Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowane zycie...

zmarnowane zycie...

Polecane posty

Gość zwidująca
Nie ma bezbolesnych lub nieryzykownych sposobów na samobójstwo. NIE MA. I większość tych prób kończy się tym, że stajesz się warzywem, i dopiero poznasz co to piekło na ziemi. A odleżyny tak kurewsko bolą, że się można posrać. Nie życzę nikomu. Też mam depresję, miewałam różne czarne myśli, ale zdecydowanie wolę moją obecną sytuację niż stanie się warzywem lub kaleką z odleżynami na łasce innych. Posłuchaj piosenki "Anastazja jestem" zespołu Łzy. Tam dziewczyna sparaliżowana modli się o eutanazję. Dopiero taka sytuacja jest naprawdę beznadziejna. Z każdej innej jest wyjście i można polepszyć swój stan. Jak już nie wiesz od czego zacząć, idź do psychiatry. Ja też się wstydziłam, ale poszłam i moje życie uległo poprawie w bardzo znaczący sposób. Nie ryzykuj, że próba samobójcza SIĘ NIE UDA - i co zrobisz?

Gość babcia terenia
każda szklanka może być do połowy pełna, albo do połowy pusta. .. To co opisujesz to dla mnie są objawy depresji ( zaznaczam, nie jestem lekarzem ani psychologiem, chociaż mam za sobą epizod depresyjny) i to sie leczy, także farmakologicznie Masz 24 lata, żadnych zobowiązań i jeszcze WSZYSTKO ze swoim życiem możesz zrobić. Wystarczy podnieść tyłek i zacząć próbować życ naprawdę.

Iść do psychologa!!! Ja miałam taką depresję,że to pikuś w porównianiudo tego co przeżywasz ty. Miałam próbę samobójczą i ledwie mnie odratowali. Potrafiłam leżeć w łóżku cały dzień, z przrwami na chodzenie do łazienki, nie wychodziłam z domu, nienawidziłam całego świata łącznie z ze mną. Powiem Ci że gdyby nie psycholog to nie byłoby mnie tutaj

Gość babcia terenia
Rusalko ale co ja moge zmienic? a to kochanie zależy od tego co uważasz że powinno być w twoim życiu zmienione... zaczynamy koncert życzeń: CHCIAŁABYM, aby moje życie zmieniło się tak: - - - - - wypełnij te 5 podpunktów, ale KONSTRUKTYWNIE, bez opcji o samobójstwach

Gość wciągnij
porządną kreske to lepiej sie poczujesz, ja tak robie jak nie chce mi sie życ

Gość zmarnowane zycie...
Nie biorę narkotyków. Mam takie wrazenie ze zycie w Polsce jest okrutne.Że jak raz tu sie komuś noga powinie to potem nie ma już szans nie ma szans..BO jasne ze kolezanki z kafaeterii powiedza zacznij nowe studia zaocznie uda Ci się..ale wiadomo jak jest,pracodawcy nie przyjma nikogo w wieku 30 lat bez doswiadczenia no i w dodatku po zaocznych..Wiem ze powinnam sie wybrac do psychologa tylko mam wrazenie ze on mi nie pomoze.Najgorsze ze jestem w tym wszystkim sama.rdozice twierdza ze jestem nieukiem,klamca i ze jestem leniwa.cale dnie walesam sie po domu,wyslalam juz cv do sieci sklepow spozywczych..Ale takie zycie jak moje..mi po prostu nie odpowiada,samotnosc niezrealizowanie,brak mozliwosci odwrocenia czasu..I bede tak wstawac codziennie rano do tej żabki czy do reala i myśleć o najgorszym.

Gość kurwaaaa3
mam kumpla takiego jak Ty ja nie widze problemu!!Masz 24 lata idz na zaoczne studia i pracuję studentów zaocznych jeszcze zjęzykiem chętnie przyjmują bo niemusza odprowadzać składek znasz język wiec łatwiej będzie o prace.Stiuduj weekendowo to co lubisz zarabiaj na studia i rozwijają pasje zrób prawko i czekaj na opercaje..Całe życie jest przed tobą jak będzies ztak pieprzyła i nic nie chcesz zmienić to faktycznie za 5 lat naprawdę je zmarnujesz

Gość kurwaaaaaa
ale pracuj studiując nie czekaj do 30!!!!mozesz studiowac i pracować prace buirową na początek za 800zł nabędziesz doswiadczenia a w weekendy studiuj najgorsze co możesz robić to siedzieć w domu i krytykować wszystkie pomysły...Jak jeszcze 3 lata posiedzisz to naprawde zmarnujesz życie!!!Kazdy rokw domu bezczynnie jest stracony...do roboty i na studia zaoczne!!wyidziesz do ludzii..zaczniesz żyć

Gość kurrwwaaa
a tak dajesz ojcu tylko satysfakcję... że się co do ciebie nie mylił.Udowodnij im że jesteś coś warta...Masz maturę wiec możesz studiowac co chcesz.znaidz fajne studia które Cię interesują i studiuj je zaocznie.Język angielski dobrze znany wykształcenie srednie z maturą i status studenta dają Ci szansę na robootę inną niż real...czy żabka tylko musiz chcieć i szukać

Gość zmarnowane życie..
Wiesz w moim miescie za prace za 800 zl biurowa to ludzie po studiach sie zabijaja;/

Gość zmarnowane zycie...
Dzieki sprobuje..

Gość ale pracodawcy
wcale ąz tak na pocżatku na studia nie patrzą studia są przeceniane i przydatne w przypadku walki o awans itd..ale są prace gdzie naprawde bardziej porzadany jest język i średnie...wiem co mówię mam studia a jezyka nie umiem nic..i nie mogę nic znalezć a kolleżanki po ogólniaku zz nagielskim pracują..Zawsze mozesz przy odrobinie samozaparcia dojeżdżać do innego miasta

Gość zmarnowane życie
Do najblizszego miasta gdzie mialabym lepsza szanse na prace to mam 2,5 godziny drogi

Gość to napocztek dojeżdzaj nawet
te 2,5h a potem staraj sie o akademik albo wynajmuj z grupą dziewczyn(awsze taniej)albo do 26 roku zycia to możesz się jeszcze starać o kredyt studencki.

Gość zmarnowane zycie...
do "ale pracodawcy" A ile masz lat jakie studia skonczylas i gdzie mieszkasz??