Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetooo

Razem czy nie?

Polecane posty

Gość wetooo

Byliśmy ze sobą 1,5 roku, zerwałam (w złości, pod wpływem impulsu), coś sie nie układało... Po krótkim czasie nawiązaliśmy kontakt on ciągle chciał być ze mną, ja w sumie chyba tez ale chciałam żeby było lepiej! Zmieniał się, był lepszy, brał pod uwage wczesniejsze wskazuwki... spotykaliśmy się co raz, rozmawialiśmy (ale nigdy o nas). Doszło do tego, że widzimy się codziennie, razem jemy obiad, wychodzimy, kino, knajpy, wspólne zakupy, wesela, , wakacje... Nie rozmawiamy o nas, wlasciwie nie wiem czy jestesmy razem bo nie powiedzieliśmy sobi etego, nie rozmawiamy o uczuciach,. On mie przytula, całuje, dba o mnie, jest fajnie ale... ja ni potrafie się otworzyc na fizyczność z nim... Chcialabym miec jasność, chcialałbym normalnego związku, a nie tak jak teraz - że w sumie nie wiadomo, znajomi nawet nie wiedza że znowu jestesmy razem ani rodzina... tak jakby w ukryciu Boli mnie to a jednocześnie on nie bardzo chce podjąć temat.

Gość cos sciemniasz bo niby
na wakacje i wesela razem a rodzina i znajomi nie wiedza? jasssssne :o :o

Gość wetooo
na wakacje pojechaliśmy sami, na wesele do jego rodziny, która nawet nie wiedziała czy ja jestem jego dziewczyna czy tylko koleżanką... mój brat wie tylko

Gość co za niepoważna autorka
a ty porozmawiać z nim nie potrafisz? żenada :o

Gość cos sciemniasz bo niby
a co powiedzialas innym?ze z kim jedziesz?sama? fakt, jestes dziwna skoro nie umiesz z nim pogadac