Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał1095

temat typy rozterki miłosne

Polecane posty

Gość rafał1095

witam mam 18 lat niedawno zerwała ze mną dziewczyna po kilku miesiącach chodzenia podając błahy powód a przed zerwaniem nie odzywała się do mnie tydzień. Chyba nie brała tego wszystkiego na poważnie tak jak ja bo mnie strasznie boli fakt ze zerwaliśmy. Wszyscy mi powtarzają żebym się nie przejmował bo to minie, ale ja nie mogę wytrzymać jak idę przez miasto to wszystko mi ją przypomina, a najgorsze jest to, ze jak ją widzę w szkole to serce mi zaczyna walić, nie myślę o niczym innym tylko o niej. Koledzy mi mówią ze jest kurw.. ze tak zrobiła, ale ja tak nie uważam i nie mogę o niej źle myśleć nawet po tym co mi zrobiła... Jeszcze słyszałem inne rady ze jak ją oleje to wróci... A jak nie? I teraz pytanie do was drogie koleżanki i koledzy co mam zrobić z tym ? Moze podejść do niej ? nie chyba to byłoby zbyt...

Gość Dziewczyna z usmiechem
a z jakiego powodu zerwała??? bo jesli juz nic nie czuje do Ciebie to watpie zeby dało sie cos zrobic czlowiek i uczucia to nie maszyna ktora mozna naprawic i ustawic według swojego widzi mi sie;/

Gość rafał1095
jAK MÓWIŁEM ZE COŚ JEST NIE TAK TO MÓWIŁA ZE NIE A JAK JĄ PRZYCISNĄŁEM TO POWIEDZIAŁA ZE NA ZARAZIE NIE CHCE MIEĆ CHŁOPAKA