta :classic_cool:

Gość janekzjanowa
Ja mialem tak samo, a jedną z moich przyczyn bylo to, ze w gardle robilo mi sie cos w rodzaju "kluchy", ja to wciagalem i charkałem, a ta klucha oblepiała mi język, a potem spływała do żołądka, po jakims czasie samo przeszło odkąd zacząłem regularnie spożywać 1 ząbek czosnku na dzien...

Gość desperatka999
ja nie mam zadnej kluchy to jest po prostu nalot ktorego nie mozna zmyc

Gość desperatka999
Wracając spowrotem od Wieńczysława na starym, poczciwym piździku, wstępuję do sklepu i raczę się tanim, czerwonym winem za 2zł w tajemnicy, by nie kopnął mnie ze swej racicy :classic_cool:

Gość nalot
hej, miałam biały nalot na języku, spływała mi do gardła flegma, miałam czopy ropne z migdałów, śmierdziało mi zgnilizna z buzi!!! poszłam do laryngologa, zrobiła wymaz z migdała i mówi że wszystko mam ok, zrobiłam wymaz z języka na drożdżaki i pleśniowce i też nic! nie wiedziała co ze mną zrobić więc powiedziałam, że chce skierowanie na wycięcie migdałów niechętnie ale mi dała. Wiem może dosyć desperacko do tego podeszłam, ale uwierzcie miałam dosyć chodzenia po lekarzach i ich bezradności! Jestem parę dni po zabiegu na razie jest super! czopów ropnych nie ma! nie śmierdzi zgnilizną! nie spływa mi flegma! nalot dalej jest ale to dlatego, że taki jest etap gojenia ran a poza tym od zabiegu nie szczotkowałam języka i nie używałam płynów do jamy ustnej bo na razie nie mogę. W styczniu zobaczymy, jak nadal będzie nalot na języku to zacznę chodzić po lekarzach dalej!! masakra z tymi lekarzami uczą się 6 lat a chuja wiedzą sama muszę im podpowiadać na co mnie kurwa maja badać, żenujące niebawem będę chyba widziała więcej do nich

Gość mat2222
ostatni post to tak jakbym czytal o sobie. szkoda ze nie napisalas co dalej z nalotem. mi na razie 2 laryngologow odradzilo wycinanie migdalow. a jeden jak tylko spojrzal w gardlo to odrazu chcial mnie wyslac do szpitala.. objawy mam takie same jak wyzej... chodze po lekazach i tez im musze podpowiadac :( porazka