Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacyjka

dużo starszy facet

Polecane posty

Gość do joli
uwazaj bo nie dlugo bedziesz musial przejsc na islam, zeby nie dostac po mordzie w tej twojej tolerancyjnej i "postepowej" francji

a nie pomuyslalas ze z kobbietami tez jest tak ze czesc moze ma i 3-40 lat a we lbie ma nasrtane jak 5 letnie dziecko a sa 20-30 latki ktore sa bardoz dojrzle i odpowiedizlane, nie kazdy ma we lbie poukladnane, a pozatym te 35-40 latki rozwodki polujace na facetow i totalnie zdesperowane no coz nie przyciagaja a odstraszaja wiec nie dziwne ze sie biorta za mlodsze ktore sie nie napraszaja i nie narzucaja

Gość naucz sie pisac

a cioz w tym postepowego ze mozan sie zwiazac z kims starszym? to jest normlana rzecz tka samo jak zwoiazanie sie z rownolatkiem czy kims mlodszym, kazdy robi co lubi, o gustach sie nie dyskutuje, wole miec 56 latniego wysportowanego inteligentnego oczytanego i kochajacego faceta niz zapyzialego polskiego 35 latak z wielkim bebechem i piwskiem w reku... jesli ty wolisz to drugie to gratulacje i krzyz na dorge

Gość pas encore
Joli coeur, generalizujesz i idealizujesz starszych Francuzow(czy ogolnie facetow) jak cholera. Ja rowniez mieszkam w tym kraju od paru lat i jak widze facetow pod 50stce flirtujacych ze mna i liczacych na cos wiecej, to mi sie niedobrze robi. Francuzi sa cholernie liberalni jesli chodzi o seks i raczej niezbyt moralni w tej kwestii. Maly skoczek w bok nikogo tam nie razi, byle zrobic to dyskretnie. A roznica wieku 20 lat jest dla mnie oblesna i nic na to nie poradze.

Gość pas encore
I faktycznie wstyd, ze tlumacz pisze tak niezrozumiale:O

nie idelaizuje francozow, bo moja maz nim nie jest to po pierwsze. Francuzi sa ofgolnie mili ale coz nie moj typ, ale za to sa normlani i nie wpitalaja sie w cudze zycie z tkestami a czmeu on jest starsdzy lub mlodszy od ciebie toz to skarnie boskie ... kazdy zyje swoim zyciem i tka ma byc a nie jak w polsce durnym katolickim kraju gdzie kazdy sasiad i sasiadka w pormieniu 10 km wie kiedy sie z mezem kochasz kiedy piedzisz w toalecie i kiedy dlubiesz w nosie. fancja nie jest idelana a i sami francuzi tym bardzie tacy nie sa, ale jednotrzeba im przynac maja swoje zycie i nie wtykaja nosa w nie swoje sprawy.

Gość Taka jedna Justyna
moja najlepsza przyjaciolka ma podobnie ma 20 lat a jej facet 32 biora slub za rok w lipcu i sa szczesliwi;)

Gość aleo
jw zwiazek ze staruchem nie jest normalny tylko oblesny. nie moja wina, ze zaden porzadny facet z polski cie nie chcial i musialas szukac podstarzalego az we francji

Gość aleo
to moze nam powiesz jakiej narodowosci jest twoj wybranek ? i napisz nam jeszcze z jakiej wsi pochodzisz bo nie wiem czy wiesz ale w miescie kazdy zyje swoim zyciem

no sry kiedy mailam 23 lat on mial 43- clowiek 40-50 letni to nie struch to sa ludzie w kwiecie wieku (czytaj 30-60 lat) staruszkiem sie jest jak sie przjedzie 70kte, a itak duzo 70l.atkow niezle sie tryzma... to ze polscy 50latkowie o sobue nie dlaba nie zaczy ze inni robia to samo

Gość pas encore
Wiesz czym sie roznica Polak od obcokrajowca? Ten drugi nigdy nie bedziew opluwal swojego kraju, nawet mieszkajac za granica. Siedzisz na polskim forum i plujesz na Polske. Skoro Polacy sa tacy beee, to po cholete szukasz kontaktu z nimi? Dlaczego nie wejdziesz na francuskie forum? Hipokryzja:O? Nie szanuje ludzi, ktorzy wyjezdzaja, a potem opluwaja swoj kraj...

moj maz jest Słoweńcem jesli to az tka interesujace, a co do miasta i wlasnego zycia to sory mieszkama w krakowie pol zycia i to co sie osluchalam odl ludzi to dziekuje bardzo...

ja nie opluwam kraju, polaks jako kraj jest piekna, ale sami polacy sa beznadziejni i i taka jest parwda

Gość ja 12345
vedere..moj maz ma 38 lat a jego panienka 22..dajesz im sznse? sa juz 3 lata ze soba..

Gość obuchem w łeb
Chyba Ciebie, francuska pijaczko :)

Gość aleo
to po co gadasz z beznadziejnymi ludzmi ?

Gość pas encore
Skoro Polacy sa beznadziejni, to co robisz na polskim forum hipokrytko??

Gość aleo
pewnie leczy swoje kompleksy

Gość aleo
a ja bym powiedzial glupia baba glupia odpowiedz

Gość ja 12345
co sadzicie o zwiazku 38 letniego faceta z 22 letnia panienka sa razem 3 lata..teraz jestem z nim w trakcie rozowdu , on wniosl o rozowd

a gadjacie co chcecie mam to gdzies, do autroki ------> zwiazek ze starszym nie jest niczym nienormalnym i moze byc szczesliwy tka samo jak zwiazek z rowiesnikiem moze byc szczxesliwy lub nie... zalezy od pary i tyle w tym temacie... zeganm was bando tepych polaczkow

Gość pas encore
mąz jest czarnogórcem, Ha:D Wiedzialam, ze cos mi sie nie zgadza. Panna joli coeur pisala jeszcze pare dni temu, ze jej maz jest czarnogorcem, a teraz pisze, ze slowencem...Nie pograzaj sie juz kobieto:O

Gość aleo
polaczek jak ja kocham te okreslenie tyle w nim kompleksow

Gość pas encore
Spadaj juz na francuskie fora, o ile przyjma tam tak tepa polke...

Gość ja 12345
czy ktos odpowie na moje pytanie? co sadzicie o zwiazku faceta 38 letniego, ma dwojke dzieci, w tym jednoi malutkie ..jest w zwiazku z 22 letnia pannica...kurwa jebana

Gość obuchem w łeb
pijaczka joli cośtam-> paszła won!