Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z problemikiem

Najlepsze tabletki na zaparcie błagam pomocy

Polecane posty

Nie mogę się załatwić, aż mnie boli jelito i trochę mi opuchło. Co jest najlepsze na zaparcie? Napiszcie proszę nazwę to polecę do apteki póki otwarte i kupię. Błagam pomocy bo aż dostałam stanu podgorączkowego :(

Gość rozumiem cie doskonale
po porodzie mialam 3tyg zatwardzenie. czopki glicerynowe, lewatywa, a mi pomogl najsilniejszy lek - BISACODYL.

Gość kimii
mi zawsze pomaga xenna extra + szklanka maślanki :)

Gość jich
maslanka+sliwki suszone+kasza gryczana

Gość a ja kupilam sobie
ten reklamowany aqua slim. Prawie mnie to zabilo :o przez 5 dni latalam jak szalona do kibla ze sraczka po wszystkim co zjadlam!

Ok dzięki a ten Bisacodyl bez recepty jest? bo przecież dziś recepty nie załatwię jeśli jest na receptę, to kupię Xennę extra. Pierwszy raz od roku mam zaparcie :(

Aha a co to jest Aqua Slim ?????? pierwsze słyszę, nie widziałam tej reklamy, to jakieś tabletki? bez recepty?

Gość cien cienia
Mi lekarz zalecił pic co najmniej 1,5 litra płynów dziennie i co trzeci dzien buraczki do obiadu - pomaga jak ta lala:) A teraz naprawde nie wiem co Ci polecic, mi kiedys pomagala Xenna.

Gość babcia terenia
bez recepty w aptece - zioła senesu zaparzyć ze 2 torebki w szklance teraz i wieczorem powtórka

Ale ja piję więcej niż 1,5 litra płynów dziennie, jem produkty z błonnikiem, po prostu coś mnie teraz przystopowało. Napiszcie plis czy ten Bisacodyl bez recepty, a jak nie kupię Xennę.

Gość gość
jeśli mam dłuższe problemy to biorę nie tabletki doustne, ale czopki eva qu. Działają łagodnie a to chyba w tym wszystkim też jest ważne.

Gość czopki na zaparcia

Te czopki bardzo mi pomagają, Działają do 15 minut po podaniu i łatwo planuje się moment wypróżnienia.  Można je używać często i nawet przez kobiety w ciąży.

Gość Aneta

Musze wypróbować te czopki, bo właśnie czegoś skutecznego i bezpiecznego potrzebuję na zaparcie w 8 miesiącu ciąży.