Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickoal28-2383

Klopty z wlosami od czasow prostowania

Polecane posty

Gość nickoal28-2383

Witam kupilam najdrozsza prostownice na ryku-mila miec wlasciwosci witaminizujace...i nablyszczajace-i taj jest gdy prostuje....Natomiast gdy umyje wieczorem to od kiedy prostuje codziennie-mam siano kreca sie wlosy-co nigdy wczesniej nie mialo miejsca, wygladaja na zniszczone.Czasem nie mam ochoty prostowac niestety od kiedy zaczelam...musze ze wzgledu na ich nieoklzanie...nie chca za cholere sie ulozyc.Co moge zrobic;(?

Bo z prostowaniem włosów jest tak, że strasznie niszczy włosy. Końcówki się rozdwajają, a nawet roztrajają, włosy stają się bardziej łamliwe i słabe, i tak jak u ciebie - przestają się ukłądać. Ja po zaprzestaniu prostowania włosów musiałam odcierpieć kilka miesięcy zanim wszystko wróciło do normy. Nie obeszło się od drastycznego podcięcia końcówek i licznych maseczek odnawiających pozostałą część zniszczonych włosów. Jeśli ty jednak nadal chcesz prostować włosy w domu to przejdź się do salonu fryzjerskiego i zapytaj o specjalne kosmetyki do prostowania włosów. Są podobno jakieś kremy, które nakłada się na włosy przed prostowaniem dzięki czemu aż tak się niszczać.

Gość nickoal28-2383
Dzieki....a czy musze sie tak krecic choc nigdy wczesniej tak nie bylo?

Gość spolka zoo
tez uzywam prostownicy bo mam takie wlosy a nie inne.i tez mi sie zniszczyly po prostowaniu.uzywam kosmetyku do prostowania dobrej jakosci (taki mi w sklepie fryzjerskim proponowali) imimowszystko i tak wlosy mi sie niszcza