Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfjdhgfgj

WASZE HOBBY

Polecane posty

Gość zainteresowania...
...są po to żeby sprawiać nam przyjemność, nawet jak jest to takie prostackie łażenie po sklepach;-) a nie żeby się licytować kto ma lepsze... poza tym uważam żeby móc godnie powiedzieć że czymś się interesuje trzeba naprawdę się znać i być w tym naprawdę dobrym... można więc pogadać co się lubi, co sprawia nam przyjemność, co robimy w wolnych chwilach a nie używać od razu tego dumnego słowa 'zainteresowania', inteligentny człowiek zawsze 100tematów znajdzie do rozmowy:-)

Gość samaewusialat44
muzyka,teatr,szydełkowanie,haft,gotowanie

Gość LadyMorgaine33****
Zuzel.,muzyka -nurt gothic -rock, w wolnych chwilach ksiażki głównie thrillery i filmy też główie w takim klimacie

" kiedy osoba pyta was o wasze zaonteresowania/hobby to co odpowiadacie? " rzeczywistych brak bo robienie czegoś raz na jakiśczas nie jest dlas mnei zainteresowaniem a tym bardziej hobby :P a tak to trzeba coś wymyslic ale tak naprawdę i tak nikogo tpo nei obchodzi chyba że masz pecha i trafisz na kogoś kto się orientuje ale wtedy zawsze można o "niedzielnym uprawianiu" :P

Gość aktivvka
U mnie jest to zdecydowanie fotografia.A tak naprawde naszło mnie na zbieranie tego typu fotek www.national-geographic.pl/artykuly/pokaz/national-geographic-polska-z-kolekcja-fotografii/ nawet sobie nie wyobrażacie jak pięknie wygladaja na ścianie.

Gość NocnaWilczka
-Przyroda -Poezja -Zjawiska paranormalne Co mi wychodzi że w przyszłości zostane zapewne obserwatorką przyrodą i zjawiskami paranormalnymi piszac przy tym wiersze :D

Uwielbiam fotografię chociaż ostatnimi czasy jakoś nie mam do tego głowy i nastroju, lubię też chodzić do kina, ogólnie taki ze mnie mały kinoman. No i oczywiście nie pogardzę też dobrą knajpką. Jakiś czas temu w poszukiwaniu rozrywki w Krakowie natknęłam się serwis pogodzinach.pl i stwierdziłam, że to dobre miejsce jeśli szuka się miejsca, gdzie będziecie mogli wyjść na drinka czy zjeść, albo po prostu poszukać rozrywek w danym mieście, znaleźć coś ciekawego co robienia. Poza tym sama dodaję tam recenzję różnych lokali, co też wypełnia mi czas, a ja lubię pisac recenzje :)