Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka-emi

Rozstać się czy nie??

Polecane posty

Gość malenka-emi

Cześć.Mam do was wielką prośbę, wypowiedzcie się na ten tamat Jestem z chłopakiem prawie 1,5 roku.Na początku było świetnie: umieliśmy się dogadać,dużo spędzaliśmy czasu ze sobą,mieliśmy o czym rozmawiać,można powiedzieć było idealnie,nawet zaczeliśmy planować wspólną przyszłość.Ale jakiś czas temu uległo to zmianie: chłopak zaczął coraz mniej czasu poświęcać naszemu związkowi.Spotykamy się jak para nastolatków.3 godziny i leci domu.Czasem wydaje mi się jak by były to spotkania tak żeby je tylko odwalić,żebym za dużo nie mówiła.Przestał okazywać uczucia, tak jak to robił wcześniej.Tym samym odcina mi możliwość okazywania swoich uczuć.Mówi nie raz ze Kocha ale nie widać odzwiercedlenia tego w tym co robi.Może jedynie tylko tyle ze raz na jakiś czas wyjdziemy gdzieś do miasta.Nie mówiąc już o jakiś komplementach (że ładnie dzisiaj wyglądasz itp). Do tego wszystkiego dokłada się to że w łóżku nie jest wcale lepiej.mimo podjętych prób z mojej strony rozmowy na ten temat,brak widocznego zainteresowania.On nie widzi w tym problemu.Ostatnio przy kolejnej próbie rozmowy o tym. Usłyszałam odpowiedź, że jeśli mi nie odpowiada tak jak jest żebym zmieniła chłopaka.Coraz częściej zastanawiam się czy warto to wszystko ciągnąć i starać się o tym dalej rozmawiać,czy po prostu zakończyć ten związek???

Gość monisia860116
ja bym to zakończyła ...

Kończ z nim koleżanko, szkoda czasu. Pomyśl ilu może być fajnych facetów wartych Twojego zainteresowania, a może i więcej....

Gość jdhhufhgdgh
popieram za jakis czas bedziesz nawet bardzo zalowala ze zwlekalas :) mowiee z wlasnego doswiadczenia

Gość malenka-emi
Dużo osób tak radzi,tylko ciągle zastanawiam się czy jeszcze czegoś nie można zrobić żeby było lepiej.Bo nie chce mieć sobie coś potem do zarzucenia że nie próbowałam.To zawieszenie trwa już 2 miesiąc.A z drugiej strony nie chcę wiecznie czekać na coś co może nie będzie miało miejsca

Gość jdhhufhgdgh
nie zmieni sie, a nawet jak sie zmieni troche bo przestraszy siee rozstaniem to potem to powroci i bedzie gorzej, a nie daj Boze po slubie, zwiewaj! ;)

Gość DariaMonika87
A jak dużo czasu spędzaliscie ze sobą? Powiem Ci na przykładzie mojego brata. On ma dziewczyne z którą jest 3 lata, ona jak on przyjdzie z pracy na okragło przychodzi wiadomo chcę z nim byc bo go kocha, on tez ja kocha, ale jak kiedys z nim rozmawiałam to on mi powedział ze potrzebuję troche odpocząc od niej, wyjść gdzieś sam z koegami, że go męczy to że widzą się tak czesto... Niewiem jak jest u was ale może za bardzo go "osaczasz" ?

Gość malenka-emi
jesteśmy razem 1,5 roku.Na pewno go nie osaczam,ponieważ mimo tego ze spędza ze mną mało czasu nigdy nie wyznaczałam mu że tyle i tyle musimy się widzieć,ani nie zabraniałam spotykać ze znajomymi.Chociaż nie ukrywam że chciałabym żeby poświęcał mi więc czasu.Uważam że wszystko ma swoje miejsce i czas.

Gość figatka
"jdhhufhgdgh za jakis czas bedziesz nawet bardzo zalowala ze zwlekalas " popieram popieram popieram !!!!!!