Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaDy_nO.vA

no i co teraz?

Polecane posty

Gość LaDy_nO.vA

to tak. Mój chłopak zadzwonił do mnie o 13.00 i mówi żebym jechała do pewnej miejscowości. O 13.14 mam autobus nie jestem przyszykowana, ani nie ubrana, ani nie uczesana no i obiad jadłam własnie i mowię mu, że nie zdążę a on do mnie 'no to nara' pozniej smsy żebym sie 'pocałowała kurwa w dupe' pozniej probowałam to jakoś załagodzić ale na nic i mówi że mam 5 min i wejść na gg. weszłam pisalismy i on do mnie że ma mnie dość że nie chce byc ze mna po czym zablokował mnie na gg następnie odblokował dalej pisaliśmy... i usunął z gg opis że mnie kocha z nk i z fotki też. i kazał mi to samo zrobić więc zrobiłam po czym stwierdził że już nie jesteśmy związkiem i nara... płakałam strasznie probowalam to naprawic ale nic :( pozniej sms 'kocham cie' a teraz wchodze na gg i widze ze opis ma ustawiony znowu, na nk tez jest wszystko wszystkie opisy wiec nie wiem o co chodzi? Przecież nie jestesmy juz razem. Pisałam z moim przyjacielem pomogl mi sie pogodzic z faktem ze juz nie jestem z nim. a teraz takie coś mam nerwy.

Gość LaDy_nO.vA
wypowie sie ktos?

Gość LaDy_nO.vA
on tak ciągle reaguje. mam tego dosyć. mówił mi raz szmato striptizerko dziewczyno rozrywkowa ( bo powiedziałam mu że spie bez bielizny) wyzwał mnie tak ze az glowa boli :( ciągle ma pretensje nie moge nic robic na w-f nie moge cwiczyc w spodenkach nie moge rozmawiac z innymi chlopakami :( mam dosyc

Gość buahahahahaha
nie może być:D

Gość LaDy_nO.vA
a jednak :?