Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34...

buty już zakryte? itd jak się ubieracie teraz?

Polecane posty

Gość 34...

głupie pytanie może ale juz nei wiem czy zakąłdac zakryte buty?? zeby głupio nie wygladac, nie jest najcieplej! ide na dyskoteke, włożyc kurtke czy tylko cos lekkiego na bluzke, teraz jest 15 st....a co potem? cholera, jesien idzie :D

Gość massala
no jak chcesz zeby ci nogi zamarzly to se wloż klapki...normalni ludzie w taka pogode lataja w zakrytych i raczej wez kurtke:)

Gość etve v
na wieczór tak ale w ciagu dnia jak słońc eświeci...jeszcz eklapki ;)

Gość express
spokojnie mozesz zalozyc sandalki na obcasie lub koturnie do tego placzszyk badz zakiecik....nie bluze!!!

Gość 34...
teraz poszłam do sklepu i jest naprawde chłodno :O chyba założe zakryte i letbią kurtke a nie głupio w płąszczyku i odkrytych stopach ?:D:D zawsze mnie to śmeiszyło u innych

Gość express
no co ty!! nie mowie plaszcz zimowy tylko tylko cienki na podszewce, wiosenny...do tego jak najbardziej pasuja sandalki na obcasie

Gość express
z drugiej strony zastanow sie jak dlugo bedziesz na zewnatrz...idziesz pieszo czy jedziesz samochodem...nie ma sensu psuc calego stroju dla 10 min. na lekkim chlodzie

Gość 34...
ok ok ale w takim płaszczyku i jakiejs bluzeczce pod spodem zmarzłabym na kość :O u mnie jest 10 st. :O

Gość express
sama zadecydujesz:-) ja tam wskakiwalabym w szpile i kiecke na to plaszczyk, apaszka..... ojjj narobilas mi ochoty na wyjscie:-)

Gość bgjytj
a nie głupio w płąszczyku i odkrytych stopach glupio :O niektore to nie potrafia zadnych innych butow miec niz odkryte sandaly, nosilyby je nawet w zimie :O