Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodaa...

Czy taka miłość może istnieć?

Polecane posty

Jak myślicie, czy związek 13- latki z chłopakiem, który ma 18 lat może przetrwać. I czy w ogóle może być nazywany miłością? Jeżeli młodzi ludzie są ze sobą już ponad dwa lata. Wypowiedzcie się.

Gość 13 lat to nie
wiek na jakiekolwiek związki...do nauki!!!!!!!!!!!1

Gość brokuł zielony
życie towarzyskie? o czym ty gówniaro mówisz!!!! do nauki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on ma 18 lat , będzie sie chciał seksić. a 13 lat to chyba za mało żeby zaczynać pozycie seksualne. chociaz pewnie wy juz sie bzykacie. matko jaka patologie :O:O:O:O:OO:O:O:O:O:O:O:O:O ,zygi> wasz związek nie przetrwa na bank

Gość z życiem towarzyskim
tak, ale co Ty dziecko wiesz np. o seksie??wierzysz, ze 18-letni chłopak będzie czekał, aż do tego dojrzejesz??A potem za kilka dni, może tygodni utworzysz topik na kafeterii, pt. RATUNKU CZY JESTEM W CIĄŻY????????

Gość She83
skoro jestescie ze soba to taki zwiazek moze przetrwac - pytanie tylko jak dlugo... Znam malzenstwa ktore zaczynaly ze soba chodzic od podstawowki - takze wszystko jest mozliwe

Gość powtarzam jeszcze raz
do nauki!!!!!!!!!!!!!!!jutro do szkoły!

nie, ona ma 15, on za kilka miesięcy 20. Obecnie. I są razem szczęśliwi, z tego co wiem. A ona uczy się dobrze, co rok świadectwo z paskiem.

Nie rozumiem czemu robicie z tego skandal;)? Nie kochali się jeszcze ze sobą, bo do sekxu trzeba dojrzeć...

Gość a ja tyle wiem
ze to dziecko patologiczne,rodzice normalnie pod sad,gdzie oni sa? jak sie interesuja wlasnym dzieckiem?????? pozniej sie dziwic ,ze dzieci maja dzieci,a chlopak i tak moze odpowiadac za pedofile,dobrze by bylo namierzyc ja po adresie ip i zglosic cala sprawe ;)

Gość mówię wam poczekajmy
za jakiś czas autorka założy topik:RATUNKU CZY JESTEM W CIĄŻY??????

cha cha cha:D! Roicie z tego kryminał. Ludzie! Spokojniej trochę... Może lepiej zapytać o szczegóły niż z góry oceniać?

Gość to jest kuwa wina rodzicow
jak tak mozna olewac wlasne dziecko? ;/ to czasy diabła normalnie;/ dzieci maja dzieci,zamiast dorastac,bawic sie to juz sie ruchaja ;/

Gość popieram wypowiedź
powyżej!:)

Gość ajajajajjajjaaloi
A jak do tego "zwiazku", odnosza się rodzice tej nastolatki?

Gość ach tak
myślę, że tak naprawdę wiek nie ma jakiegoś większego znaczenia, ważne by osoby te były odpowiedzialne! Z autopsji wiem, że niejedna 20 latka jest mniej dojrzała i odpowiedzialna niż 13 talka, wychowana w dobrym domu z zasadami. A jeśli jest miłość i szczerość między partnerami to co za różnica w jakim wcieką są? Bo miłość wszystko pokona... Wy o patologii piszecie? Ciekawe co sami wyprawiacie!!! Banda niedorostków!!!

Gość ach tak-nie wiesz co
piszesz!13latka to dziecko, które nie ma pojęcia co to miłość między kobietą a mężczyzną, o jakich relacjach prawisz??o jakiej dojrzałości??takiej że laska jest fizycznie bardziej rozwinięta od koleżanek bo jej cycki urosły szybciej i okres ma?

Gość jesiotr nie chroniony wcale
To, co opisalas, to raczej przyjazn. Skad zaraz MILOSC?? Jak latwo sie szafuje tym slowem...

Gość ach tak
no i kolejny dowód!!! wyzwiska to wasza broń??? i właśnie o tym piszę-taka 13 latka bardziej dojrzała niż wy!!! prostactwo i tyle!!!

A ja popieram ach tak!;) Wy naprawdę jacyś przewrażliwieni jesteście. A oni i tak się kochają i kochać będą!:) Chciałam tylko poznać wasze opinie...

Gość bo może nie zna
jeszcze brzydkich słów, a to raczej świadczy o tym, że jest dzieckiem:D:D:D

Teraz ona ma 15 lat, zresztą ja też;) Ale oni chodzą ze sobą już ponad dwa lata i niejeden człowiek zazdrości im związku. Mówię poważnie.

Gość jak masz młoda nie
popierać jak to Ty jesteś założycielką tematu i dam sobie wszystko uciąć, że o Ciebie chodzi, ze Ty jesteś tą niby zakochaną w starszym chłopaku. A poza tym popierasz ach tak bo Ona poparła Ciebie, taaaak jaka dojrzała....:D

Wulgaryzmy tutaj nic nie dadzą, nie rozumiem, dlaczego ludzie potrafią tak niekulturalnie odpowiadać na zwyczajne zadane pytanie...;/

Gość brokuł zielony
to juz znasz nasza opinie chodząca patologio!!!!!!!!!!!!! gdzie są twoi rodzice gówniaro? do książek gówniaro a nie ci sie seksu zachciewa. jakbym była twoja matka to bym cie nauczyła rozumu. jezu żeby mi sie syn urodził a nie mała dziwka PATOLOGIAAAAAAAAAAAA