Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KawkaD.

Jestem sama/sam bo...

Polecane posty

Gość KawkaD.

Jak w temacie:) Ja jestem sama boooo...mam brzydkie ciało:(Nogi całe w rozstepach i cellulicie i to nie jest jakies małe coś,,,to okropne"rany"Nie mam faceta booo...jesli juz dochodzi do spotkania,zapoznajemy sie,chodzimy na randki jest pięknie i milo,to jak lądujemy w łóżku,czy jak jest jakas sytuacja ktora wymaga pokazania nóg,to juz przegrywam.Wiecej sie do mnie nie odzywa,zrywa znajomosc:(I niech mi nikt nie mówi ze wygląd nie jest ważny:(jest cholernie ważny:(I co z tego ze mam dobre serca i ze jestem fajna:))jak reszte mam zjeb***:( Dziewczyny z brzydkim cialem musza sie pogodzic ze beda same....przez wlasnie brzydkie cialo:(Tj straszne;(

Gość do autorki topiku tego
to nie pokazuj swojego ciała w "biały dzień". Poza tym nie musisz całkowicie śwecić golizną jak cie pan bóg stworzył skoro nie jestes zadowolona ze swego ciała. Możesz robić to wieczorem, jak jest ciemniej, zgasić światło a zapalić świece, możesz być lekko okryta kołdrą, narzutką czy pod czym tam śpisz. Schudnij i używaj samoopalacza-poprawia koloryt i optycznie wyszczupla!

Gość mam fobie spoleczna

jak widzę jak żyją ludzie obok, alkoholizm, pijaństwo, kłótnie... a jak kogoś poznam to albo nienormalny, albo zajęty, albo .... albo mi nie pasuje i uciekam :( chociaż życie w pojedynkę jest trudniejsze. :((

jestem sama bo... hmm dobre pytanie ... Bo za kazdym razem kiedy ktos sie zbliza ja uciekam wiec przypuszczam ze cos ze mna nie halo:) potłuczona jestem i tyle

Gość Tańczący z Wiedźmami
Jestem sam bo: 1. źle trafiam 2. nie dbałem o siebie 3. mam trudny charakter 4. nie lubie bylejakości a sam nie jestem doskonały 5. wolałbym kobietę dynamiczną a sam jestem statyczny 6. Jestem trochę nieprzystosowany

Gość o koorwa
bo mam problem z nadmiernym owłosieniem i nie mam siły po raz kolejny oswajać z tym faceta. dopóki nie pozbędę się kłaków, dopóty będę sama 🖐️

Gość łee...
Jestem sama bo w okolicy nie ma zadnego metalowca :(