Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi 35

czy faceci tez boja sie rozwodu???

Polecane posty

Gość smutno mi 35

jest mi cholernie smutno.... jestem w trakcie rozowdu..boje sie jak cholera... moj maz ma od 3 lat panien ke mlodsza od soiebie o 16 lat..chyba jest szczesliwy, nie widze zeby sie stresowal rozowdem..czy tylko tak mi sie wydaje>

Gość licence to kill
Pewnie od poczatku jedyne co trzymalo go przy Tobie to byl wyglad wewnetrzny, a teraz kiedy masz juz 35 lat znalazl sobie mlodsza ofiare. Typowe.

Gość smutno mi 35
bylismy para 8 lat i 10 lat zwiazek malzenski, wiec jakby nie bylo jest to 18 lat bycia razem

Gość takie tam duperele
Byłam dokładnie w takiej samej sytuacji dwa lata temu :( Nie myśl o nich tylko o sobie. Po co Ci taki mąż? Będziesz wolna i pewnie za jakiś czas to docenisz. Po prostu nie myśl o ich szczęściu czy swoim nieszczęściu-wiem, że to trudne ale nic dobrego Ci nie przyniesie rozpamiętywanie w nieskończoność. Mój "eks" ma już dwójkę dzieci ze swoją panienką a ja i tak uważam, że to "szczęście"jeszcze uszami im się wyleje za to jak mnie potraktowali i moje dzieci.

Gość babcia terenia
oni się boją tylko alimentów ;)

Gość smutno mi 35
takie tam duperele..jestes po rozwodzie z orzeczeniem o winie?

Gość smutno mi 35
alimenty mam sadownie zasadzone... rozowd ma b yc z mojej winy, boje sie bardzo

Gość babcia terenia
on ma od 3 lat panienkę a rozwód ma być z TWOJEJ winy? Hm... chyba cos pominęłaś w tym opisie sytuacji?

Gość takie tam duperele
Mam rozwód bez orzekania o winie, ja o niego wystąpiłam. I o bardzo niesłuszny podział majątku również ;) Dostałam co chciałam bardzo szybko. Dlaczego rozwód ma być z Twojej winy skoro on ma panienkę????

Gość smutno mi 35
wyparl sie panienki w pozwie rozowdowym, zarzut wobec mnie w pozwie to"bedac w ciazy bylam agresywna i despotyczna a moja agresja polegala na dreczeniu go zadaniami niewykonalnymi w nocy i on sie nie mogl wyspac a o 2 jechal w trase" 2.robiac awans zawodowy duzo siedzialam przy komputerze.Notorycznie wracajac z pracy robilam sobie kawe i zasiadalam do komnputera nie interesujac sie rodzina.swiadkiem tego byla jego ,matka".zawieralam znajomosci iternetowe. o jego romansie duzo osob wie, ale nie chce zeznawac bo to jego rodzina.

Gość smutno mi 35
o rozowd wniosl maz... najpierw napisal taki pozew.. "do 2004 roku bylo wszystk0o dobrze, potem nastapilo pogorszenie.Urodzenie drugiego dziecka polepszylo sytuacje ale na krotko.Potem nastapilo pogorszenie.Nie widze szans na dalsze utrzymywanie malzenstwa"

Gość smutno mi 35
ja sie do tego odnioslam, napisalam jaka byla prawda i on zmienil pozew na z mojej winy.

Gość babcia terenia
Noż sieroto ty chyba jesteś masochistką. Nie zgadzasz się na rozwód z twojej winy i żadasz z jego... na pewno znajdziesz jakieś dowody... Ja swego czasu dogadałam się z byłą kochanką mojego ex, że mi będzie na sprawie zeznawać :D na moją korzyść... Dasz radę, panna, pozwolisz cwaniaczkowi tak się chamsko wywinąć?

Gość SMUTNO MI 35
mam dwoch swiadkow, kolezanke i jego kuzyna ...zeznaja ze onn byl z nia razem na weselu i na sylwestra..ale podobno mial prawo , bo to kraj wolny

Gość babcia terenia
to pewnie znasz także jej wrogów którzy by chetnie coś na sprawie chlapnęli? sąsiadki, które widziały jak on ja odprowadza po nocach do domu albo którym mamusia się chwaliła jaką córcia robi dobrą partię?

