Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfjdhgfgj

WASZE HOBBY

Polecane posty

Gość jhgfjdhgfgj

kiedy osoba pyta was o wasze zaonteresowania/hobby to co odpowiadacie? mnei zapytano i wlansie sobie zdalam sprawe ze ich nei mam;/

Gość no to gratuluje
psychologia,fotografowanie,filmy

Gość jjhfghjgj
filmy kto sie nimi nie idteresuje... fotografia? tez juz chyba kazdy pstryka fotki swoimi lustrzankami zeby pokazac jakim to nie jest artustą... chcoiaz nie mowie sa osobyu ktgorych naprawde to kręci. ja interesuje sie filami jakąs dobra ksiązka chociaz zadko a tak to tradycyjnie muzyka moda hmm tyle ze wolalabym cos bardziej wyszukanego

Gość panienka N-ka
konie i jazda konna do tego ezoteryka ale do tego sie nie przyznaje :P wszystkie inne zainteresowania trwaja u mnie 1 dzien do tygodnia :/

Gość włochata dziewica
stare filmy i wyszywanie

Gość walić konia trzepac kapucyna

Gość no to gratuluje
jeszcze psychomanipulacja w sektach

Gość Pan Pikuś
również to zauważyłem, że kobiety nie mają żadnych zainteresowań oprócz szukania ciuchów w małych butikach albo w ciucholandach, jak się zejdą dwie albo trzy kobiety razem przy broważe to mogą gawędzić godzinami o ciuchach i kosmetykach a ja słucham i tylko donoszę piwo , nawet na mnie nie zwracają uwagi , proszą tylko o większość ilość browara i znowu gawędzą na swoje tematy 'blablabla' , ciuchy i kosmetyki i mogą tak do północy gawędzić , tragedia z tymi kobietami :(

Gość rocking around
Moj kochany elektryk!!! :D

Gość hdgshdgsdh
no wlasnie PIKUS ja tesz sobei zdalam z tego sprawę a przeciez nie jestem zadna glupia baba poropstu nie trafilam na swoje hobby jeszcze ... hmm i jak tu je znaleśc?

Gość panienka N-ka
pan pikus- u mnie i moich kolezanek gadanie o ciuchach ogranicza sie do komplementow a la 'jakie fajne buty' -wiec nie generalizuj,tym bardziej ,ze o ciuchach dlugo gadac sie nie da no chyba ,ze sie wylicza wszystko co w zyciu sie kupilo co do zainteresowan -wiekszosc ludzi lubi filmy,muzyke i ksiazki,jakies sporty ale tak naprawde ciezko to nazwac zainteresowaniami...nie kazdy musi sie czyms zajmowac na powaznie ja np lubie obrazy ale nie wymienie ci na pamiec wielu malarzy , interesuje sie troszke psychologia (sektami tez :P ) ale nie potrafie rzucac jakimis fachowymi terminami lubie sobie czytac tez o genetyce itd ale wiesz zadna z tych rzeczy nie nadawala by sie do napisania w CV :/ ani przedstawiona jako hobby...co nie znaczy ,ze nic poza ciuchami mnie nie interesuje :/

Gość i tak nie zrozumiesz
bo jesteś baba, więc po co pytasz.

Gość hgfdfh
dokladnie mam to samo interesuje mnei tak naprawde bvardzo wiele rzeczy .. jakies nowinki ze swiata.... nauka itd

Gość Pan Pikuś
namawiam kobiety do fajnych i ciekawych zainteresowań aby każda kobieta mogła już na pierwszej randce spoko pogawędzić z facetem błyskotliwym , może to być temat : jakie cenne kamyki niebieskiego koloru przywozi nasze bardzo bohaterskie wojsko z Misji w Afganistanie , lub w których zamkach opuszczonych i zburzonych nadal straszy jakaś Dama bez głowy ? :)

Gość rocking around
Panie Pikusiu, nie ma mezczyzn blyskotliwych, niestety. I moze dlatego kobietom nie chce sie miec ciekawych zainteresowan, bo sobie o nich i tak nie pogadaja. :P

Gość Pan Pikuś
oczywiście, że są tysiące facetów błyskotliwych i chcą pogawędzić z kobietami na kontretny temat , konkretny - to znaczy aby mowa była ciekawa i dusza rozmowy stała się ciałem :) , rozmowy damsko-męskie wcale nie muszą mieć podłoża tylko erotycznego ale chodzi o wzbudzenie wspólnych zainteresowań , spróbujcie dziewczyny szukać zainteresowań :)

Gość jak w szkolnej
ankiecie napisalam, ze interesuje sie kynologia (były pytania o szkołe, nauke, rodzine, o zainteresowania własnie) to potem podobno w całym sekretariacie była dyskusja co to jest "kynologia" jak przeglądali ankiety :D:D:D Tepaki:D

Gość rocking around
To daj mi prosze Cie namiary na jednego chociaz takiego blyskotliwego, bo jak Boga kocham, przez 24 lata jeszcze takiego nie spotkalam. Od lat wznosze ku niebiosom blagalne modly, a i tak nigdy nie mam o czym z facetami rozmawiac, bo oni dla odmiany tylko o dupach gadaja (to chyba odpowiednik tych babskich ciuchow).

Gość Pan Pikuś
rocking around chyba nie żyjesz na pustkowiu , nie powiesz mnie że nie znasz facetów, którzy zawodowo zajmują się informatyką lub elektroniką albo są energetykami lub chemikami i chcesz mnie powiedzieć , że oni nie mają żadnych zainteresowań i że tylko są jak nadmuchiwane Keny udające podrywaczy bez żadnych zainteresowań ?

Gość rocking around
Panie Pikusiu, znam wielu facetow z zainteresowaniami, ale my chyba o blyskotliwych rozmawiamy, prawda? Blyskotliwych nie znam, a jedynie przecietnych.

Gość Pan Pikuś
jedno wiem z całą pewnością , że każda kobieta z nieprzeciętnymi zainteresowaniami przyciągnie do siebie nieprzeciętnego faceta :)

Gość fre
Nooo SWIĘTA RACJA!

Gość rocking around
Panie Pikusiu, osmiele sie nie zgodzic. Ba, wrecz powiem dosadniej: bzdury Pan gada. Ja mam naprawde nieprzecietne zainteresowania, a jakos nie kreca sie wokol mnie ponadprzecietni faceci. Ot, przecietni li tylko, a i to w najlepszym razie.