Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z usmiechem

Pytanko do Wysokich Panow heheh

Polecane posty

Czy podobaja wam sie dziewczyny ktore maja pow 1,70 cm?? czy raczej te niskie Moze ktos sie wypowie??

Gość dsgfd
wyzsze ,sa bezpieczniejsze

ja mam 170 i chuj mnie to obchodzi czy oni wolą wyższe cz nizsze, wazne ze ja lubię facetów od 185:classic_cool:

no własnie bo ja tez uwielbiam tych wysokich az nogi mi sie uginaja jak widze chłopaka co ma pow 180 ja sama mam 173 i bardzo chciałabym miec chłopaka nawet 195:) ale wydaje mi sie ze takim z racji duzego wzrostu wysokie dziewczyny sie nie podobaja:( tylko te od 165

Ja mam 195cm i czym kobieta wyższa tym ładniejsza,fajnie by było jak była by wyższa ode mnie,szkoda że tak mało jest wysokich kobiet.

Gość no name***
Ale czy wzrost jest taki wazny ?

Do Dziewczyny z uśmiechem: Wzrost i budowa ciała to mit jeśli chodzi o atrakcyjność,ja jestem wysoki i dobrze zbudowany i co z tego skoro nie jestem przystojny.

jestes z taklim wzrostem mało jest chłopakow pow 180 wiec to jest atut..Wzrost moze nie jest najwazniejszy ale kazdy ma cos w głowie ze jakas cecha wygladu sie podoba u drugiej osoby u mnie to wzrost i oczy, szerokie ramoina i zgrabne łydki nie za grube i nie za chude u faceta Te cechy mnie przyciagaja:)

Gość no name***
Ile masz lat ?

Gość Samiec_alfa_100
Dziewczyna z uśmiechem - oczywiście że tak mimo że sam nie jestem olbrzymem ( 174 cm ) to uwielbiam kobiety w przedziale 168-178, niestety dziewczyny typu "Odrzucona" dyskryminują niskich - średnich facetów z uwagi na ich wzrost, uważają ich za nie męskich, co dla mnie osobiście jest śmieszne bo to nie od wzrostu zależy ile facet ma w sobie testosteronu a od genów. Co do twojego posta poniżej no cóż, spodziewałem się że napiszesz iż uwielbiasz wysokich facetów, generalnie mam na to wyjebane jaki typ faceta Ci się podoba, ale nie wrzucaj ich do worka że uwielbiają średniego wzrostu dziewczyny, bo tak naprawde to każdy facet uwielbia swoją kobietę niezależnie od wzrostu. A skoro Ciebie nie lubią to znaczy, że coś z Tobą musi być nie tak, nie szukaj wad w mężczyznach, poszukaj ich w sobie.

niestety dziewczyny typu "Odrzucona" dyskryminują niskich - średnich facetów z uwagi na ich wzrost, uważają ich za nie męskich, Ja ich nie dyskryminuje,po prostu wole facetów wysokich.To raczej oni dyskryminuja mnie uwazaja ze jestem za wysoka, faceci do 175 wybieraja raczej niskie kobiety

nie mam zamiaru rezygnowac ze szpilek tylko po to zeby nie byc wyzsza od nich-a oni tego ode mnie wymagaja

Gość skurczybyk....................
Ja mam 198 i mam 110 kg zywej wagi chodze na siłke i pompuje miesnie jak nigdy......jestem wielki i wydaje mi sie, ż epasowałabys do mnie jak ta lala

Gość no name***
A jakie maja wybierac skoro juz takie od 170 chca miec faceta od 190 ? Czesto pozniej szybko przekonuja sie ze przeceniali ta ceche u mezczyzn jaka jest wzrost.

do Samiec Alfa sory ale kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie i nie musisz mi tu bluzgac wez troche kultury człowieku kazdej dziewczynie ma prawo podobac sie chłopak jaki chce i mi sie podobaja wysocy bo sama jestem wysoka a odnosze wrazenie ze faceci lubia niskie a nie napisałam ze mnie nie lubia wiec raz to czytaj ze zrozumieniem ok ?????2 a czyzbysmy uderzyły w czuły punkt?????? a czy ja zle sie wyraziłam o facetach sredniego wzrostu??????????? Ja wyrazam swobodnie swoje zdanie i tez mam to we de u pie ze ktos taki jak Ty bedzie mi wrzucał ze nie ubostwiam chłopakow którzy maja od 170 nieco wyzej;/...a wielu takich do mnie podbijało co sprawiało ze czułam sie jak " facet przy nich bo A byłam wyzsza lub rowna lub ciut nizsza..tyleeeeeeeeee

Gość samiec_alfa_100
Najwyraźniej debile, albo zakompleksieni... skoro lubisz szpilki to ja nie widze problemu chętnie bym się z Tobą umówił i na pewno by mi nie przeszkadzało to że jesteś wyższa ale założę się o 1000 zł że Tobie będzie przeszkadzał ten fakt stąd twoje uwielbienie do wysokich. Boisz się opinii ludzi a prawdę mówiąc to powinnaś mieć na to wyjebane bo liczy się twoje samopoczucie a nie opinia ludków których widzisz pierwszy i ostatni raz na ulicy.

