Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka19

co zrobić z takim oszustem

Polecane posty

Gość kaśka19

syn dostał skierowanie z biura pracy , pracował tam kilka dni po 10 godz. Umowy nie dostał , dzisiaj gość mu podziękował i wypłacił wypłate na godz. wychodzi 1.1zł!!!!!!!!!! bilet do pracy kosztował 20zł.Chłopak młody bez doświadczenia , ale szefowi to nie przeszkadzało. Nie podobało mi się to od razu ,że w pierwszy dzień nie dostał żadnej umowy. Mam ochote to gdzieś zgłosić . Tylko gdzie . prosze o rady

Gość kaśka19
wiem co to pip. Tylko oni jak zwykle działają od pon. do piątku. Gość ma wydaje mi się ,że przekichane bo wymogłam na synu aby Up dał mu skierowanie do tej pracy i ten gość podpisał ,że zatrudnił , mimo to umowy nie dał. Czułam ,że coś jest nie tak , zero umowy, badań lekarskich , szkoleniaitp.. od razu do roboty i po 10 godz.

Gość kaśka 19
znalazłam tel. do gościa i prosiłam o wyjaśnienie , zanim się rozłąćzył powiedział ,że wypłacił mu zarobione pieniądze. W przeliczeniu 1,1zł na godz. no sory ale krew mnie zalewa.

Gość no to zadzwoń w poniedziałek
ale masz problem :/

Gość pip pip
do pipu chuja

Gość ales naiwna kaska
twoj syn kase dostał normalnie! ale wydał na dragi:/ ja pitole ale naiwnosc matczyna. przycisnij syna to się dowiesz prawdy🖐️

Gość kaśka 19
nie naiwna bo zadzwoniłam do tego gościa i potwierdził ile dał . jak powiedziałam ,że to jest 1 zł za godzine . to powiedział ,że płaci tyle ile mu się podoba