Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atwetwe

pytanie do informatyka

Polecane posty

Gość atwetwe

znajde tu informatyka? mam pytanie odnosnie systemu windows. Wlacza mi sie menu aby przelaczyc na tryb awaryjny albo ostatnie dobre ustawienia , cokolwwiek wlacze to pojawia sie na sekunde niebieski ekran cos tam pisze i restartuje sie komputer, mam plyte win home edition [podobno jak z plyty wlacze to cos mozna poradzic bez reinstastalowania systemu] a moj system to proffesional czy cos da sie z tym zrobic?

Gość EINSTEINIK
JEŻELI MASZ KOPIĘ ZAPASOWĄ DYSKU, TO MOŻESZ WGRAĆ SYSTEM NA NOWO. EWENTUALNIE SPRAWDŹ STAN ANTYWIRUSA; BYĆ MOŻE W TRAKCIE KASOWANIA NIEPOŻĄDANYCH PLIKÓW, WYKASOWAŁEŚ CZĘŚĆ STEROWNIKÓW.

Gość atwetwe
do windowsa nie wejde , w trakcie ladowania restartuje sie system. nie chce formatowac bo mialam wszystko na dysku D ale czesc na pulpicie...

Gość Tańczący z Wiedźmami
Inny system na płycie inny na komputerze czyżby piraty ? :classic_cool: z pomocą płyty można spróbować naprawić system a dokładnie dysk twarty (sam system też można) Do rzeczy: uruchamiamy płytkę i cierpliwie czekamy aż instalator wyświetli naszego windowsa i będziemy mogli wciśnąć R napraw i używamy programu chkdsk mniej więcej tak: http://kb.wisc.edu/helpdesk/page.php?id=5097