Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa szafa

męskie imprezy

Polecane posty

Gość fioletowa szafa

Mój chłopak ostatnio nauczył się sam z kolegami beze mnie chodzić na imprezy. Rozmawiałam z nim o tym, a on do mnie że jak idzie sam to lubi się porządnie nafazować, lubi zatańczyć sobie z jakąś dziewczyną, a wie że jak ja bym była to pewnie by mi się to nie spodobało. Kurcze przykro mi, bo zawsze po fakcie mi mówi że był na imprezie. Jak mu mówie a ja, ja tez bym poszła sobie na imprezę, to on mówi idź. A ja że z nim bym chciała iść. A on na to nic. Przykro mi. NIe wiem jak go oduczyć od tego. Może coś poradzicie?

Gość blę26
i ty jeszcze z nim chodzisz? :O:O:O...wez sobie dziewczyno znajdz porządnego chłopaka a tego kretyna kopnij w dupe :O

Gość fioletowa szafa
Jesteśmy ze sobą przeszło 2 lata. Wszelkie wypady gdziekolwiek za miasto jedziemy razem. Ogólnie układa nam się dobrze, nie mam zastrzeżeń. Tylko imprezy. I co to ma być powód to zostawienia faceta? Wiem że to tylko taniec. A nic więcej. To jest typ faceta że gdybym mu się znudziła czy nie chciał ze mną być odrazu by zerwał.

Gość ssssssssssssssssssss
meskie imprezy to dla mnie imprezy gdzie siedza sami faceci pija piwko, rozmawiaja itp. wszystko inne to sa normalne imprezy i jak facet idzie na cos takiego to powinien chocby z grzecznosci zapytac badz powiedziec

Gość fioletowa szafa
Mi zawsze następnego dnia po imprezie mówi...

Gość blę26
no i co z tego ze jestescie ze soba ponad 2 lata...po to są imprezy zeby razem chodzic....tanczyc to on ma z toba a nie obtancowywac obce dziewuchy jakby był singlem....no sorry ale dla mnie to nienormalne :O

Gość fioletowa szafa
Za bardzo go kocham by zrywać bo chodzi sam na imprezy. Dlatego pytam jak to zmienić, jak rozmawiać, jak dotrzeć do niego, by zaczął mnie zabierać na te imprezy.

Gość Ty nie masz z nim zerwać bo...
chodzi sam na imprezy tylko masz z nim zerwać bo ma potrzebę obmacywania na imprezach innych kobiet;) chyba to wystarczający powód?:O

Gość Blood elf
Ej, ale dziewczyny maja racje na prawdę. tu nie chodzi o imprezy bez Ciebie... nie widzisz, on Cie NIE CHCE brać tam ze sobą, bo nie chce zebys widziala co tam sie dzieje. jakby to bylo niewinne i to bylby tylko taniec ( o kotry jak twierdzisz nie jestes zazdrosna, a ja bym byla jak cholera... bo jak ktos powiedzial wczesniej on obmacuje obce dziewuchy, przeciez nie tancza za raczki). tak czy inaczej facet ma cos do ukrycia. Jakby nie mial, bral by Cie ze sobą,. To nie są imprezy tylo. Popatrz na to szerzej.