Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iris carine

Łokieć tenisisty

Polecane posty

Gość jakie domowe sposoby
Chyba ze masz w domu dobrego masazyste:)to mozna i domowym sposobem:)

Gość udac sie do dobrego
Taaaa,to juz zostaw masazyscie:)

to wszystko psu na bude najwazniejszy jest dobry masaz z akupresura

Gość jestes pewna
ze to lokiec tenisisty?

Jak pojdzie do specjalisty masazysty to wszystko zdiagnozuje i zastosuje odpowiednia terapie,nie musi wiedziec co to jest:)

Gość a cos ty za
szaman? moj maz mial operacje na lokiec tenisisty,zanim jednak do niej doszlo,to przeszedl wszystkie mozliwe leczenia wlacznie z blokadami,wiec nie mow mi ,ze nie musi wiedziedziec co jej tak naprawde dolega. znalazl sie jasnowidz,drugi kaszpirowski jestes,czy nowak?

to tym bardziej trzeba isc do masazysty,bo w zaawansowanym stadium to bedzie o wiele trudniesze,zeby sie z tego wylizac

No a kto tu tak wyskoczył jak Filip z konopii i jeszcze obraza????co za Kaszpirowski,co za szaman,co za Noawa????Ludzie to maja tupet ,bezczelność!!!!

Mam koleżankę, identyczna praca, identyczny problem. Dostała jakąs bardzo drogą opaskę, maści i ma oszczędzać rękę. Podobno przejdzie

Nie trzeba zadnych opasek i masci tylko terapie u specjalisty

Gość nie ludz sie
ze przejdzie,przyniesie ulge,ale z czasem po wyczerpaniu wszystkich metod operacja jest nieunikniona,bo bol sie nasila z czasem coraz bardziej. nie martw sie,ten zabieg to rutyna ,miejscowe znieczulenie,3-4 szwy,a ulga ogromna. poki beda przynosily efekt,masaze,masci,tablety a w koncu blokady,to mozna wytrzymac,ale jak juz nie pomoze blokada w lokiec,to sie nie zastanawiaj nad zabiegiem.

I co jeszcze wymyslisz???hehehe bolokada a pozniej obciac reke:) hehe co ty wymyslasz człowieku????takie bzdury pleciesz ze az nie mozna Cie słuchac,takie drobne dolegliwosci to leczy sie masazem i akupresura :) czego to ludzie nie powymyslaja:) hehe

Nie sadzilam, ze tak kontrowersyjny temat zakładam. Boli mnie ręka, postanowiłam popytać, bo nie mija mi od roku, a tu spór.

Dlaczego spór???sprwa jest prosta,pojdziesz do dobrego profesjonalisty od masazu i przestanie Cie reka bolec i nie bedzie tematu:)

Gość bo to wlasnie
tak jest,jak wypowiada sie zasrany uzdrowiciel bez zadnej wiedzy w temacie,bo jakby poczytalo to,co to jest lokiec tenisisty,to nie wypisywalo by szamanskich zabobonow. idz do ortopety z problemem,bo samo nie przejdzie,a z czasem utworzy sie niewielka narosl ktora boli jak diabli.

Bo to włąsnie jest zasrana doradczyni co nie zna sie na niczym a głosi dziwaczne poglady ,taa jasne do ortopedy i co jeszcze,co po sie wypowiadac na tematy na które nie ma sie zielonego pojecia???ludzie to sa ograniczenie ,juz na maxa,nawet mi ich nie szkoda bo głuputa ludzka nie ma granic:(

Ty "bo to wlasnie "sama jestes jak ta narosl

Gość szkoda na ciebie
sliny,a i nie bede sie znizac bo reprezentujesz poziom zero.

No widzisz to juz coś ,bo ty "szkoda na ciebie "reprezentujesz poziom mniej niż zero,chyba znasz taka piosenke i ona własnie mówi o Tobie,bezsensu taka gadka z Toba,zebys chociaz sie zapytała o to czego nie wiesz,a Ty gadasz co Ci slina na jezyk przyniesie i jeszcze próbujesz obrazac profesjonalistów,zastanów sie moze nad soba czy nie potrzebujesz pomocy psychoalityka????pozdrawiam(bo jak sie czegos nie wie to warto sie zapytac,a nie wygłaszasz dzikie teorie)

Gość dropser
Leczę od lutego. Przeszłam :masaże, ultradźwieki, krioterapię, falę uderzeniową. Smarowałam maściami, przykładałam lód. Po dwóch tyg takiej zabawy usg nie wykazało żadnych zmian (poprawa w granicach błędu pomiaru) wstosunku do robionego 2 m-ce wczesniej. Teraz tylko masaż- codziennie+ okłady z lodu.Za późno zaczęłam leczyć- myślałam,że samo przejdzie. Dolegliwośc z lekka upierdliwa - "proszę oszczędzać rękę". Prawą?

Noszę opaskę neoprenową, ale to spory dyskomfort i nie widze poprawy. Dopiero od kilku dni ją mam. Ale zauważyłam wcześniej, ze po seansie akupresury ucha i smarowaniu była Poprawa. wystarczyła jednak jedna bardzo cieżka torba z zakupami i wszystko przepadło...:o

Gość Lewanda
Mam ten problem od kilku lat. Rok temu miałem blokadę. Od kilku miesięcy ból się odnowił. Najbardziej boli mnie jak podję rękę do przywitania. Prawdopodobnie nie ma możliwości wylecznia tej przypadłości. Trzeba się do bólu przyzwyczaić, nie przeciążać dłoni, komputer odstawić do lamusa, remonty oddać fachowcom.

Gość Ortopedia Regeneracyjna
Witam Spróbujcie ortopedii regeneracyjnej www.dermamed-ortopedia.pl Dużo większa szansa na wyleczenie i wydłużenie czasu remisji

Gość Alechandra1
Od ponad miesiąca dokucza mi silny ból lewego łokcia. Lekarz przepisał mi tabletki, opaskę i zalecił oszczędzanie łokcia. Sama zaczęłam okładać go lodem, liśćmi kapusty, nagrzewać lampą, ale nic to nie dało. Czuję jakby mi ktoś śrubę wkręcał w łokieć. Już nie mam pomysłu co mogłoby pomóc.