Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbata z cytryną

miss Polski

Polecane posty

Gość herbata z cytryną

Witam, mam pytanie: czy oglądaliście wczoraj wybory Miss Polski? Jakie wrażenia, czy waszym zdaniem rzeczywiście wygrała najpiękniejsza,które z kandydatek przukyły Waszą uwagę? Jeśli wcześniej już był taki temat to sory ale nie zauważyłam:) Pozdrawiam:)

Gość na wyborach miss
rzadko kiedy wybierają najpiękniejszą :o częściej tą na którą jury ktoś każe głosować. wszystko jest ustawione moja droga :(

Gość herbata cytryną
Właśnie też mi się tak wydaje dlatego chciałam poznać Wasze zdanie, ja np.stawiałam na inną kandydatkę z tej 10:(

Gość nnie nie i jeszcze raz nie
polki nie maja sans w konkurasch miss universe dzy miss world, zawsze wybieraja dziwczyny przeciętne, na ulicy spotyklma codzinnie duzo piekniejszych dziewczyn niz te cale miss polski... na tle innych krajow zawsze wypadamy bardzo słabo

Gość
Powiem tak... wszystkie dziewczyny były piękne i zgrabne. Nie wiem dlczego twierdzicie, że jest inaczej, bo naprawdę nie można się było przyczepić do żadnej. Ja na ulicach nie widuję wielu tego typu dziewczyn, wręcz przeciwnie - niskie i otyłe, z dziwnymi fryzurami.

Gość 43gdgedfb
nr 9 była najpiękniejsza

Widziałam tylko fragment więc mam pytanie... Czy tam były tylko idiotki bez wykształcenia? Widziałam tylko dwie dziewczyny - jedna uczy się w szkole masażu, a druga marzy u Uniwersytecie Łódzkim...