Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaa

Czy jest możliwe, aby mężczyzna

Polecane posty

Gość zagubionaaaaa

po przejściach znów nabrał zaufania do kobiet? Ile to może potrwać, jakie czynniki muszą być spełnione...? Tkwię w takiej znajomości od roku... poznaliśmy się trochę, lubimy się, spodobaliśmy się sobie oboje, a po jakimś czasie on stwierdził, że nie jest gotowy itd. Co nie zmienia faktu, że ta znajomość jest dość zażyła, choć stosunkowo rzadko się widujemy - chodzi mi o to, że widzę, że jakoś tam mi ufa, otwiera się coraz bardziej... ... i chce nawiązania kontaktów intymnych... Ja nie do końca - bez związku... Poszukuję jakiegoś rozwiązania tej sytuacji-zaangażowałam się, to fakt. A skoro jestem jedną z niewielu (jeśli nie jedyną) kobiet, z którymi on ma dość bliski kontakt i skoro rozumiemy się i raczej nie jesteśmy sobie obojętni, może ktoś z Was mógłby coś podpowiedzieć na ten temat? Nie okazuję zaangażowania, staram się zachowywać jak dobra koleżanka, aby on znów się nie wystraszył... Obecnie wyjechał za granicę na 2-3 tygodnie i nie mam zamiaru się w ogóle odzywać-może dojdzie do jakichś wniosków albo zatęskni na tyle, aby jakiś kolejny opór zniknął... Co robić?

Gość zabubiona_c.d.
podnoszę temat...