Gość no name**
Moze uwazasz sie tylko za wysoka ? Ile masz wzorstu ?

Gość jedynka albo dwójka
mam 176 i tez wole facetów wyższych odemnie kiedy mam na sobie szpilki a dlaczego?? bowydajemi sie, że przy niższym czułabym sie jak słup, duuuuuuuuuza. Poza tym zauważyłam, że ci ok 180 i tak boja sie nawetpodejsc. w sumie byłam zgościem 179 i był fajny. Kochac moge każdego ale podobaja mi sie wysocy ;)

ale ja nie mowie ze ta cecha ma decydowac bo serce nie sługa z wiekiem zaczełam akceptowac wiele rzeczy które kiedys byłyt dla mnie nie do zaakceptowanie- z racji tego ze sie dorosleje....Ja mam 22 lata jakby ktos chciał wiedziec... ale tez mowie szczerze ze głupio sie czuje przy chłopaku np w sytuacji kiedy byłabym wyzsza I MAM DO TEGO PRAWO!!

Gość frentii
Zauwazylam pewien paradoks, mianowicie panowie 185cm i powyzej zwiazani sa zazwyczaj z bardzo niskimi kobietami 160-165cm.

Chyba ze mną jest coś nie tak,bo mam 195cm 107kg,zero brzucha(Jeszcze),można powiedzieć ciało idealne a z kobietami mam problemy,fakt że przystojny nie jestem ale bez przesady żeby to miało az takie wielkie znaczenie,jak laska jest brzydka ale ma fajne ciało to nie może się opędzić od facetów,więc chyba nie do końca z wami kobietami tak to jest że jak widzicie wysokiego i dobrze zbudowanego to kolana wam miękną.

Gość jedynka albo dwójka
w tym momencie mojego zycia kazdy facet który mato cosjestmilewidziany wmoim życiu. facecie 'chodz pomaluj mój świat na zółtoi na niebiesko" zapłace hehe

Gość Samiec_alfa_100
Pomyliłem adresy jednak... przeczytaj jeszcze raz co napisałem i zastanów się nad swoim postem, chyba że napisałaś w odniesieniu do mojego wtedy kończę rozmowę bo .... strasznie głupia jesteś :/. Nigdzie nie napisałem że masz ubóstwiać facetów między 170 a 175, mój wzrost nie jest żadnym czułym punktem... niestety pudło, w moim poście nie ma nawet słowa które mogło by Ciebie obrazić, a Twoje odczucia to czyste kompleksy, wstydzisz się tego że jesteś wysoka i równa z większą częścią męskiej populacji.

Gość no name****
No dobra jednym sie spodobasz drugim nie. Tez nie mozesz miec zalu ze jakis dryblas zechce bardzo niska dziewczyne, bo taka mu sie akurat podoba.

Mi sie np podobaja chłopacy czarne włosy i brazowe oczy a chodziłam z chłopakiem o blond włosach i niebieskich oczach wiec nie wiem czy az tak bardzo dyskryminuje ..jak sie zakocham to pewnie nie bedzie to miało znaczenia ze nie ma 190 ale na pewno szukam chłopaka wsrod chłopakow wyzszych ode mnie nie dla ludzi ale dla samej siebie zeby czuc sie pewniej sama ze soba......

Co do twojego posta poniżej no cóż, spodziewałem się że napiszesz iż uwielbiasz wysokich facetów, generalnie mam na to wyj**ane jaki typ faceta Ci się podoba" generalnie sam sobie zaprzeczasz załosny jestes na maxa..... ja nie mam kompleksu dobrze sie czuje ze swoim wzrostem kompleks bym miała majac 190 jako dziewczyna a zakompleksionych chłopakow ktorzy maja 170 i ciut znam na peczki;] ale z kims kto "naskoczył" na mnie bo sie zbulwersował wielce nie bede dyskutowała bo to głupszemu trzeba ustapic a Twoje zdanie mnie juz najmniej obchodzi NARA

Gość no name****
Szukasz i chcesz sie upewnic u ilu masz szanse ? Wiesz wzrost to tylko jedna cecha, nie koniecznie najwazniejsza.

Gość no name***
Acha jesli traktujesz niskich mezczyzn jak zlo konieczne z ewentualnego braku wysokiego faceta to nie dziw sie ze sie bulwersuja.

no name nie szukam tu amatora dla mnie po prostu pytam jak to jest czy wysocy faceci wola wyzsze czy nizsze zwykła statystyka;] a z racji tego ze mało jest bardzo wysokich facetow zas wiecej tych sredniego wzrostu Moj brat sam ma 174 i zone o wiele nizsza bo ma niecałe 159..

a czy ja musze sie bulwersowac jesli by jakis chłopak napisał ze nie lubi blondynek a ja jestem blondynka??? to co mam odrazu mu sie rzucic do oczu i wylewac zale Czemu nie lubisz blondynek co?;/ załosne..... kazdemu ma prawo podobac sie jakas cecha u płci przeciwnej