Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie mam jaj

Dostaliście Alert SMS o zaginionej 11 latce?

Polecane posty

Przed chwilą, afekafe napisał:

Też dostałam. Pierwszy raz.

Dziewczynka jest już w swoim mieście. Została znaleziona w mieszkaniu 24 latka, który mieszka 15 km ode mnie. W mediach nie ma ani słowa o porwaniu. 

A 11 latka mogła świadomie i zgodnie z prawem wyrazić zgodę na pobyt u nieznajomego 24 latka?

Czy normalny 24 latek mógł pojechać do poznanego przez internet dziecka i bez zgody i wiedzy rodziców zabrać to dziecko do siebie?

2 minuty temu, Pokraka napisał:

A 11 latka mogła świadomie i zgodnie z prawem wyrazić zgodę na pobyt u nieznajomego 24 latka?

To inna para kaloszy.

Teraz będą sprawdzać, czy to "spotkanie" było pierwsze, czy jest kontynuacją znajomości internetowej. 

Nie było mowy w mediach, że została uwolniona od porywacza, skrzywdzona czy wykorzystana.

To inna para kaloszy.

Teraz będą sprawdzać, czy to "spotkanie" było pierwsze, czy jest kontynuacją znajomości internetowej. 

Nie było mowy w mediach, że została uwolniona od porywacza, skrzywdzona czy wykorzystana.

Jedyne co mógł zrobić to odprowadzić ja na komisariat, nie zrobił tego to jest winny.

I chwała Bogu, cała Polska widziała jej twarz. Takie rzeczy nie powinny być podawane do wiadomości publicznej. Trzeba chronić dziecko.

2 minuty temu, pasztetowa mniam napisał:

to przerabane ze 11 latki juz maja taki latwy dostep do social media i innych ze 24 latki masakra straszne

To jest dziecko 5/6 klasy szkoły podstawowej. Niejedno ma już za sobą rozpoczęte życie seksualne. 

Taki czasy.

To oczywiście nie znaczy, że w tym przypadku tak było. W mediach opublikowali jej zdjęcia. Bez makijażu i z makijażem. Na drugim wygląda na bardziej dojrzałą. 

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Jedyne co mógł zrobić to odprowadzić ja na komisariat, nie zrobił tego to jest winny.

To normalne i kara musi być surowa!  Piszę tylko, że teraz sprawa będzie badana pod kątem i znajomości. 

To normalne i kara musi być surowa!  Piszę tylko, że teraz sprawa będzie badana pod kątem i znajomości. 

Tyko w tym przypadku znajomość będzie elementem dodatkowo go obciążającym wskazującym na premedytację.

No nic, trzeba z dziećmi rozmawiać.

2 minuty temu, Pokraka napisał:

No nic, trzeba z dziećmi rozmawiać.

Skończyłam czytać lokalną prasę. Dziewczynka jest cała i zdrowa. Jak w/w, faceta powinna spotkać duża kara i

...trzeba z dziećmi rozmawiać. Zbyt szybko zaczynają " dorosłe życie".

3 minuty temu, afekafe napisał:

Skończyłam czytać lokalną prasę. Dziewczynka jest cała i zdrowa. Jak w/w, faceta powinna spotkać duża kara i

...trzeba z dziećmi rozmawiać. Zbyt szybko zaczynają " dorosłe życie".

Rodzice nie chcą straszyć czarnymi wołgami jak nas w dzieciństwie 😜 ale jednak możne bezpieczniej jest jak dziecko trochę boi się obcych i wie, że nie wszyscy ludzie są dobrzy.

Child Alert działa, bo nawet w Gdańsku zaorali smsami w nocy

poza tym nie zesrajcie się, bo ta dziewczynka mogła temu chłopakowi nie powiedzieć całej prawdy co do swojego wieku

Klaudiusz, ona ma mniej lat niż twoi koledzy z ULG

43 minuty temu, Pokraka napisał:

Rodzice nie chcą straszyć czarnymi wołgami jak nas w dzieciństwie 😜 ale jednak możne bezpieczniej jest jak dziecko trochę boi się obcych i wie, że nie wszyscy ludzie są dobrzy.

Kiedyś dzieci porywano wywozili za granicę albo na organy.

Jak mialam 9 lat to pisal ze mna na gadu jakis 26 latek. Po kilkudniach zerwalam z nim kontakt bo wydawalo mi sie to dziwne ze pisze ze mna jak z rownym zamiast kazac mi sie lalkami bawic

taaa na 16 lat wygladała 😄 jeśli 24 latek "leci" na 11 to jest pedo, nawet jeżeli wygladała ona na 2 czy 3 lata więcej. ona miała 11 lat, nikt w tym wieku nie zaczyna życia seksualnego, co wy pier do licie,  od 14/15 jak już

• Like 2

2 godziny temu, afekafe napisał:

To jest dziecko 5/6 klasy szkoły podstawowej. Niejedno ma już za sobą rozpoczęte życie seksualne. 

Taki czasy.

To oczywiście nie znaczy, że w tym przypadku tak było. W mediach opublikowali jej zdjęcia. Bez makijażu i z makijażem. Na drugim wygląda na bardziej dojrzałą. 

Moja dziewczyna obladzala mi w tym wieku. 

• Sad 1

31 minut temu, Poetka napisał:

Jak mialam 9 lat to pisal ze mna na gadu jakis 26 latek. Po kilkudniach zerwalam z nim kontakt bo wydawalo mi sie to dziwne ze pisze ze mna jak z rownym zamiast kazac mi sie lalkami bawic

No to dziwne faktycznie ale może by poczekal do 18. Byście się lepiej poznali. 

8 minut temu, Odleżyna tak napisał:

Moja dziewczyna obladzala mi w tym wieku. 

Jestes pdfem? 

1 minutę temu, Covid napisał:

to chyba wiadomo od kowbojek. Myślę że trzeba zgłosić w końcu tego skurrwiela na policje, niech go sprawdzą, bo to nie żarty

Liberdowsky powini sprawdzić. 

Przed chwilą, Covid napisał:

Trzynasty wiem że to tylko twoje wymysły ale zgłaszam cię popierrdoleńcu na policje. Będziesz miał wakacje w areszcie

Nie wymysly, ja miałem 12 lat ona 11. 

on raczej takich skłonności nie ma, a ty tak. ciekawe co tam by u ciebie znaleźli, pewnie pełno peedofilskich treści 

Nic bo nie interesują mnie dzieci brzydzi mnie to.

Właśnie widać. Spytaj Cwaniaka84  jak szybko zatrzymują za takie zgłoszenie

No widać wychodzę z tematu bo chorzy ludzie. 

Przed chwilą, Covid napisał:

TO już ci nie pomoże, bo na 100% policja po ciebie przyjedzie i cie sprawdzą

Chyba do ciebie bo coś jesteś aktywny. To podejrzane. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się