Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prożna 43 latka

Kocham siebie i nie pozwole sobie na zapuszczenie swego ciała i duszy

Polecane posty

Gość prożna 43 latka

Co sądzicie o kobietach w moim wieku, które dbają o swoje ciało. Wiem , wiem pewnie zaraz usłyszę o celluicie i tym podobnych. Nie mam cellulitu, pewnie to sposób odzywiania powoduje, że obecne młodki dosć często na niego cierpią. Mam 168 cm wzrostu, 60 kg wagi.Jestem bardzo sprawna fizycznie i kocham życie. Czytajac niektóre topiki dochodzę do wniosku, że niektóre osoby za bardzo przeżywają trudne sytuacje. Cale moje życie, na wszelkie troski pomagała mi praca nad sobą. nie zmieniam na siłę tego czego zmienić nie zdolam. Staram sie być zawsze ok w stosunku do siebie, żyć tak by czuć się dobrze. Po prostu kocham siebie, a kto kocha siebie kocha też drugiego czlowieka. Jestem szczęsliwa, bo znam swoją wartosc zarowno fizyczna , jak i intelektualna! Dziewczyny wiecej wiary w siebie!!!

Gość i tu przyznam rację
By być szcześliwym trzeba kochać siebie!

Gość pytek_srytek
kochać siebie to podstawa :)

Gość katarinka 345
Sądze, że kobieta w każdym wieku powinna pielęgnować swoje ciało i duszę i nie świadczy to o próżności. Myslę też , ze słowa o kochaniu siebie są bardzo trafione. Życzę dalszego szczęsliwego żywota!

Gość -Bin Laden-
Tak, tak.. :) Za pięć lat więc opisz swoje cudne ciało. :) Stara dupa jesteś i zmarszczek i cellulitu nie ukryjesz. Zresztą zmarszczki na gębie już masz. :)

Gość a qu qu
z tym cellulitem to prawda, ja w te wakacje specjalnie przyglądałam się na plaży młodym dziewczynom, nastolatkom wręcz i wiecie co, ja mam ponad 30 lat i nie mam takiego cellulitu jak te nastolatki, szczuple dziewczyny, kurcze chyba za duzo macdonalda jednak, zresztą mój facet tez twierdzi, ze wyglądm lepiej niz większość 20-latek :)))

Gość prożna 43 latka
Bin laden Pewnie, że zmarszcki na gębie mam i miałam je już w 20 roku życia, sa to zmarszczki mimiczne, bo bardzo lubie się smiać. Twój wpis mnie takze rozbawił. Życzę więcej pogody ducha i mniej nienawisci, a iTy będziesz szczęsliwym człowiekiem.

Gość ale 60kg do 168cm
to calkiem sporo kluseczko ;)

Gość prożna 43 latka
Sporo? Wypraszam sobie, jestem zgrabna i mam talię osy, tylko 92 cm, uważam ze ciasteczko, dwa, a nawet 3 nikomu jeszcze nie zaszkodziły. Robię pajacyki, jestem gibka i poruszam nogami jak fryga.

Gość no nieee
też tyle ważę przy takim wzroście, idę się odchudzać :(

Gość kawkaaaaaaa
Czy masz dzieci?

Gość próżna 43 latka
11;21 to nie jA, ALE TEŻ FAJNIE. Mam trojkę dzieci, no jedno to już właściwie kobieta! Kluseczka brzmi słodko!

Gość skadi
to BMI masz 21. Super jak na twoj wiek. Tak trzymaj! Szkoda, ze takich kobiet jest jeszcze tak malo. Ale bedzie coraz wiecej. Wierze w to. Pozdrawiam z usmiechem...i zmarszczkami.

Gość kawkaaaaaaa
wow, super myslenie. Ja wlasnie nie umiem zdecydowac sie na dzieci, bo boje si, ze zapuszcze sie zarowno cielesnie jak i intelektualnie :(

Gość próżna 43 latka
Dzieci dają radosć w zyciu i chęć do samodoskonalenia! nie zapuścisz sie, ale musisz pamietać, że dzieci lubią mieć fajnych rodziców!