Gość SMUTNO MI 35
podobno wystarczy ze on powie ze ja go wyzywalam wulgarnie i rozowd bedzie z obu win

Gość smutno mi 35
babcia terenia..problem w tym, ze sasiedzi nie chce zeznawac...powiedzieli mi ze jezeli podam ich do sadu to oni powiedza ze nic n ie widzieli..a to dlatego, ze oni zawsze beda sasiadami i musze z nimi dob rze zyc, a ja juz tam nie mieszkam..a jego rodina nie bedzie przeciw niemu zeznawac

Gość babcia terenia
jasne, że miał prawo... ty masz prawo żądać od sądu aby za korzystanie z tych" praw" go rozliczył. Swoją drogą kto się zajmował dziećmi podczas gdy on sie gził z kochanką? Poszukaj jakiś zdjęć czy taśm z tego wesela/sylwestra gdzie się do siebie kleją, to dość przekonująco wygląda jako dowód

Gość smutno mi 35
oczywiscie bede walczyc, napisalam wszytsko jak mnie traktowal w ciazy, jak po urodzenie, o namawianiu do aborcji..ale on sie wyprze wszystkiego

Gość babcia terenia
podobno wystarczy ze on powie ze ja go wyzywalam wulgarnie i rozowd bedzie z obu win przy świadkach? Weź przestań dziewczyno, kto ci taka sieczkę z mózgu zrobił?

Gość takie tam duperele
Sedes, idioto...przysłać Ci moje zdjęcie "zapuszczonej żony"? A Ty, smutno mi 35, nie poddawaj się skoro nie czujesz się niczemu winna. Zrób zdradzaczowi kilka zdjęć z panienką i parę awantur przy świadkach, nadal jest Twoim mężem i nie ma prawa prowadzać się z innymi. Weź też adwokata, ja wzięłam i nie żałuję-zwróciło się z dużą górką :D

Gość smutno mi 35
babciu tereniu..fotek nie mam , ale o tym sylwestrze zezna osoba ktora ogranizowala impreze...nie mam fotek na kltorych sie kleja do soiebie, bo zachowywali sie na weselu jak normmalna para bez klejenia sie publicznego

Gość smutno mi 35
a to ze pogadalam sobie przez net z ludzmi? bardzo mnie obciaza? pytam powaznie..musze woiedziec co moze mnie spotkac w sadzie

Gość do jasnej ciasnej
a jak tak latwo dostajecie rozwód? Moj mąż jest alkoholikiem, ale nie mogę dostać rozwodu , bo nie mam na to dowodów, dla dobra małoletnich dzieci, które ojciec pijak podobno kocha muszę tkwic w tym związku. Myślę, że coś kręcisz, skoro dzieci sa małoletnie nie dostaje sie rozwodu tylko dlatego, że żona jest wulgarna!!!

Gość smutno min 35
kant dupy..gdy odpisywa;lam na pozew napisalam ze jezeli rozowd to ma byc z jego winy... ale jak to bedzie? a co sadzicie o tych zarzutach wobec mnie??? to co maz napisal

Gość babcia terenia
a ile tego netu było? 8 h po pracy? co on wtedy robił? przynosił ci obiadek i szedł z dzieckiem na spacer po czym je kąpał i kładł spać? I tak codziennie przez cały rok? Hej, przestać się zachowywać jak ofiara losu...

Gość smutno mi 35
do jasnej ciasnej! nic nie krece!@ na 1 rozprawie sedzina zapytala czy zgadzam sie na rozowd, ja odp.NIE.mIALAM WYTLUMACZYC DLACZEGO NIE CHCE ROZOWDU SKORO NIE MIESZKAMY JUZ RAZEM. JA SIE WYPROWADZILAM PO WESELU, NA KTORE MAZ POSZEDL Z TA DZIWKA.

Gość takie tam duperele
Ale dostaje się od ręki gdy mąż ma inną babę. I to właśnie dla dobra małoletnich dzieci bo tatuś prowadzi się niemoralnie. U mnie rozwód był za zgodą obu stron, dostałam go na drugiej sprawie. Nie chciałam prosić całej rodziny o kolejne przeprawy z tym gnojem. Też byłam w ciąży gdy rypał inną, też kazał usunąć....a co potem się działo lepiej nie wspominać :( Nie możesz pokazywać mu swej bezsilności i strachu bo Cię zniszczy.

Gość smutno mi 35
siedzialam wowczas duzo przy komp, bo konczyulam studia i robilam rozne kursy i awans zawodowy..ale robila to dla dobra rodziny zeby pracy nie stracic..a tez i pogadalam sobie, no boze..nie jestem niewolnica dlatego pyttam, czy to moze bardzo mnie obciazac???

Gość do jasnej ciasnej
A ile lat mają Wasze dzieci? Bo ja naprawde nie rozumiem dlaczego ja nie mogę dostać rozwodu, a powód chyba nieco poważniejszy!