Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupolek01

co o tym myslicie..??

Polecane posty

Gość glupolek01

rozstalismy sie.. po klotniach awanturach problemach.Piescia w stol walnelam ja.On uciekl.Potem byla rozmowa podczas ktorej wzbudzil we mnie (nie wiem czy do konca slusznie) poczucie winy.Chcialam to wszystko naprawiac. Powiedzial ze sie wyprowadzi ze to koniec. Ze wszystko co czul do mnie zdechlo. Mial kupowac mieszkanie i wyprowadzic sie jakies 2 tyg temu. Przedwczoraj oswiadczyl mi ze sie nie wyprowadza. Wraca coraz czesciej do domu. Bez zenady kladzie sie do lozka mimo ze wczesniej po klotniach wolal spac na sofie. Nic nie mowi nic nie wyjasnia. Mam wrazenie ze chce wrocic ale nie wie jak to zrobic... Ja bardzo przezylam to rozstanie. Bylismy ze soba 12 lat.. Nie spie, schudlam .. ale juz oswoilam s sie z tematem. Czasem zal i wtedy czesto placze...wlasnie dzwonil ..ciekawe co chce.. co czuje facet ktory odchodzi...????????

Gość glupolek01
zadzwonil zapytac co robie.. i powiedizec ze kupil sobie kurtke i ze jutro wroci wczesniej...

Gość glupolek01
jest ktos madry kto napisze cos sensownego? bo ja nie wiem co o tym myslec...

Gość anitaanitamta
pewnie nie wyszlo mu z kupnem mieszkania i nie ma gdzie sie podziac. jakby Cie kochal to staralby sie naprawic to co miedzy wami bylo , czyli bylby mily i chcialby zaczac od nowa. najlepiej zakoncz ten zwiazek bo sie wykonczasz