Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plufpluf

Co sadzicie o ZYDACH?

Polecane posty

Gość Plufpluf

No wlasnie zastanawiam sie jaka jest wasza opinia. Skad sie bierze ta nienawisc do zydow?..

Gość mają ładną muzykę
tylko smutną

Gość Plufpluf
No tak, ale skad sie bierze tyle nienawisci do nich? co takiego robia ze jest tyle ludzi- panstw ktorzy ich nienawidza..Mam duzo znajomych ktorzy maja taka sama opinie- ze zydzi to jebana rasa i ze powinnismy wystawic pomnik hitlerowi ze nas od nich uwolnil itp...

Gość
A skad ta nienawisc do nas Plaköw? jak myslicie czym sobie na to zapracowalismy??

Gość odpierdolcie się
żydzi są spoko.

A czy ktoś nas nienawidzi ;P? Troche po Europie jeżdżę, ale jeszcze się z nienawiscia skierowana do naszego narodu nie spotkałam ;)

Gość Ja tez za nimi nie przepadam
robia tylko zamieszanie gdzie sie pojawia, materialisci, przebiegli chytrzy ludzie

Gość odezwał się niematerialista
ktoś myli tu pojęcia są nie chytrzy, a zaradni nie materialiści, lecz sobie nawzajem pomagają, podczas gdy soobie tylko nogi podstawiamy. Jak Żyd przyjeżdża np. do Ameryki to inni składają się np. na interes dla niego. Polacy natomiast robią wszytsko odwrotnie A materialiści to Polacy, tu wszedzie korupcja, tu jeden drugiemu tyłek obrabia i jest zazdrosny, ze innemu jest lepiej i zabijamy się za 10 zł. No i jesteśmy zawistni co do inych nacji, np. Zydów. Wstyd!

Gość
DearMissJC Nie rozsmieszaj mnie ,ha ha..widocznie za malo jezdzisz...

Gość
DearMissJC A za to ze jestesmy najslynniejszymi zlodziejami swiata ,A Zydzi na swoje pieniadze pracuja.Nigdy nie slyszalam o Zydach ze to zlodzieje. Tak jak o nas Polakach.Moze nie prawda??

Może trafiam na normalnych ludzi :] No i nie jeżdżę w celach zarobkowych, tylko rekreacyjnych, więc nikt nie patrzy na mnie jak na pasożyta :P A jeżdżę dużo. Ale to już moja prywatna sprawa.

Gość ja nienawidzę polaków
jak tylko mówię, że jestem polką to od razu te ironiczne spojrzenia i trzymanie się kieszeni

Gość jasne jasne
Kocham i szanuję Żydów, jak wszystkich ludzi na tym świecie.:)

Gość polacy to są jednak strasznie
zakompleksieni :O może stąd ta złość w stosunku do innych narodów.

Gość samaewusialat44
KTO TO ZYD?

Gość jak wszyscy inni bywaja
dobrzy i zli. Z uogolnien - sa bardzo solidarni i to wspieranie sie moze byc odbieranie jako " rzadzaca mafia". Moze dzieki temu wspieraniu jest na swiecie tylu znanych ludzi - zydow, takze w Polsce. Podobnie wspieraja sie Chinczycy. Szkoda ,że nie Polacy - moglibysmy, jako naród, wiecej osiagnąc, Mysle tez,ze jako naród ,ze sa inteligentni i zaradni - co jest czesto odbierane jako chytrosc. Moze to,ze nie mieli wlasnej ojczyzny nauczyl ich radzenia sobie w wielu sytuacjach.

Gość yooo
nic do nich nie mam,i krew mnie zalewa jak ktoś wydaje o nich negatywne opinie sugerując się tylko tym,co mówi się u tej osoby w domu.Są fajni Żydzi i niefajni.Tak samo jak Polacy,Czesi,Węgrzy itd.Mają taką a nie inną mentalność-są zaradni,ale to chyba nie jest wadą? :/

naród jak naród...nieraz wolałabym być żydówką niż polką....wstyd mi za własne pochodzenie.....Polacy=pieniacze, lenie,pijacy,złodzieje....takie mamy opinie...dlaczego>>???????????????No z pewnością nie nadane przypadkiem...

zwykli mordercy , przeprowadzają regularny mord na narodzie palestyńskim a sami mają czelność płakać po komorach gazowych , najwięksi hipokryci z wszystkich narodów 🖐️

Gość gość
Zyd = piec