Gość 43 za pięć lat
i tak trzymaj! :) i nie daj się nieszczęśliwym, tryskającym jadem pajacom:O zresztą kto mógł nadać sobie miano "bin laden" ? bez komentarza 🖐️

Gość -Bin Laden-
bua ha ha ;)

Gość tak dbaj o Siebie
bo wysoka samoocena to podstawa zdrowej psychiki :))

Gość right to be wrong
fajny temat, powodzenia:)

Gość tak okkkkkkk
60 kg 43 lata i 168 wzrost jest ok jak bys w tym wieku ważyła mniej to osteoporoza jak nic nie ma sensu sie odchudzac taka lekka kluseczka jest ok

Gość talia osy to 92cm
lol,chyba ze biodra masz na mysli to sie zgodze,talia osy to 60cm-70max

Gość Dżasmina miseczka DD talia osy
nie dziwie sie bin laden, że cie zostawiła, poprostu nie masz za grosz klasy, pewnie nawet sie ciebie wstydziła jak gdzieś wychodziliście, ponieważ nie wiedziała czy czegoś niestosownego nie palniesz. Swoją drogą jakie będziesz miał samopoczucie za kilka lat jak będą się wyśmiewać młodsi, że masz obwisła torbę:O wiesz na zmarszczki jest botox ale z worem to już nic nie zrobisz - obrzydlistwo, fuuuuj taka skóra pomarszczona u 40latka:O i wisi to jak u indora ble

Gość Do próżnej 43 latki
hmmm....zastanawia mnie co taka stara dupa robi na kafeterii-bądź co bądź przeznaczonej dla gówniarzy i młodych ludzi. Chwalisz się wzrostem 168cm i 60 kg. Wiesz, 60 kg przy tym wzroście to wcale nie taka dobra waga. Jakbyś schudła kilka kg to byłoby ok. I do osteoporozy i tak byłoby daleko...A wzrost? taki sobie średni. Osobiście preferuję wysokie kobiety (ok.175cm), ty masz wzrost pio prostu średni. Nie ma się czym tu chwalić. Poza tym jakoś odnoszę wrażenie po tym co napisałaś, że nie dość że jesteś niedojrzałą emoecjonalnie osobą, to jeszcze w dodatku z kompleksami ( a przecież chciałaś udowodnić, że jest inaczej).

Gość do autorki tego żałosnego
topiku:) W dzisiejszych czasach super pięknych, zgrabnych i wysokich kobiet, twoja waga ani wzrost niestety wrażenia nie robią. Sam znam wiele kobiet w twoim wieku które wyglądają jak modelki tylko kilkanaście lat później, a twoje 168cm i troche za duza przy tym wzroście waga to naprawde nic imponującego:-D Poza tym żadna normalna kobieta w tym wieku nie przesiaduje na Kafeterii:-P

Gość ja tez waze 60kg
mam 28 lat ,wzrost 173 i jestem zgrabna,nie gryba,talie mam,biust mam,wszystko na miejscu,buzia ladna,nie narzekam.

Gość po co ja dołujecie
nie wyglada źle są Kobiety w tym wieku ktore sie zapusciły a Ona jest taka normalna a pozatym dlaczego Ona nie moze pisywac na Kafee a dzieci po 15-16 lat tak jak wszyscy to wszyscy w jej grupie wiekowej jest wielu forumowiczów nie mozna tak generalizowac napisz nam czym sie zajmujesz zawodowo i jakie masz pasje?

Gość a dlaczego zaraz
Jestem starsza, niższa niz autorka, zapewne brzydsza takze i takze przesiaduję na kafe. Jestem nienormalna 😭

Gość próżna 43 latka
i o to chodzi ile ludzi tyle opinii, kazdy ma prawo mieć swoje zdanie i to znaczy, że mysli co robię na kafeterii, poznaję ludzi, choć tu wile osób , a szkoda, wcale nie pisze tego co naprawdę mysli zawodowo pracuję z dziećmi i macie rację ,jestem troszkę niedojrzała, bo całe zycie muszę dopasowywać się do wieku moich podopiecznych, by móc zrozumieć ich problemy może to, że moja praca , to moja pasja też powoduje, że jest mi ok, idac do pracy robię to , co kocham gdy wracam z pracy jestem z Tymi których kocham i jest naprawdę super a grono moich znajomych to tylko Ci ludzie których szanuje i oni mnie także Tego i Wam życzę